מה המקדם של גילאים 16-29?
Y yakira2 New member 19/9/05 #35 חישוב ניקוד לא הספקתי לראות איך מחשבים את הניקוד מישהו יכול לכתוב לי מהר איך מחשבים?
S sivan1207 New member 19/9/05 #38 לכל מי שהבין ולמי שלא הבין.. איך מחשבים את הגיל חברה די לכתוב את זה בהודעות נפרדות באו נעשה שירשור מסודר כל מי שלא הבין שיכתוב פה.. ומי שהבין שיסביר פה יאללה בהצלחה חחח
לכל מי שהבין ולמי שלא הבין.. איך מחשבים את הגיל חברה די לכתוב את זה בהודעות נפרדות באו נעשה שירשור מסודר כל מי שלא הבין שיכתוב פה.. ומי שהבין שיסביר פה יאללה בהצלחה חחח
כ כוכבזוהר New member 19/9/05 #42 מה הייתה השאלה לגבי מצב בריאותי../images/Emo35.gif זאת הייתה השאלה ה-1 עם 4 אפשרויות.. מי ענה מה? (לפחות אם זה יהיה אותו הדבר אז אני אכתוב גם)
מה הייתה השאלה לגבי מצב בריאותי../images/Emo35.gif זאת הייתה השאלה ה-1 עם 4 אפשרויות.. מי ענה מה? (לפחות אם זה יהיה אותו הדבר אז אני אכתוב גם)
L lala man1 New member 19/9/05 #47 אני בן 15 רשמתי שאני בן 16 ויצא לי שאני בן 16 לא שנה יותר איזה כיף אבל באסה שזה לא יכול לרשום שנים שהם מתחת ל16 עם היה הייתי מגיע לגיל 12
אני בן 15 רשמתי שאני בן 16 ויצא לי שאני בן 16 לא שנה יותר איזה כיף אבל באסה שזה לא יכול לרשום שנים שהם מתחת ל16 עם היה הייתי מגיע לגיל 12
מ מיכל ר 16 New member 19/9/05 #48 לא הבנתי דבר ראשון פספסתי את שלב א אז מישהו יכול להגיד לי אותו או משהו? ואפילו בלי שלב א לא הבנתי איך מחשבים את התוצאות וזה לא כתוב באתר! תסבירו לי
לא הבנתי דבר ראשון פספסתי את שלב א אז מישהו יכול להגיד לי אותו או משהו? ואפילו בלי שלב א לא הבנתי איך מחשבים את התוצאות וזה לא כתוב באתר! תסבירו לי
O O L i T New member 19/9/05 #52 עשיתי באתר כי פספסתי את התוצאות בטלויזיה ויצא לי NaN מה זה אומר? התוצאות של הקבוצה הראשונה : 1 " " השנייה: 0 " " השלישית: 0 " " הרביעית: 5- " " החמישית: 7- " " השישית: 3- מישו עזרה..
עשיתי באתר כי פספסתי את התוצאות בטלויזיה ויצא לי NaN מה זה אומר? התוצאות של הקבוצה הראשונה : 1 " " השנייה: 0 " " השלישית: 0 " " הרביעית: 5- " " החמישית: 7- " " השישית: 3- מישו עזרה..
ד דורצקה New member 19/9/05 #58 פיספסתי... מה שווה כל נקודה... מישהו יכול לעזור לי? קיבלתי 5- נקודות ולפי הגיל יש לי 4-
ש שפויה חלקית New member 19/9/05 #63 יש כבר תמבחן באתר ואני בת 16 והגיל שיצא לי הוא 11 חחחחחחחחחחחחחחחח
Z zivD15 New member 19/9/05 #78 עזרה ממישהו הגיל הכרונולוגי שלי הוא 16 יצא לי בסה"כ התצאה הסופית במבחן 12- מה הגיל הביולוגי שלי לא הבנתי איך עושים את זה בבקשה תעזרו לי
עזרה ממישהו הגיל הכרונולוגי שלי הוא 16 יצא לי בסה"כ התצאה הסופית במבחן 12- מה הגיל הביולוגי שלי לא הבנתי איך עושים את זה בבקשה תעזרו לי