מה המקדם של גיל 22
S sivan1207 New member 19/9/05 #93 זה לא הולך לפי גיל אלא לפי אישיות תקחו את המצטבר שלכם מכל השאלות תחלקו במספר המוצמד לגיל שלכם.. ל16-19 זה 4 תחלקו במצטבר של כל השאלות ותוסיפו לגיל שלכם
זה לא הולך לפי גיל אלא לפי אישיות תקחו את המצטבר שלכם מכל השאלות תחלקו במספר המוצמד לגיל שלכם.. ל16-19 זה 4 תחלקו במצטבר של כל השאלות ותוסיפו לגיל שלכם
ש שבי הגדול1 New member 19/9/05 #113 אם יצא לי 13 ואני בן 21 מה אני עושהההההההההההההההההההההההההההההההה
S sivan1207 New member 19/9/05 #139 לא שמת לב מה המקדם שלך?! בעקרון אתה מחלק את ה-13 במקדם אני פשוט לא שמתי לב למקדם בגיל שלך
Z zipke New member 19/9/05 #145 לכל אלה שפיספסו..... השאלון מופיע באתר, בראשו מכניסים למשבצת את הגיל הכרונולוגי, לאחר שממלאים את כל השאלות, לוחצים על מקש "חשב גיל" והתוצאה מופיעה במשבצת - באותיות גדולות ומודגשות. אז למה לחשב לבד..... כל טוב ואריכות ימים... ציפקה
לכל אלה שפיספסו..... השאלון מופיע באתר, בראשו מכניסים למשבצת את הגיל הכרונולוגי, לאחר שממלאים את כל השאלות, לוחצים על מקש "חשב גיל" והתוצאה מופיעה במשבצת - באותיות גדולות ומודגשות. אז למה לחשב לבד..... כל טוב ואריכות ימים... ציפקה