שאלון

itai46

New member
טוב את מבאר שבע...

איפה גרה? ומה השם משפחה שלך? ואת בת 17, אולי את מכירה את דוד שלי... באיזה מקיף את?

yifati XD

New member
טוב נו נכנעתי לחרם לתפוז שמחקו לי תשאלון

שם: יפעת גיל: עוד מעט 14 עיסוק בחיים (תלמיד/חייל/אחרי צבא/סטודנט/כל מה שבא אחרי): תלמידה דמות אהובה בבורר: אממ נדב וענבל פרק אהוב: 4 נידמה לי מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות באיזה פורומים אתה?הבורר וכלבים ובאיזה קומונות? שתייה בבוקר: אקטימל או שוקו או תה יום אהוב בשבוע: עכשיו כל השבוע כי חופש למה? חחוופפשש כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא וסבתא מצד האמא יש לך קרובים בחו"ל? כן, סין.. אבל לא סינים או משו יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא, קטנה יותר איך קוראים לו/ה? אור איזה צבע שיער יש לך? בלונדיני
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אני אוהבת תצבע שיער שלי כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? ספרדית ואיזו הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? שמאלני, ימני זה רוב הדתיים לא? אם היתכוונת מבחינה מדינית דתי/חילוני/מסורתי? חילוני SMS או לדבר באמת? לפעמים נוח לי יותר SMS טלפון או פנים אל פנים? תלוי נושא הכי שנוא במתמטיקה: בעיות אחוזים
מה המבחן האחרון שעשית? אממ נידמה לי מתמטיקה או אזרחות כמה קיבלת בו? מתמטיקה 89 אזרחות 100 כי עזרו לי כל המבחן עם SMSים באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום כתום כי עשו לי לא מזמן חדר חדש שכולו כתום בהיר כזה מזה יפה יש לך חדר לבד? כןן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אם בגדים לפני שבוע אם אוכל אז מזמן עברת אי פעם על החוק? ניראה לי על איזה חוק עברת? רמזור אדום (בהליכה) חגורת מטיחות מאחורה.. כאלה תפסו אותך? אממ לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? אממ נופר אבל יש הרבה לא יודעת הכי הזוי? אממלא יודעת מור שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? בדרך כלל לא יוצא לי ללמוד ביחד אתה בתנועת נוער? לא איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אממ לא יודעת אין לי כח לבדוק איזו חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזו חברה המכשיר? SONY ERICSON איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? משרדי כזה גבוה באיזה צבע המחשב שלך? שרוך כסוף כזה באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אמממ בדרך כלל כתום אבל אולי עכשיו בכביסה מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלבה, תוכי ו-3 גורי חתולים בגינה למסירה איך קוראים לה? סנדי, מיקה, היפר קלרה ויוקו אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן מה דף הבית שלך? גוגל אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כרגע לא עם מי? כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם? מיכל אייל וצליל בני כמה הם? אחרי צבא תמונה שלך או סתם תמונה מגניבה לדעתכם:

אושRתי

New member
../images/Emo179.gif

שם:אושרת גיל:24 וחצי עיסוק בחיים (תלמיד/חייל/אחרי צבא/סטודנט/כל מה שבא אחרי):כל מה שבא אחרי
דמות אהובה בבורר:יש כמה פרק אהוב:לדעתי 5 היה הכי טוב מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? גם וגם באיזה פורומים אתה?מה שבחתימה שלי ובאיזה קומונות?פחות בקומונות שתייה בבוקר:נס יום אהוב בשבוע:חמישי למה?סופ"ש כמה סבים ו/או סבתות יש לך? אחד יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן איזה צבע שיער יש לך? שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך?שחור כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?תלוי מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? עברית ואיזו הכי מכוערת? ערבית חח דתי/חילוני/מסורתי?חילוני-מסורתי SMS או לדבר באמת? תלוי טלפון או פנים אל פנים?תלוי נושא הכי שנוא במתמטיקה:
מה המבחן האחרון שעשית? בגרפיקה לפני שנה+ כמה קיבלת בו? 95
באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום בהיר יש לך חדר לבד? כה מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול עברת אי פעם על החוק? לא אתה בתנועת נוער? הייתי איזו? בצופים עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? ירושלים יש לך חיית מחמד?לא אם כן- איזה?לא איך קוראים לה? לא אם לא- אתה רוצה?לא כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כןןן מה דף הבית שלך? תפוז P-: אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? לא כמה אחים יש לך? 1 תמונה שלך או סתם תמונה מגניבה לדעתכם:

AsafAz999

New member
!

