למעלה

• פותח הנושא Adiya
  • פורסם בתאריך

Adiya

New member
היי רציתי לשאול משהו:)

ראיתי את התמונות שלכם מהפגישה בעזריאלי בסוכות... רציתי לדעת מאיפה תמר השיגה חולצה של זינה ושרשראות?:) זה ממש מגניב

Cally1

New member
גם לי יש חולצות:)

אבל אם אני אבוא עם חולצה של קאליסטו,אנשים יצביעו עליי:)

*זינה*

New member
ולזה, חביבתי – יש גם מילה בעברית!

פ – ח – ד – נ – י – ת
סתאאאם...
את החולצה קיבלתי ליומולדת מאחותי הגדולה, מודפס עליה ציור שאני ציירתי את זינה. שרשראות: את השרשרת הגדולה של הצ'אקרם הישן קיבלתי מאחותי השניה, לתחילת הלימודים בשנה שעברה. השרשרת הזאת מיוחדת כי אחותי הביאה צמיד שלה לצורפת, שתעשה מהזהב והכסף של הצמיד תליון צ'אקרם לפי הצ'אקרם של הברבי זינה שלי...
את השתיים האחרות קניתי – אחת בכנס בלונדון, והשניה מזינאית מקסימה ושמה ירדן, שקנתה אחד אקסטרא בטעות... (נדמה לי...? זה היה בטעות?)
ברוכה הבאה לפורום, אגב!

Cally1

New member
אני לא פחדנייייייית:)

אם את באה עם החולצה הזאת-אני גם אבוא:)רק שכל הקניון חיפה יצחק עלינו:)תאמיני לי,חיפאים הם כאלה:)

Dafi the Mighty

New member
לא לקחת ללב...

תמר תמיד נוהגת לקרוא לאנשים פחדנים למרות שהם לא... נכון תמרי?
מי כמוני יודעת... <פרצוף של מלאך> אני לא חושבת שאני אוכל לפגוש אותך, כי לת"א זה גם סיפור בשבילי להגיע- אבל זה סיפור אפשרי. חיפה זה בכלל בעיה... חבל.

*זינה*

New member
רגע...

ביקשתי שאם יהיה מפגש ב - 17 אז שיהיה בת"א... מה עם זה? ולקאלי - אני הולכת עם חולצות של זינה, ולא רק למפגשים.

Dafi the Mighty

New member
לא, דיברתי אל קאלי...

שהתכוונה שהיא תגיע למפגש בחיפה. אל דאגה, אותך אני אראה!
אני אגיע למפגש בת"א (אני מקווה...)

Cally1

New member
אם יש ...

מפגש במקום אחר חוץ מחיפה-אני לא יכולה לבוא.סורי.ואני מקווה שב-17 יהיה מפגש של זינה פה כי כבר אמרתי בפורום אחר שב-17 אני לא יכולה:)יאללה אנשים תחליטו.יש מה לעשות בחיפה במיוחד אם מזג אוויר טוב:)

shiri_b

New member
התכנון הוא שיהיו 2 מפגשי

פורום בפסח, אחד בת"א ואחד בחיפה... מתי בת"א ומתי בחיפה תלוי בפורום עצמו.

Dafi the Mighty

New member
אני ביקשתי שאם יהיה בתאריך ה-17

שהוא התאריך הכי נוח מבחינתי, שיהיה בת"א- כי לחיפה אני לא אוכל להגיע.

ענבר1

New member
אני בפסטיבל בדרום הארץ אז...

לא אוכל להגיע אבל תהנו ותצלמו תמונות

shanyz

New member
אממ..

מצטערת גם אני לא אוכל להגיע.. תהנו, ותצלמו ותשימו פה

הופה, ענברי נוסעת לבומבמלה!

ענברי, תעשי חיים, תמסרי ד"ש לאחותי הקטנה... בכל מקרה, אנשים, אני אצטרף לרשימה של המפגש בת"א ב-17, כי אני צריכה להיות בערב בת"א (I'm coming up so you better get this party started!) אז לא תהיה לי אפשרות לבוא לת"א... עכשיו, יש גם בעייה עוד יותר רצינית. אתם זוכרים שה17 זה חג? ככה שאין תחבורה ציבורית לפני ארבע, חמש אחה"צ... תתחשבו בזה.

Dafi the Mighty

New member
מה? אוף...

טוב, אז צריך למצוא תאריך אחר... מה עם יום לפני הסדר? יום שלישי זה יוצא? ה-15 באפריל?

ענבר1

New member
כן אני נוסעת..אין כמו הדרום!!!!

חוצמזה חברה רמזה לי שיהיו מלא חתיכים אני בונה על מישהו ספציפי..

למעלה