תודה לאל (ולאמא רוסיה) על ליה
אני מאוד מקווה שהחבר'ה בערוץ ראו בזמן הצילומים איזה מכרה זהב יש להם ביד, ביחוד ביחס לשאר הקאסט, והוציאו איזה טוויסט חסר הגיון (כמו הכח הכפול למשל) שנתן לה כרטיס חופשי עד הפרק האחרון. אחרת אני עובר לראות את הצביקה "אני לא מסוגל לסתום גם אם יכרתו לי את הלשון" הדר שואו. אם היא תעוף ונשאר עם הוידויים של משה (תודה לך משה שהסברת לי מהו הכח הכפול, שניה אחרי שגיא הסביר מה זה, במילים של גיא) או הוידויים של דן (שעושה חיקוי מצויין של בבון חוץ מהקטע של לדפוק עם הידיים על החזה, זה כנראה הקטע של ההוא שנמשך לתרנגולת) או אלוהים ישמור הפנינים של יואב. דן לגמרי נתן לטסטוסטרון לעלות לו למח, הוא יכל בקלות להעיף את עומר בשלב יותר מאוחר. עכשיו נראה אותו גורם לסיוון, שהתמונה שלה מופיעה במילון ליד ההגדרה של פאקצה, להרים את התחת ולעשות משהו. לא שעומר כזה גאון, להודות בטרייבל שיש לך פרקטיקלי ברית עם מישהו זה פשוט מטופש. הפלוס בהדחה הזו הוא שרוב הסיכויים שזה יפטור אותנו מעונשו של יואב. ג'יבארו לגמרי זוכה בתחרות השבט המעצבן, אבל המינוס בזה שהם מפסידים בחסינות זה שחצי פרק לא רואים את ליה. וזה משהו שקשה למשוך. ההעפה היתה די מפתיעה, אבל מעבר לטלויזיה טובה, מבחינת ג'יבארו זה היה די מטופש. מצד שני זה אומר שליה תגיע רחוק אז אני מניח שזו הדחה מצויינת