הקפצה

מלמלה

New member
מצטרפת

לבלבול גם אני ככה תוהה מה ואיך אצלי גילוי הסרטן בא בסיום תקופה מאוד ארוכה של צרות מכיוונים שונים אני חשה שהשינוי מחלחל לאט אני מסתכלת אחורה ומרגישה שונה ממה שהיה לפני גם אני כמו שרון מיד אחרי הטיפולים הרגשתי פרץ של אנרגיה וחיות שלא הרגשתי הרבה מאוד זמן והיות אני די לא יודעת להגדיר לעצמימה השתנה והאם זה בעקבות הסרטן או שאר הדברים שקרו לי בחיים נראה לי שנעשתי הרבה יותר ותרנית, שקטה יודעת לנטרל כעסים ורואה את האחר, והשונה באור יותר סלחני ולליטל אני ממש שמחה לפגוש אותך כאן מותיקות הפורום שנשארה בשביל התפוזים ולא עברה לשבילים אחרים

מלמלה

New member
ועוד

נראה לי שהשינוי אצלי הוא להגיד הרבה יותר "עכשיו אני" עכשיו אני במרכז לפני הבית ילדים בעל עבודה משפחה מורחבת ועוד ועוד עכשיו אני לפנק עצמי בדברים קטנים......

lital_helmer

New member
מלמלה יקרה...

אני תמיד כאן. ותמיד אהיה. לקרוא...לחלוק...ולהבין מה בעצם קורה לי. המון
! ליטל

MemphisRaines

New member
הביטוי עכשיו אני הוא כל כך נכון

ולגבי דיי הרבה אנשים פתאום צצה לה מאי שפ ההבנה שעכשיו אנחנו החשובים כל השאר יטופל ויסודר אבל אח"כ עכשיו זה אני שרוצה להנות ולחיות טוב רוצה כיף רוצה שלווה רוצה להרגיש טוב וזה בא מהלב
שרון

blg

New member
אני לא מצליחה להשאיר כאן הודעות

וגם לא לקרוא מסר - שיש לי הודעה במייל ביחס אליו, וגם עשיתי משהו ששינה את שם המשתמש שלי? אנסה שוב הערב או מחר, אני לא מתעלמת מההודעות.

MemphisRaines

New member
היי blg אם את לא מצליחה להשאיר

הודעות נסי את הפעולה הבאה : מתחת לפרסומת בצד שמאל למעלה במסך יש אופציה שנקראת יציאה מהמערכת בצעי יציאה ואח"כ נסי להכניס הודעה חדשה סביר להניח שזה יפתור את הבעיה בהצלחה
שרון

blg

New member
ניסיתי וזה לא עזר לפחות אני מצליחה

לצרף תגובה... ובאותו עניין - איך שיניתי את שם המשתמש שלי?, אולי פשוט אשאיר אותו כבר ככה?! ואיך אקרא מסרים - יש לי הוד´ במייל שיש לי מסר?

i wish 2

New member
תנסי את הפעולה הבאה:

כשאת לוחצת על הוספת תגובה, ליד שם המשתמש שלך יש סוגריים ובתוכם כותרת להחלפת שם, תלחצי על זה ובחלון שיפתח תכניסי את שם המשתמש הקודם שלך ואת הסיסמא לחצי על כניסה וזהו. זה אמור לפתור לך את הבעיה. וכך תוכלי גם לשלוף את המסרים שיש לך בתיבה. בהצלחה מקווה שהצליח!!!

i wish 2

New member
אולי זה יעזור

תנסי שוב להחליף את השם ובחלון שנפתח בחלון של הסיסמא תחליפי את האותיות לאנגלית או להיפך, תנסי פעם באנגלית ופעם בעברית אולי זה יפתור את התקלה.

blg

New member
כן אבל

אני כותבת שנה אחרי ואת הסיסמא וזה "זורק אותי" החוצה. אני כותבת BLG וסיסמה וחוזרת לנק´ האפס? גם אני לא רואה מסרים ממי ששלחו לי וגם הביטחון שלי בתבונתי מתערער...:)

i wish 2

New member
מכיוון שהחלפת שם

את לא יכולה לראות את המסרים שנשלחו. הם נשלחו ל"שנה אחרי". ונכון להרגע את blg המחשב לא יודע ששני השמות מתייחסים לאותו אדם הוא בסך הכל מחשב..... עד שלא תזכרי או תזיני נכון את הסיסמא בה השתמשת בשם "שנה אחרי" לא תוכלי לראות את המסרים. ולי דוקא לא נראה שיש לך בעיה בהבנה. בהצלחה שוב ואל תהססי לשאול...

למעלה