D:

../images/Emo105.gif D:

טוב תראו, זה לא הולך ככה.
אולי נבנה לנו קומונה חברתית?
אני מוכנה לנהל אותה.
סתם כזה. אומרים שם את כל מה שרוצים בלי קשר לפורום שלא כותבים בשרשור החברתי. שאלונים והתלוננויות למיניהן. ובכלל, משתפים את אנשי הפורום במה שרוצים.
המ, מי שבעד שיסמן
ואני כבר אראה.:) (אני חושבת שכדאי בפורום כזה, יש לאנשים פה הרבה מה לפרוק.)
שיר השבוע:
צבע שמאפיין אתכם השבוע:
משפט שמאפיין אתכם השבוע (משיר, או לא משיר.):
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הבא:
משהו עצוב\מאכזב שקרה השבוע:
משהו שהיה אמור לקרות השבוע ולא קרה:
משהו שאתם מחכים לו:
רוצים להמליץ על משהו?
למי אתם מתגעגעים ותראו בקרוב?
סוף שבוע מצויין שיהיה לנו.

הממ, הנה שלי../images/Emo27.gif

שיר השבוע: שמעתי הרבה לאחרונה את שילה פרבר-אסור זה אסור צבע שמאפיין אתכם השבוע: לא יודעת למה.. אבל הדבר הראשון שעבר לי בראש זה סגול
משפט שמאפיין אתכם השבוע (משיר, או לא משיר.): נלך על משהו מאליס בארץ הפלאות: alice: i was just wandering if you could help me find my way cheshire cat: well that depends on where you want to get to alice: oh' it really doesn't matter, as long as... cheshire cat: then it really doesn't matter which way you go. משהו טוב שקרה השבוע: מממ עשיתי קצת סדר בחדר? חח אה וקיבלתי משהו שחיכיתי לו הרבה זמן משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הבא: השמכיות של המשהו הזה
משהו עצוב\מאכזב שקרה השבוע: זה לא ממש השבוע, אבל כמעט נפרדתי מחבר שלי... וזה היה משהו מאוד קשה לעשות אבל אני מקווה שעכשיו שדיברנו יהיה יותר טוב משהו שהיה אמור לקרות השבוע ולא קרה: הייתי אמורה לקבל את המשהו הזה שחיכיתי לו וזה עוד לא הגיע (סורי על המסתורין חח) משהו שאתם מחכים לו:אה.. אותו דבר
ופשוט להיות מאושרת ולהרגיש שלמה עם איך שאני חיה את החיים שלי, למצוא את הדרך שלי רוצים להמליץ על משהו? מממ על הספר "יחפה" של תהל רן. זו בחורה שהיא משוררת והיא חיה על קצבה ויש לה דירה מטעם המדינה והיא בעצם חוזרת אחורה במחשבות לעצמה כילדה בתקופה שהיתה מאושפזת וכו'... שווה לנסות למי שאוהב את הסגנון
למי אתם מתגעגעים ותראו בקרוב? קצת לחבר, קצת לסבא וסבתא

אם כבר אליס,../images/Emo210.gif

אני בדיוק מחפשת תמונה של התולעת הכחולה המעשנת. יש לך אולי? אני מחפשת המון זמן ולא מוצאת...
בהצלחה עם החבר, אני מקווה שזה יסתדר. ושהדבר המסתורי יגיע.

חחח תודה לך ../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif וזה זחל, או מרב

ה רגליים, משהו כזה
מממ יש לי את זה בתמונה כזו

fabella

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: stutterfly - gun in hand צבע שמאפיין אתכם השבוע: סגלגל משפט שמאפיין אתכם השבוע (משיר, או לא משיר.): מספר, ולא מספר.. - מה יותר גרוע מעשרה תינוקות תלויים על עץ ? משהו טוב שקרה השבוע: נכנס לי מענק השחרור והתחלתי לקרוא סופסוף לאחר היעדרות ממושכת מהקריאה... =] משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הבא: אני מסיימת עם הפסיכומטרי בשעה טובה ! משהו עצוב\מאכזב שקרה השבוע: שיעור פסיכומטרי אחרון - שמחה מהולה בעצב.. משהו שהיה אמור לקרות השבוע ולא קרה: לא ראיתי את החברים שלי.. :( משהו שאתם מחכים לו: ציון בפסיכו (זה ממש מוטיב אצלי) רוצים להמליץ על משהו? סדרת המגדל האפל של סטיבן קינג שאני קוראת עכשיו =] למי אתם מתגעגעים ותראו בקרוב? לחברה שלי שלא ראיתי כבר שבוע ומשו.. אבל נקווה שבקרוב נתראה..

