התפקדות אוגוסט

2DH

New member
אפשר גם ?! :)

קצת על עצמכם- שם- ורד גיל- 24 מין- מיקום גיאוגרפי- ירושלים עיסוק- עובדת באוניברסיטה ולומדת שם ;) משמעות הכינוי בתפוז- קיצור של שמות של שני שחקנים שאני ממש אהבתי מימי חיינו צבע אהוב- סגול מאכל אהוב- ענבים משקה אהוב-תפוזים מידת נעלים- 36 הסלב השנוא עליכם ביותר- יש יותר מדי כאלה קצת על הפורום וקאנטרי- איך הגעת לפורום- אני עוקבת אחריו ו/או מגיבה מדי פעם מאז הוא היה פורום קרי אנדרוורד ... כיף לך איתנו? אחרת לא הייתי מבתטאת. טענות/תלונות/נקודות לשיפור/שימור? זמר הקאנטרי האהוב עליך- בראד פייזלי זמרת הקאנטרי האהובה עליך-קרי להקת הקאנטרי האהובה עליך-שוגרלנד (או ראסקל פלאסט) שיר- stuck like glue אלבום- SH ציון לפורום מ-1 עד 5- 5 :) חודש שעבר- סרט- inception (אבל הוא לא באמת כזה טוב). סדרה- בונז ספר- המון דברים שקשורים להיסטוריה של מרכז אסיה סין ורוסיה (מי אמר שיש חורף מהאוניברסיטה בקיץ). אלבום- החודש... אמ... דווקא carnival ride זמר/ת-קרי החודש הנוכחי- אירוע שאתם מצפים לו- היום בערב מונגוליה אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו- ספר שאתם מתכוונים לקרוא- כל דבר שלא קשור למזרח אסיה אבל מצד שני זה סיור לימודי למונגוליה ונראה שזה לא ממש יצליח לי. האם אתם צופים המשך התחממות עד לסוף החודש או שמכאן אפשר רק לרדת- במונגוליה די קר בלילה... מה אתם חושבים על הקליפ החדש של שוגרלנד-
איזה אמן קאנטרי הכי בא לכם שיוציא החודש אלבום חדש (ניתן לבחור במישהו שבאמת יוצא לו אלבום חדש החודש)- לסיכום- אך לפני- שדרו לנו מסר קצר לאומה- נתראה עוד שבועים ;)

LeAnnDylan

Well-known member
בטח שאפשר!../images/Emo24.gif

מקנאה בך שאת טסה למקום קריר
תצטנני גם בשבילנו! תבלי, תהני, וחזרי לספר לנו חוויות

למעלה