הישרדות 10 פרק 5

Mr Bing 17

New member
כמה דברים שהרסו לי:

השאלות של גיא בטרייבל היו נוראיות. לשאול מישהו על מי הוא הכי סומך בשבט?? תקנו אותי אם אני טועה אבל ג'ף אף פעם לא שאל שאלה כזאת ישירה וטיפשית. העריכה גם נוראית, כאילו מנסים להפתיע אותנו ובדרך מאבדים את האמינות. כל הפרק כולם אומרים שהם לא יצביעו לעומר ודן אומר שהוא רוצה להעיף אותו, ובסוף איזה שוק כולם מצביעים לעומר. ולי, בתור הצופה, אין שמץ של מושג איך זה קרה. היה גם טיפשי להראות באמצע הפרק וידוי של יעל בוכה אומרת שהיא הבטיחה שהם ביחד עד הסוף, מה שבאיזשהו מקום הרס את ה"הפתעה" שבהעפה שלו. חוץ מזה, אני דווקא דיי נהנה מהישרדות 10, ובניגוד לרובכם, אוהב פרקים ארוכים יותר ועם יותר קטעים מהמחנה.

Sole Survivor

New member
אין צורך לסמן ספויילר- ../images/Emo13.gif

דווקא ג'ף כן שאל ישירות אם סומכים על אנשים בשבט, אבל לא אמרו על מי הם סומכים או לא. זה היה בעונה 13 עם בראד... חוץ מזה הישרדות 10 ארוכה כאורך הגלות, כמה וידויים לא קשורים, המלל של גיא זוארץ שלא תמיד קשור... מה שכן, חייבים להודות שהוא מנסה להידמות לג'ף- קצת יותר מדיי אפילו - יש על זה כתבה ב"פרומו" של מעריב... אבל חוץ מזה הדינמיקה בין האנשים מעניינת.....

De fire

New member
תודה לאל (ולאמא רוסיה) על ליה

אני מאוד מקווה שהחבר'ה בערוץ ראו בזמן הצילומים איזה מכרה זהב יש להם ביד, ביחוד ביחס לשאר הקאסט, והוציאו איזה טוויסט חסר הגיון (כמו הכח הכפול למשל) שנתן לה כרטיס חופשי עד הפרק האחרון. אחרת אני עובר לראות את הצביקה "אני לא מסוגל לסתום גם אם יכרתו לי את הלשון" הדר שואו. אם היא תעוף ונשאר עם הוידויים של משה (תודה לך משה שהסברת לי מהו הכח הכפול, שניה אחרי שגיא הסביר מה זה, במילים של גיא) או הוידויים של דן (שעושה חיקוי מצויין של בבון חוץ מהקטע של לדפוק עם הידיים על החזה, זה כנראה הקטע של ההוא שנמשך לתרנגולת) או אלוהים ישמור הפנינים של יואב. דן לגמרי נתן לטסטוסטרון לעלות לו למח, הוא יכל בקלות להעיף את עומר בשלב יותר מאוחר. עכשיו נראה אותו גורם לסיוון, שהתמונה שלה מופיעה במילון ליד ההגדרה של פאקצה, להרים את התחת ולעשות משהו. לא שעומר כזה גאון, להודות בטרייבל שיש לך פרקטיקלי ברית עם מישהו זה פשוט מטופש. הפלוס בהדחה הזו הוא שרוב הסיכויים שזה יפטור אותנו מעונשו של יואב. ג'יבארו לגמרי זוכה בתחרות השבט המעצבן, אבל המינוס בזה שהם מפסידים בחסינות זה שחצי פרק לא רואים את ליה. וזה משהו שקשה למשוך. ההעפה היתה די מפתיעה, אבל מעבר לטלויזיה טובה, מבחינת ג'יבארו זה היה די מטופש. מצד שני זה אומר שליה תגיע רחוק אז אני מניח שזו הדחה מצויינת