לפחות אני לא היחידה עם מוטיבים

חוזרים
קריאה זה טוב, תהני
ואני מאחלת שתראי את החברה בקרוב

ornit4

New member
../images/Emo45.gif והנה שלי-

(רק חבל שאנ ילא משמ מבינה בקומונות האלו|: ) שיר השבוע: before the dawn-evanescance צבע שמאפיין אתכם השבוע: גוונים של כחול P: משפט שמאפיין אתכם השבוע (משיר, או לא משיר.): "sudenly i know i'm not sleeping" (מהלו של אוונסנס) משהו טוב שקרה השבוע: חגגתי יומולדת! D: משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הבא: אני רוצה לפגוש חברות שלי מישראבלוג ומכל מיני פורומים... ואני מקווה שזה יצליח משהו עצוב\מאכזב שקרה השבוע: לא הייתי באף אמיון כדורסל השבוע |: משהו שהיה אמור לקרות השבוע ולא קרה: אימון כדורסל? D: משהו שאתם מחכים לו: מפגש ישראבלוג. רוצים להמליץ על משהו? הדיסק "עד העונג הבא" של המכשפות. למי אתם מתגעגעים ותראו בקרוב? יעל, דפנה, סופר אלונית, נוע, נאור... :] שבוע טוב לכווולם :)

מזל טוב!D: ../images/Emo210.gif

בת כמה את?
(הו, אני גם כנראה אהיה במפגש ישרא בלוג.^^") אין מה להבין בקומונות כאלה, אל תדאגי.

ornit4

New member
אוו,

אני בת 14. יש לך בלוג? וחוץ מזה, מה עם מפגש פורום? למה אין לנו מפגשים בפורום? כל הכבוד על ההשקעה בפורום, בקומונה, ובכלל :)

../images/Emo12.gifתודה.../images/Emo210.gif

באמת שאין מה להודות לי, אני נהנית.
אני גם בת 14.
וכן, יש לי בלוג. אבל הוא מגניב ואישי.^^" את מוזמנת לשלוח לי את שלך אם תרצי, בכל אופן. אפשר באמת לארגן מפגש. זה פשוט יהיה קצת מוזר, כי טווח הגילאים של הפורום נוראנורא גדול.

ornit4

New member
אוקי,

מספר הבלוג שלי זה 54933. תוסיפי אותי למסנג'ר או לאייסיקיו ונדבר.. אולי אפילו נארגן מפגש, אני בטוחה שזה יכול להיות כיף :]

אני מנסה לענות...

שיר השבוע: שניים.שמלווים אותי כבר שבועיים או שלושה: 1-רומיאו ויוליה של דייר סטרייטס. 2-החיים קשים של קווין.מתלבש לי בול על הידיד הטוב שהזכרתי פה לפני שבוע בערך.לדעתי זה הוא,לפחות בחלק מהמילים של השיר. משפט שמאפיין אותי השבוע,ובטח גם הלאה: משפחה וירטואלית-כי דם זה לא מים,אבל הרשת לא עשויה קורי עכביש!.יש לי את המשפט הזה בהודעה האישית של המסן.שם גם אני מדברת עם 3 אחיותי הוירטואליות,ושני אחי (כנ'ל-וירטואליים) אגב-האחים כולם כולם צעירים בהרבה ממני-מתחת לגיל 17. משהו טוב שקרה השבוע:אני חושבת שעשיתי פריצת דרך.לא יכולה לפרט.מקווה שאכן,התאזנתי,ושזה לא זמני. משהו טוב בשבוע הבא?-לא חושבת.פסח זה תמיד זמן מלחיץ. משהו עצוב שקרה השבוע...-לא זכור לי משהו...כנראה שהיה לא רע אצלי... משהו שלא קרה-לא ציפיתי למשהו מיוחד... למה אני מחכה?-האמת,להיות אחרי פסח.זו טבלת הייאוש שלי כרגע. להמליץ...לא עולה בדעתי כרגע,אולי עוד אחזור עם תשובה לזה. שבת נעימה,ורגועה,ומאושרת לכולנו!! למי אני מתגעגעת?-לידיד הוירטואלי שלי,שעמוס יותר מידי בעבודה כרגע-אופס,אני לא אראה אותו בקרוב,לא אראה אותו אף פעם,אני מניחה.אלה החיים!

RainDrops

New member
אני../images/Emo13.gif

שיר השבוע:בית הבובות-סיגפו צבע שמאפיין אתכם השבוע:צהוב... משפט שמאפיין אתכם השבוע (משיר, או לא משיר.): עם הזמן הכל חולף משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי פעם ראשונה לשינקין משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הבא: חופש, וליל הסדר. לא יודעת מה איתכם אבל אני נורא אוהבת אירועים משפחתיים. משהו עצוב\מאכזב שקרה השבוע:בעודי עונה על השאלון הזה, עכשיו נודע לי ששכן שלי נפטר מסרטן(זה מה שקורה כשכל בוקר, צהריים וערב מעשנים סיגריות ושותים קפה) ויש לו ילד בן 7. משהו שהיה אמור לקרות השבוע ולא קרה: אין. משהו שאתם מחכים לו: ליל הסדר רוצים להמליץ על משהו? שינה טובה, טיול בטיילת בת"א למי אתם מתגעגעים ותראו בקרוב? אהובי....
המשך יום נעים

למעלה