ברוכה הבאה~
ש שיקי פריקי New member 5/10/07 #78 ברוכה../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif שירי, 16. תהני בפורום
0 0ooורדדoo0 New member 6/10/07 #93 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif
A a k c New member 6/10/07 #104 ../images/Emo109.gifברוכההבאה../images/Emo24.gif בפעם השלישית היום- אני עשי, בת 14 וחצי מחור השתלבות נעימה
../images/Emo109.gifברוכההבאה../images/Emo24.gif בפעם השלישית היום- אני עשי, בת 14 וחצי מחור השתלבות נעימה
S shiraz cohen New member 5/10/07 #25 ../images/Emo12.gif היית בהופעה?! תמותי! סתםסתם. מתי היית? איך היה? היית בעוד הופעות כשהיית שם? [חעחעחע,חפירה.] אה,ברוכה הבאה! אני שירז.
../images/Emo12.gif היית בהופעה?! תמותי! סתםסתם. מתי היית? איך היה? היית בעוד הופעות כשהיית שם? [חעחעחע,חפירה.] אה,ברוכה הבאה! אני שירז.
X xXx Lilo xXx New member 5/10/07 #27 יופי שירז *כפאים!*../images/Emo29.gif תתנפלי עליה על היום הראשון שהיא מגיעה... יופי! באמת חפרת....
X xXx Lilo xXx New member 5/10/07 #31 אמרתי כבר שאני עילגת../images/Emo11.gif ../images/Emo29.gif למרות שאני לא קוראת "פוסטמאן" [לא היה לי כוח לכתוב באנגלית] כפוסטמה! [הרסת לי תהרגשה של הפרחה הנדחפת ]
אמרתי כבר שאני עילגת../images/Emo11.gif ../images/Emo29.gif למרות שאני לא קוראת "פוסטמאן" [לא היה לי כוח לכתוב באנגלית] כפוסטמה! [הרסת לי תהרגשה של הפרחה הנדחפת ]
ק קייסה New member 5/10/07 #41 אעההעאה ../images/Emo90.gif../images/Emo101.gif במאי האחרון באיזה מועדון נידח בהוליווד, היה אלוהיייייייי, וכן, הייתי :] לא במספיק, אבל הייתי
אעההעאה ../images/Emo90.gif../images/Emo101.gif במאי האחרון באיזה מועדון נידח בהוליווד, היה אלוהיייייייי, וכן, הייתי :] לא במספיק, אבל הייתי
X xXx Lilo xXx New member 5/10/07 #26 היי לוטם ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif אני ליאת... מקווה שנהנת בהופעה נמ נמ תהני לך בפוקום [באתי לכתוב קומונה ][נוסטלגיה]... ד"א... אני מכירה אותך מאיפושהו ><" באיזו קומונה או פורום את? *חשה צורך לדעת XD*
היי לוטם ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif אני ליאת... מקווה שנהנת בהופעה נמ נמ תהני לך בפוקום [באתי לכתוב קומונה ][נוסטלגיה]... ד"א... אני מכירה אותך מאיפושהו ><" באיזו קומונה או פורום את? *חשה צורך לדעת XD*
ק קייסה New member 5/10/07 #40 האמ. ../images/Emo90.gif../images/Emo101.gif הייתי לפני יותר משנה במכר (גם בקומונה, לפני 45678 שנה) ואני בפורום אופנה אלטרנטיבית. אולי מישראבלוג?
האמ. ../images/Emo90.gif../images/Emo101.gif הייתי לפני יותר משנה במכר (גם בקומונה, לפני 45678 שנה) ואני בפורום אופנה אלטרנטיבית. אולי מישראבלוג?
X xXx Lilo xXx New member 8/10/07 #160 מפורום אופנה אלטרנטיבית. ניראה לי. ../images/Emo29.gif הייתי ונטשתי XD אבל חשבתי שאולי היית קשורה לאיזו קומונה אחרת אבל לא משנה
מפורום אופנה אלטרנטיבית. ניראה לי. ../images/Emo29.gif הייתי ונטשתי XD אבל חשבתי שאולי היית קשורה לאיזו קומונה אחרת אבל לא משנה
S Sakai Shana New member 5/10/07 #29 סגגג, אני יודעת מי את. את ידידה ממש טובה של דן. ברוכה הבאה. (כוסאמק, אני גם רוצה הופעה שלהם!)