טוב נו נכנעתי לחרם לתפוז שמחקו לי תשאלון
שם: יפעת גיל: עוד מעט 14 עיסוק בחיים (תלמיד/חייל/אחרי צבא/סטודנט/כל מה שבא אחרי): תלמידה דמות אהובה בבורר: אממ נדב וענבל פרק אהוב: 4 נידמה לי מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות באיזה פורומים אתה?הבורר וכלבים ובאיזה קומונות? שתייה בבוקר: אקטימל או שוקו או תה יום אהוב בשבוע: עכשיו כל השבוע כי חופש למה? חחוופפשש כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא וסבתא מצד האמא יש לך קרובים בחו"ל? כן, סין.. אבל לא סינים או משו יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא, קטנה יותר איך קוראים לו/ה? אור איזה צבע שיער יש לך? בלונדיני
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אני אוהבת תצבע שיער שלי כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? ספרדית ואיזו הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? שמאלני, ימני זה רוב הדתיים לא? אם היתכוונת מבחינה מדינית דתי/חילוני/מסורתי? חילוני SMS או לדבר באמת? לפעמים נוח לי יותר SMS טלפון או פנים אל פנים? תלוי נושא הכי שנוא במתמטיקה: בעיות אחוזים
מה המבחן האחרון שעשית? אממ נידמה לי מתמטיקה או אזרחות כמה קיבלת בו? מתמטיקה 89 אזרחות 100 כי עזרו לי כל המבחן עם SMSים באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום כתום כי עשו לי לא מזמן חדר חדש שכולו כתום בהיר כזה מזה יפה יש לך חדר לבד? כןן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אם בגדים לפני שבוע אם אוכל אז מזמן עברת אי פעם על החוק? ניראה לי על איזה חוק עברת? רמזור אדום (בהליכה) חגורת מטיחות מאחורה.. כאלה תפסו אותך? אממ לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? אממ נופר אבל יש הרבה לא יודעת הכי הזוי? אממלא יודעת מור שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? בדרך כלל לא יוצא לי ללמוד ביחד אתה בתנועת נוער? לא איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אממ לא יודעת אין לי כח לבדוק איזו חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזו חברה המכשיר? SONY ERICSON איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? משרדי כזה גבוה באיזה צבע המחשב שלך? שרוך כסוף כזה באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אמממ בדרך כלל כתום אבל אולי עכשיו בכביסה מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלבה, תוכי ו-3 גורי חתולים בגינה למסירה איך קוראים לה? סנדי, מיקה, היפר קלרה ויוקו אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן מה דף הבית שלך? גוגל אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כרגע לא עם מי? כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם? מיכל אייל וצליל בני כמה הם? אחרי צבא תמונה שלך או סתם תמונה מגניבה לדעתכם: