שמתי לב שאתם לא עושים יותר

../images/Emo105.gif שמתי לב שאתם לא עושים יותר

שרשור חברתי כשאני לא פה, אז החלטתי לחזור. חייבים להחיות קצת את הפורום חוץ מיצירות, לא?
D: מה שלומכם? שאלון סופ"ש:
מהו שיר השבוע שלכם?
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:
רוצים להמליץ על משהו?
שיר השבוע:
הצבע שמסמל אתכם השבוע:
מצב הרוח שהייתם שרויים בו ברוב ימות השבוע:
ליטל.
(ושתהיה לכולנו שבת שלום.
)

RainDrops

New member
אני../images/Emo13.gif

השיר שלי: אביב גפן-מחר משהו טוב שקרה השבוע: אתמול ישבתי עם כמה חברות בבית של אחת מהן, אכלנו צהריים, דיברנו, ואיכשהו בין לבין הבנתי כמה שאני אוהבת אותן, כמה שאני אוהבת את החיים שלי. לא יודעת אם זה קרה לכם מתישהו אבל זה היה די מדהים... משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: יהיו הרבה שיעורים חופשיים. להמליץ: על הספר "הנעלמים" ספר סוחף ומקסים בלעתי אותו תוך פחות משבוע. צבע שמשמל אותי השבוע: אין מצב הרוח: תלוי ברגע. יום טוב...

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
לא יודע...בקשר לנעלמים...

אני קורא אותו עכשיו באנגלית ( זה נקרא goon for good) בינתיים לא ממש הצלחתי להיסחף...אני די רק בהתחלה- בשלב שבו החברה של הגיבור נעלמת, ויש רצח שמופיעות שם טביעות האצבעות שלה- לא ממש מבין איך זה קשור- אבל טוב שקראת, אם אני לא אבין משהו, אז תעזרי לי.

RainDrops

New member
בידיוק בגלל זה

אתה רק בהתחלה... תמשיך לקרוא פשוט והכל יהיה ברור יותר, ואם לא, אני תמיד כאן. סיימתי אותו אחרי פחות משבוע, ואז המלצתי עליו לידיד שבחיים שלו לא קרא ספר! הוא חושב שספרים זה משעמם ועדיף לראות סרטים(הוא קצת שיטחי). אבל הוא החליט שהוא רוצה פעם אחת לנסות, אז הלכנו איתו לסיפריה הוא לקח את הספר וסיים אותו תוך יומיים. ומאז הוא פשוט לא מספיק לדבר עליו ולהודות לי על ההמלצה וכמובן להגיד עד כמה שהוא מאושר שסוף סוף הוא סיים ספר בפעם הראשונה בחייו.

1.מסכימה 2.אני לוקחת את הרעיון

שלום לך, אני מסכימה איתך לגבי השיר מחר ואני גם מוסיפה את השיר: ניר ועיפרון של בית הבובות (לא בטוחה אם בדיוק ככה קוראים לו) תודה על המלצה על ספר...אני כרגע בונה לי ספרייה קטנה (סוף סוף אחרי כמעט 5 שנים שלא קראתי ספרים) לגבי משהו טוב שקרה השבוע - הייתי בפיקניק ביום שבת עם 3 חברות, לקחנו מצלמות,סלטים...מצאנו איזה מקום בגליל שמשקיף על עמק מדהים, ולא הייתי בטוחה שאני אגיע אבל סוף סוף עשיתי את ההחלטה לעזוב פשוט הההכל וללכת - וזה היה פשוט כיייף - עשינו תה צמחים על מדורה קטנה.. הלוואי שכל השבתות הבאות יעברו בכזה כיף ואולי בכלל רב הזמן בחיים האלה...(סליחה על פילוסופיות היתר..) הצבע שלי השבוע בהחלט השחור בשליטה, אבל היו כמה פסים ורודים, על כמה נק' אור...

RainDrops

New member
אין בעד מה..../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

ולפעמים לדעתי כשממש קשה הכי טוב פשוט לתקופה קצרה לקום ולעזוב. לברוח מהכל. לפעמים כל כך בא לי לעשות את זה...

אניייייייייייייייי../images/Emo8.gif

שיר השבוע- עניין של אביב גפן משהו טוב שקרה- היה לי לילה מדהים עם חבר שלי שבו הבנו שאנחנו מתישהו נתחתן בעתיד הקרוב בע"ה! :) משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב- ממממ.. לא ידועת... ניראה מה יקרה... להמליץ על משהו?!?- ממ האלבום החדש של אביב גפן יוצא ביום ראשון! לרוץ לקנות כולם!- חובה!~!!! צבע שמסמל אותי השבוע- כחול עמוק מצב רוח השבוע- סבבה לגמריי :) שבת שלום- שני

הוא היה מלך...

עכשיו הוא התקלקל... השירים החדשים שלו לא משהו... הוא מנסה לשיר בלדות וזה ממש לא מתאים לו. אהבתי אותו יותר כשהוא היה מורד בכולם ולא מפחד לצעוק את הדברים הכי גרועים שכולם מזדעזעים מהם... עכשיו הוא כבר לא מרגש אותי..

...

מהו שיר השבוע שלכם? ערב מול גלעד משהו טוב שקרה השבוע: נגמר הסרט משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: נגיע לשבוע הקרוב ונראה רוצים להמליץ על משהו? שינה טובה שיר השבוע: עניתי על זה כבר לא? הצבע שמסמל אתכם השבוע: כחול כהה מצב הרוח שהייתם שרויים בו ברוב ימות השבוע: שביזות

Freaking Eyes

New member
../images/Emo127.gif

מהו שיר השבוע שלכם?sepultura-refuse-resist משהו טוב שקרה השבוע:הרבה חזרות לקפה תיאטרון
משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:ההופעה של קפה תיאטרון ! D: רוצים להמליץ על משהו?תאכלו בריא
שיר השבוע:
הצבע שמסמל אתכם השבוע:שחור?בלי שום קשר למצב רוח רע. אני פשוא אוהבת את הצבע. מצב הרוח שהייתם שרויים בו ברוב ימות השבוע:עייפות

למעלה