אל תדאגי-זה יקח לי זמן הרבה זמן
J just orr New member 14/11/07 #61 ברוכה הבאה D: היי ^^ אני אור, בת 15, פייב- דדנניייייייייי *הכינוי שלך מוכר לי משום מה ואני בד"כ לא נכנסת לעוד פורומים O.O מוזרה שכמותי XD* שתהיה לך השתלבות מהירה וכיפית
ברוכה הבאה D: היי ^^ אני אור, בת 15, פייב- דדנניייייייייי *הכינוי שלך מוכר לי משום מה ואני בד"כ לא נכנסת לעוד פורומים O.O מוזרה שכמותי XD* שתהיה לך השתלבות מהירה וכיפית
G GuitarSoundGirl New member 14/11/07 #68 ../images/Emo9.gif זה הפעם הראשונה שלי בפורום אז אין לי מושג מאיפה מוכר לך אבל תודה
T tzuf jones New member 14/11/07 #66 ההההיי שששירר P = אז ככה .. אאני צצוף , בת 12 ווחצי .. עוד מעט 13 .. גגרה איי שם בצפון ארצנו ><" (נההריה אםם את מכירה חח) ופייבי הוא דדני הסקססססססס תמונה של טוממיבויי כששהוא היה יילד פששוששי שככזה .. P:
ההההיי שששירר P = אז ככה .. אאני צצוף , בת 12 ווחצי .. עוד מעט 13 .. גגרה איי שם בצפון ארצנו ><" (נההריה אםם את מכירה חח) ופייבי הוא דדני הסקססססססס תמונה של טוממיבויי כששהוא היה יילד פששוששי שככזה .. P:
S Simple Girl 182 New member 14/11/07 #76 ../images/Emo55.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif רייבן [או אלמוג] הוד השרון 15 ו-9 חושדים טומי בוי
../images/Emo55.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif רייבן [או אלמוג] הוד השרון 15 ו-9 חושדים טומי בוי
B baril New member 14/11/07 #85 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהופה שיר, את עוקבת אחריי?XD ברוכה הבאה D:
ש ש י ר ווו ש New member 15/11/07 #93 אריאל , עלית עליי ../images/Emo10.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחע ^ תוודה אחת שממכרת אותי ללהקות D:
1 1ספירוש1 New member 14/11/07 #86 ../images/Emo103.gifברוכה הבאה!!^^ אני ספיר,פייב דאגי3> מקווה שיהיה לך כיף כאן בפורום!! ואני בטוחה שיהיה לך!!
../images/Emo103.gifברוכה הבאה!!^^ אני ספיר,פייב דאגי3> מקווה שיהיה לך כיף כאן בפורום!! ואני בטוחה שיהיה לך!!
L loli kiss New member 15/11/07 #90 וואלקם שיר D: אני דנה, בת 15 מרמת- השרון הפייבס שלי הם דני בווי ודאגישש השתלבות מהירה ונעימה וכמובן תהני כאן
וואלקם שיר D: אני דנה, בת 15 מרמת- השרון הפייבס שלי הם דני בווי ודאגישש השתלבות מהירה ונעימה וכמובן תהני כאן
S Shir Girl XD New member 15/11/07 #95 חחחח עוד שיר ברוכה הבאה חח היי אני שיר בת 15 פייבים דני ודאגי השתלבות נעימה
Y yaelsee New member 14/11/07 #38 ברוכה ה באה! מיי ניים איז יעל, עוד מעט (כן, בטח) 16, מחור ליד נתניה פייב: דני [נכון זאת אבריל בתמונה? ><" ] אה כן, השתלבות מהירה =]]
ברוכה ה באה! מיי ניים איז יעל, עוד מעט (כן, בטח) 16, מחור ליד נתניה פייב: דני [נכון זאת אבריל בתמונה? ><" ] אה כן, השתלבות מהירה =]]
L loli kiss New member 14/11/07 #42 וואלקם ../images/Emo9.gif ~למרות שכבר רשמתי לך~ XD אני דנה, בת 15, מרמת השרון פייבס - דאגיישש ודני בווי השתלבות מהירה ונעימה תהני פה
וואלקם ../images/Emo9.gif ~למרות שכבר רשמתי לך~ XD אני דנה, בת 15, מרמת השרון פייבס - דאגיישש ודני בווי השתלבות מהירה ונעימה תהני פה