סטמפו באה?נטע צריך להתחיל לתכנן
D Dafi the Mighty New member 11/4/03 #63 95% ../images/Emo45.gif רק צריך לשכנע את אימא להסיע אותי לכפ"ס... אני חושבת שאני אצליח לטפל בזה...
ז *זינה* New member 11/4/03 #64 ../images/Emo87.gifהמפגש בת"א../images/Emo87.gif שיערך ביום שני, ה – 14.4.03, בעזריאלי: אנשים שמעוניינים לתרום בהכנת משחקים / תגי שם - נא לשרשר לפה, או לפנות אליי במסרים האישיים. תרומתכם חשובה!
../images/Emo87.gifהמפגש בת"א../images/Emo87.gif שיערך ביום שני, ה – 14.4.03, בעזריאלי: אנשים שמעוניינים לתרום בהכנת משחקים / תגי שם - נא לשרשר לפה, או לפנות אליי במסרים האישיים. תרומתכם חשובה!
L Lady of the Ring New member 11/4/03 #65 אני בעד שדפי תכין תשחץ../images/Emo123.gif אני מוכנה להכין תגי שם...השאלה היא- למה? אנחנו מכירות כבר אחת את השניה...אני חושבת
אני בעד שדפי תכין תשחץ../images/Emo123.gif אני מוכנה להכין תגי שם...השאלה היא- למה? אנחנו מכירות כבר אחת את השניה...אני חושבת
D Dafi the Mighty New member 11/4/03 #66 תגי שם עם מסרים חברתיים סמויים!!! אני? אכין תשחץ? חחחח, טוב נו, אני אשקול.
N *neta* New member 11/4/03 #68 רק לא לשכוח להביא את הטגים ! ואם את צריכה עזרה במשהו...את יודעת את המספר של ירדן!
L Lady of the Ring New member 12/4/03 #69 הממ... עדיין לא הבנתי בשביל מה התגים... אבל אני אעשה אותם בכל זאת
S shiri_b New member 12/4/03 #70 אם אנשים בקניון, שלא קשורים אלינו יירצו לפנות אלינו.. איך הם ידעו את השם שלנו???
S shiri_b New member 12/4/03 #72 רעיון טוב, אחרי ששלטי החוצות ירד מהפרק כי מיקי ויעקב צריכים את הפרסום יותר מאיתנו... אבל אפשר להכין באמת פתקים עם הכתובת של הפורום לדחוף לאנשים ליד!
רעיון טוב, אחרי ששלטי החוצות ירד מהפרק כי מיקי ויעקב צריכים את הפרסום יותר מאיתנו... אבל אפשר להכין באמת פתקים עם הכתובת של הפורום לדחוף לאנשים ליד!