היכן משיגים את השאלות עם מפתח התשובות
B bhaaaaaa New member 19/9/05 #5 lilo ראיתי שאת המנהלתתתתתת תעשי משהו חחחחחחח אין לך את השאלות יוווווו זה משגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ובעעע בנתיים בתוצאות שיש לי ואין לי של שני מפתחות אני בת 35 ואט דה פאקקקקק
lilo ראיתי שאת המנהלתתתתתת תעשי משהו חחחחחחח אין לך את השאלות יוווווו זה משגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ובעעע בנתיים בתוצאות שיש לי ואין לי של שני מפתחות אני בת 35 ואט דה פאקקקקק
ח חיבת עזרה New member 19/9/05 #18 פליז עזרה..... מישהוא יודע איך מחשבים את התשובות? כתובות אינטרנט נילוות: האתר שלי תענו לי גם בו.......
פליז עזרה..... מישהוא יודע איך מחשבים את התשובות? כתובות אינטרנט נילוות: האתר שלי תענו לי גם בו.......
ח חיבת עזרה New member 19/9/05 #23 עזרה מישהוא יודע איך מחשבים את התשובות? כתובות אינטרנט נילוות: האתר שלי תענו לי גם בו.......
1 15מיכלוש New member 19/9/05 #27 עזרה בבקשה! אוקיי אז חישבתי הכל ואת כל הקבוצות ביחד ויצא לי 4-....מה עכשיו? איך א ני יודעת מה התוצאה שלי?? בבקשה עזרה!!!
עזרה בבקשה! אוקיי אז חישבתי הכל ואת כל הקבוצות ביחד ויצא לי 4-....מה עכשיו? איך א ני יודעת מה התוצאה שלי?? בבקשה עזרה!!!
נ נטלי 100 New member 19/9/05 #28 איך מחשבים את הגיל?!?! בקשה עזרהההה יש לי את כל התוצאות של השאלות אבל לא הבנתי איך מחשבים את הגיל עצמו!! בבקשה עזרההההההההההה ~נטלי~
איך מחשבים את הגיל?!?! בקשה עזרהההה יש לי את כל התוצאות של השאלות אבל לא הבנתי איך מחשבים את הגיל עצמו!! בבקשה עזרההההההההההה ~נטלי~