ציפורניים ברגליים - עם לק או בלי?
ד דנדיצקה XP New member 7/12/09 #42 |קרמבן| עם ! פיכס, שונאת בלי, שונאת רגליים אז זה הדבר היחיד שגורם להם להיראות נורמליות. Simple Plan או 30STM ?
|קרמבן| עם ! פיכס, שונאת בלי, שונאת רגליים אז זה הדבר היחיד שגורם להם להיראות נורמליות. Simple Plan או 30STM ?
A animfanatic New member 8/12/09 #43 ../images/Emo83.gif אוי - בחירה קשה ../images/Emo122.gif נראה לי שסימפל פלאן, למרות שאני ממש אוהבת את השירים של 30STM רוק או מטאל
../images/Emo83.gif אוי - בחירה קשה ../images/Emo122.gif נראה לי שסימפל פלאן, למרות שאני ממש אוהבת את השירים של 30STM רוק או מטאל
E e t a New member 8/12/09 #44 ../images/Emo218.gif ללא ספק, רוק ../images/Emo168.gif זוגיות או סטוצים?
X Xx Haley xX New member 8/12/09 #45 ../images/Emo17.gifזוגיות../images/Emo47.gif. קרם בריח פסיפלורה או וניל קוקוס? D: ~שניהם מעולים! ~
ד דנדיצקה XP New member 9/12/09 #46 ../images/Emo215.gif עואועא וניל קוקוס ../images/Emo99.gif עאועאועואו חבר שאת ממש אוהבת והוא הכי מדהים בעולם שהוא רחוק ממך, או חבר שהוא סבבה ונחמד והוא אוהב אותך והוא רוצה להיות איתך ואת לא נגד שהוא גר איפה שאת גרה?
../images/Emo215.gif עואועא וניל קוקוס ../images/Emo99.gif עאועאועואו חבר שאת ממש אוהבת והוא הכי מדהים בעולם שהוא רחוק ממך, או חבר שהוא סבבה ונחמד והוא אוהב אותך והוא רוצה להיות איתך ואת לא נגד שהוא גר איפה שאת גרה?