ניתוח שיר- הפינה השבועית

RoCKeR121

New member
איזה שיר מדהים

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)גבוהה(וכמו שאמרתי כבר יש לו תחרות טוב) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!אפ'חד המקור הכי טוב כמעט תמיד! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:כנ"ל שם השיר מתאים לתוכן שלו?אני אוהב את השם אבל לא ממש היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא זה שם יפה האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן מאוד האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?כמו שאמרתי כבר אם היו מוסיפים בסוף 10 דקות ג'אם הייתי נהנה אבל זה לא רע גם ככה האם יש קטעים מיותרים בשיר?ממש לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?שבחיים הכל עובר ושאיתי מלך

SponT

New member
שלי...

טוב אז ככה: מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) - לפי דעתי בין הגבוהים! זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - בלי צל של ספק, סבלימינל
(למרות שזה היה יכול להיות משעשע) זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר - ת'אמת , לא יודע... לפי דעתי בית הבובות שרים את השיר הכי בצורה הכי מעולה שאפשר... שם השיר מתאים לתוכן שלו? - האמת , לא ממש... כי השיר מסופר על אהבה כוזבת או תקווה... אני לא רואה קשר בין מה שאני חושב שהשיר מדובר לשם "שיר בעיפרון". היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? - כן , ולשיר אני הייתי קורא "התקווה החסרה". האם השיר מתאים לאופי הדיסק? - אמממ לא ממש יודע מה להגיב פה, כי יש באלבום שירים על נושאים אחרים... אז לא יודע... האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? - באורך המתאים, לא קצר מדי ולא ארוך ומורח מדי. האם יש קטעים מיותרים בשיר? - במילה אחת , Nope. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? - אמממ כשאני שומע את השיר הזה אני נזכר בימים שפשוט לא הלך לי שום דבר בהם... כל מה שניסיתי לעשות , התפקשש... שאלון נחמד!

למעלה