שמתי לב שאתם לא עושים יותר

אני עונה...

שיר השבוע שלי-שמעתי המון את א טיינ.זו להקה שחידשה את להיטי אבבא. שיר אחד ספציפי שמדבר אליי כבר כמה שבועות: טאק א צ'נס. משוה טוב שקרה:הבת שלי חגגה כאן יומהולדת במסיבה.היה נחמד. משהו טוב שיקרה:היא תחגוג גם מסיבה בגן.משהו פחות טוב-צפוי לה ניתוח קטן באוזניים.(יש לה נוזלים שם) ואני חוששת שהיא תהיה מפוחדת. להמליץ?-לא יודעת...אולי להציע להקשיב למוזיקה אהובה ולרקוד תוך כדי...זו המלצה קבועה שלי,ומה שאני מאוד אוהבת לעשות. הצבע:לא יודעת... מצב רוח דומיננטי:טוב מאוד. שבוע טוב מלא אהבה לכולכם!

../images/Emo215.gifטוב...

שיר השבוע שלי.... השיר של FALL OUT BOY - קוראים לו DANCE DANCE משהו טוב... אני וחבר שלי השלמנו. משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הבא... אני יוצאת לגדנע..!! אני מאד ממליצה על הספר חוכמת הבייגלה של אילן הייטנר. ואם כבר קראתם את הספר הראשון שלו קראו את הספר השני- מלך החומוס ומלכת האמבטיה. ואם כבר קראתם את שני הספרים אז תיקחו את הסרט של חוכמת הבייגלה. הצבע שמסמל אותי... אדום. המצב רוח שלי משתנה כל דקה...

"מלך החומוס ומלכת האמבטיה" מעולה.

פשוט מעולה.
ווי, אני שמחה בשבילך בנוגע לחבר שלך.

באמת ספר מעולה....

קוראים אותו ופשוט מרגישים כאילו זה הידיד הכי טוב שלך יושב מולך ומספר לך על דברים שהוא עבר ועל השקפת העולם שלו... וזה מעניין. תודה...
קצת אידיוטי לריב בגלל גיטרה שנשברה נכון?

לדעתי.....

שיר השבוע---כל השירים של אביב גפן...מלך פשוט מלך.. משו טוב שקרה השבוע: שהוא נגמר (היה לי מלא מבחנים) הצבע שמסמל אותי השבוע: מקווה שצהוב או כתום אפרסק...הרבה שמחת חיים משו שאני צריכה בתקופה של כל המבחנים האלה... זהו בינתיים.. צ'או

בד"כ אומרים שצהוב מסמל שנאה, אבל

אני חושבת שמצד שני הוא גם מסמל שמחה.
אז כנראה שלזה את מתכוונת.
אביב גפן באמת מלך.

קצת בדיליי....[=

שיר השבוע: GIRL YOU WILL BE A WOMAN SOON משהו טוב שקרה השבוע: אני בתהליך של התפכחות. משהו טוב שצריך לקרות השבוע: אני אסיים את תהליך ההתפכחות:) הצבע שסמל אותי השבוע: ירוק בקבוק- עמוק ומופנם, אבל לא דכאוני. מצב הרוח: תלוי באיזה שלב של השבוע:) להמליץ על: אהבה. (-:

SadClown

New member
גם אני רוצה.

שיר השבוע: FIX YOU - COLD PLAY משהו טוב שקרה לי השבוע - אימייל מטלי. משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב - ימי הולדת לאנשים יקרים
רוצה להמליץ על משהו? הממ... על הבפל אמריקאי של מקס ברנר
... טוב אמממ אם עוד לא קראתם אז תקראו את "הסיפור המוזר שלה כלב בשעת לילה" משוגעת עליו. הצבע שמסמל השבוע? המממ... צהוב? מצב הרוח של השבוע, האמת שהוא היה די מוזר. מצד אחד המון המון חששות מהצבא שמגיע אלי בשבוע הבא, ומצד שני היו גם כמה תחושות טובות שכאלה, שדברים קטנעים וטובים קורים. שבוע טוב לכולם.

SadClown

New member
כי...

אתמול צבעתי ליצנים בשביל הגן של אחוחתי הקטנה והכי נהנתי לצבוע בצבע הצהוב חחחח

שרשורים, אנשים יקרים, שרשורים.

אם יש כבר יצירה שפרסמת בעמוד הראשון, וברצונך לפרסם יצירה נוספת שלך-נא פרסם את היצירה השנייה כתגובה ליצירה הראשונה. (וכך גם אם יש שלוש יצירות ויותר.) תודה.

ornit4

New member
עכשיו תורי

מהו שיר השבוע שלכם? breath no more- Evanescance (וכל שיר שלהם, בעצם, כמו כל שבוע) משהו טוב שקרה השבוע: ביליתי עם חברות ביומשישי וזה היה ממש כיף. משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: שנמצא תאריך שבו כולם יכולים לבוא ליומולדת שלי, ושאני וחברה נקנה את כל האביזרים לתחפושת שלנו :p רוצים להמליץ על משהו? הרבה שיחות עם ידידים קרובים. זה עושה כל כך טוב :] הצבע שמסמל אתכם השבוע: אדום כהה מצב הרוח שהייתם שרויים בו ברוב ימות השבוע: בסדר, אני חושבת. לא משהו. אחלה שאלון :]

RainDrops

New member
אוונסנס...

מזכיר את תקופת הדיכאון לפני שנתיים. הייתי שומעת אותם מלא... הם אחלה להקה! כל כך הזדהיתי עם המילים בכל שיר.

ornit4

New member
אני אוהבת אותם מאוד.

במיוחד את איימי לי. אלוהים כמה שאני אוהבת אותה. טוב לדעת שיש מישהו שאוהב אותם פה :]

למעלה