שם:אסף גיל:14 עיסוק בחיים (תלמיד/חייל/אחרי צבא/סטודנט/כל מה שבא אחרי):תלמיד דמות אהובה בבורר:אבי פרק אהוב:1 מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לקרוא תשובות :p באיזה פורומים אתה?ממ נראה לי זה והאבקות ובאיזה קומונות?שום אחת שתייה בבוקר:חלב חם יום אהוב בשבוע:שישי למה?בתקופת הבצפר-תמיד הייתי מסיים מוקדם (מן הסתם) וגם בכל ימי שישי אימא שלי הייתה מכינה עוגת תפוחים D: כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 8 (שלוש מתוכן סבתא רבא) יש לך קרובים בחו"ל? כן,אחות של אימא ודודה של אבא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?שנתיים מתחתיי נחשב? איך קוראים לו/ה? קארין איזה צבע שיער יש לך?חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך?חום כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא,פחדתי מבובת קש על הקיר איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? תלוי במצב רוח איזו שפה הכי יפה? עברית ואיזו הכי מכוערת? יוגוסלבית LOL,ערבית נשמע כאילו הם מקיאים שמאלני/ימני? אמצע,נוטה לכיוון הימין דתי/חילוני/מסורתי?מסורתי SMS או לדבר באמת? תלוי טלפון או פנים אל פנים?תלוי נושא הכי שנוא במתמטיקה:הכל מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכר,כבר חודשיים אני לא עושה בגלל העיצומים כמה קיבלת בו? |" באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני שבוע וחצי שהייתי באילת עברת אי פעם על החוק? כן על איזה חוק עברת?הסנפתי טיפקס תפסו אותך? ממ לא ממש אם כן- מה עשו לך?!@$% ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? אין דבר כזה חבר אמיתי,לפחות לא אצלי הכי הזוי? ממ ? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? |" אתה בתנועת נוער? לא ממש איזו? O_0 ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אימא אני חושב איזו חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזו חברה המכשיר? נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? יפה מאוד באיזה צבע המחשב שלך?כסוף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול תכלת מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכר נראה לי 300 שקל מהדודות עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? כפר נראה לי ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד?היה-כלב אם כן- איזה?--- איך קוראים לה? /<>\ אם לא- אתה רוצה?כן כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה דף הבית שלך? נענע אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך? אחת איך קוראים להם?חסוי בני כמה הם?9 תמונה שלך או סתם תמונה מגניבה לדעתכם: !@#$%^&**)

yifati XD

New member
אבל איזה שאלות מטומטמות יש כאן...

לא ניראה לי שהשאלות האלה מענינות אף אחד: מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? שתייה בבוקר: איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? נושא הכי שנוא במתמטיקה: באיזה צבע הארון בחדר שלך? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? איזו חברה הפלא' שלך? ואיזו חברה המכשיר? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? באיזה צבע המחשב שלך? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? שאלות מטומטמות..

linooy

New member
../images/Emo105.gifעונים על זה בשביל הכיף..

וזה מלמד עוד דברים על האנשים שנמצאים בפורום.. אני אישית קראתי את כול התשובות, ולא אני לא חסרת חייםD:

עונה עקב שיעמום../images/Emo66.gif

שם:מאי גיל:15 עיסוק בחיים (תלמיד/חייל/אחרי צבא/סטודנט/כל מה שבא אחרי):תלמידהה דמות אהובה בבורר:אמ..נדב פרק אהוב:4 מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות?לענות באיזה פורומים אתה?הראל מויאל נינט טייב רבלדה ציפי משהיד האלופה טלנובלות יהודה לוי ובאיזה קומונות?לא שתייה בבוקר:שוקו יום אהוב בשבוע:שישי למה?מתה על היום הזה כמה סבים ו/או סבתות יש לך?4 שיחיו עד 120 יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן איך קוראים לו/ה? נוי אביב יוחאי איזה צבע שיער יש לך?שטני ואיזה היית רוצה שיהיה לך?אמ..חום כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? כמו כולם איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? עברית חח ואיזו הכי מכוערת? סינית שמאלני/ימני? ימני דתי/חילוני/מסורתי?דתי SMS או לדבר באמת? גם וגם טלפון או פנים אל פנים?תלוי.. נושא הכי שנוא במתמטיקה:אמ..בעיות מה המבחן האחרון שעשית? חח מזמןןן בג"ג כמה קיבלת בו?97 באיזה צבע הארון בחדר שלך?עץ1 יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?שבוע שעבר עברת אי פעם על החוק?לא שזכור לי חח על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך?רעות הכי הזוי? חן שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?רעות אתה בתנועת נוער? לא איזו? לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?אמא איזו חברה הפלא' שלך? אורנדג' ואיזו חברה המכשיר? וואט? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?שחור ארבע רגליים כמו כל כיסא רגיל באיזה צבע המחשב שלך?אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כתום מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?כוס כזאת חח עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד?לאא אם כן- איזה?לאא איך קוראים לה? לא חח אם לא- אתה רוצה?לא כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?לא מה דף הבית שלך? דימונה כל האתרים הכי שווה! אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? לא כמה אחים יש לך?5 איך קוראים להם?עדי שילת נועם אפרת סאלי תמונה שלך או סתם תמונה מגניבה לדעתכם:

למעלה