Nameless One

New member
לשם שינוי הופתעתי במועצה

הייתי בטוח שכל הדיבורים סביב עומר הם הטעייה, חוץ מזה שאין יותר מידי היגיון בלהעיף מישהו חזק כל כך מוקדם במשחק (כמו שנעמה טענה לפני שהיא פעלה בדיוק ההפך) חוץ מזה השאלות של זוארץ דיי מעצבנות אותי, שג'ף שואל שאלות העניין שלו במה שקורה נשמע אותנטי, עכשיו אני לא מבקש שזוארץ יהיה ג'ף אבל שלפחות לא ישמע כאילו שהוא קורא את השאלות מדף.. ושוב, למה לעזאזל בכל פעם שיש את אתגר החסינות הכפול המתמודדים משוכנעים שזה יתרון כלשהו? אפילו דן שהוא על תקן "נחש-אסטרטג" בשקל טען באיזה וידוי שזה מה שהוא היה צריך כדי להעיף את עומר בלי ממש להסביר איך ולמה.

sagi a

New member
אני תולש שערות מהראש

בכל פעם שמישהו אומר שההצבעה הכפולה מאד חשובה. למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? פרט, נמק והסבר. וכשדן אמר שזה יעזור לו להעיף את עומר אמרתי לעצמי, יופי, עכשיו נשמע הסבר למה זה טוב. איזה הסבר איזה. סתם משפטים שבטח ההפקה אמרה להם לתקוע. אני בטוח שאפילו הם לא יודעים למה זה טוב. עצה להפקה. קחו שבועיים חופש, תתחילו לערוך מחדש את הפרקים לכיוון של פרק אחד בשבוע. תוותרו על כל הקטע של ההצבעה הכפולה. אפשר לערוך את זה החוצה לגמרי. הפורמט הנוכחי פשוט לא עובד.

viveros

New member
אני חושב

שדן לא ידע שאסור לו להצביע פעמיים לעומר. כנראה ההפקה טרחה לעדכן אותו על זה רק לאחר מכן. אחרת לא ברור לי למה הוא (וגם שאר המתמודדים) חושבים שזה מעניק להם יתרון כזה משמעותי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
פרק 5

ככל שהעונה הזו מתקדמת פשוט בא לי להקיא מצורת ההגשה של הסדרה. זה מתחיל בכל הווידויים הלעוסים והלא טבעיים של המתמודדים - זה לא שפה שמישהו מדבר בה והם מרכיבים משפטים שנשמעים ספק מתוחכמים אבל לי זה רק גורם לרצות לשמוע אותם פחות. זה ממשיך בגיא זוארץ שגם מצטרף לאורגית המילים הזו ומעצבן בצורה דומה. האתגר נחשים היה די עלוב וחבל שיואבר נשאר. הפלוס היחידי מהדחתו של עומר הוא שיש סיכוי שעומר יעיף משם את יואבר ויגאל אותנו מהיצור המעצבן הזה. הייתי משוכנע שדן לא מצליח להעיף את עומר ואפילו הופתעתי במועצה שיצא שעומר אכן הודח. לא יודע אם זו החלטה נכונה בשביל השבט אבל שיהיה. לא ממש מדאיג אותי. מה שיותר מדאיג אותי זה איך אני סובל את יעל הבכיינית הזו בפרק הבא, או איך אני מתמודד שוב עם הקולות הנוראיים של סיוון ונעמה. זה לא אנושי להקשיב להם מדברות כאלה שטויות. מרינה הפתיעה לטובה ואני מקווה שהיא אכן תעמוד מאחורי המילים שלה ותעשה את מה שצריך לעשות שיגיע הזמן לגבי החלטות אסטרטגיות בשבילה. הפרק הבא נראה טוב ומושקע - גם האתגר באי המתים (שכמובן לא יהיה בפרק הבא באמת אלא בטח בזה שאחריו) נראה סבבה (קצת מעצבן שהם מתאימים את זה לאתגר של גבר נגד גבר אבל שיהיה) אתגר הפרס ובמיוחד אתגר החסינות נראים סבבה ואני מקווה שהעניינים יתחילו להתלהט. בשורה התחתונה משהו עדיין מאוד מאוד מסריח בתכנית הזו. יותר מדי דברים מעצבנים ואנשים מעצבנים בשביל שאני באמת אוכל להנות מזה.

Nameless One

New member
שכחתי באמת מיעל...

אנחנו כנראה הולכים לראות פרק הבא איזה רבע שעה של וידוי (מלווה במוסיקה עצובה כמובן), בנוגע לכמה היא ובודדה עכשיו, ועוד איזה 10 וידוויים (זהים) מהמתמודדים האחרים שיגידו כמה יעל מעצבנת אותם עכשיו...מזוכיזם במיטבו...

viveros

New member
הפתעה!

לא נותר לי אלא לקנא בדן, שנוהג בכל שאר חברי השבט שלו כחומר ביד היוצר. אם היה למישהי מהבנות שמץ של שכל הן היו מבינות שדן מוביל אותן לאבדון וחוברות לעומר כדי להעיף אותו, בדיוק כפי שמרינה הציעה. דרך אגב, יכול מאוד להיות שזה מה שהבנות סיכמו בינן לבין עצמן (והעריכה כמובן לא הראתה לנו. הרי יותר חשוב להתמקד ב-20 דקות של קיטורים על עקיצות יתושים ועל טרנטולה על המיטה של סבאנה) - לתת עכשיו לדן להרגיש שהוא בשליטה, ובהזדמנות הקרובה לתקוע לו את הסכין. אחרת אני לא רואה למה שהבנות יסכימו למהלך כזה של דן, שברור לגמרי שמונע ממניעים אישיים ולא מטובת השבט. בלי שום קשר עומר הוא דמות מעצבנת (בעצם כמו רוב המתמודדים בעונה הזאת), וחייבים לברך על זה שכבר בשלב כזה מוקדם בתכנית זכינו לבליינדסיינד מושלם! ומילה לגבי העריכה - יש הבדל בין עריכה מפתיעה לבין עריכה מטעה ושקרית - היה אפשר להתמודד אחרת עם הקונפליקט בין עומר וסוין שהיה בפרק הזה, ולהראות קצת יותר אסטרטגיה. בשביל מה סבלנו סשנים שלמים של שירה בציבור ומשחקי אמת ושקר?

retard boi

New member
פרק 5

קודם כל , העובדה שדן הוא היחיד שעוסק באסטרטגיה במשחק הזה לא הופכת אותו לחכם או לאסטרטג טוב. העובדה ששאר האנשים היו מספיק טיפשים כדי לעקוב אחריו מראה עוד כמה הליהוק בעונה הזו היה עלוב... במועצה ראשונה לא מעיפים אנשים חזקים , כמו בכל עונת הישרדות אלו יעופו כמו זבובים בקירוב או אחרי האיחוד. לא עומר ולא סיוון היו צריכים להיות על סימן הדחה, הם חזקים מידי באתגרים, הם עוזרים במחנה ועושה רושם שהם לא מסתדרים עם רוב האנשים ככה שלהעיף אותם אחר כך זה לא תהיה מעיה מהותית. העפה הרבה יותר הגיונית במקרה הזה תהיה יעל וככה לפרק ברית חזקה בלי להוריד שחקן מפתח באתגרים. דן הוא שחקן חזק פיזית שמשתמש באסטרטגיה שמתאימה בעיקר לאנשים חלשים , ברגע שאתה חלש לאור העובדה שאתה תחת איום הדחה הופכת את זה לאידיאלי לאגד את השחקנים החלשים סביבך - זה עובד מצויין לאנשים כמו טוד , טויילה וג'ון. אבל במקרה של דן זו ממש לא אסטרטגיה אידיאלית. הוא בתחתית רשימת ההדחות , ואם הוא ימשיך באסטרטגיה שהוא פועל בה כרגע סביר להניח שהוא יהיה מודח מוקדם יותר מהצפוי בגלל שהשבט שלו ימשיך להפסיד באתגרים. חבל באמת, עומר היה עוזר להם בעתיד.

למעלה