D:

חבריי היקרים, יש לנו קומונה!../images/Emo210.gif

כולם להיכנס, כולם להיכנס, כולם להיכנס. לכתוב שטויות וכל מה שבא לכם.
(בלי קללות וכו'. הודעות מהסוג הזה יימחקו.) כל מה שאתם מרגישים ורוצים ושואלים ומתלוננים-תפנו לשם. (אבל לא לשכוח מהשרשור החברתי.
) קצת (או ליטל, תחליטו לבד.).

אגב..יש לי יום הולדת היום../images/Emo9.gif

שיר השבוע: סמי חופשי/היהודים צבע שמאפיין אתכם השבוע: וורוד משפט שמאפיין אתכם השבוע (משיר, או לא משיר.): ראה חתימה משהו טוב שקרה השבוע: הכל היה טוב השבוע משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הבא: החדר... משהו עצוב\מאכזב שקרה השבוע: אין שום דבר עצוב השבוע משהו שהיה אמור לקרות השבוע ולא קרה: הכל קרה השבוע משהו שאתם מחכים לו: החדר רוצים להמליץ על משהו? על החיים למי אתם מתגעגעים ותראו בקרוב? אמממ....הרבה..

אז ככה

שירי השבוע: כשאת-הראל סקעת/ועם הזמן..אביב גפן צבע: אפור נוטה לשחור משפט: הולכת לחדר כושר.. משהו טוב: ..מישהו הזמין אותי לצאת וירדתי במשקל.. משהו טוב לשבוע הבא: סוף סוף אחרי מס' שנים אפשר להינות בשקט מליל הסדר בלי פרצוף חמוץ של מישהו אחר לידי... משהו מאכזב:..הייתי רוצה שמישהו אחר יזמין אותי לצאת רק עוד לא מצאתי אותו.. משהו שהיה אמור לקרות ולא קרה: להתחיל אם מישהו, אבל לא היה לי אומץ כי אולי יש לו חברה... משהו שאתם מחכים לו: המישהו הזה אמור להגיע מרחוק לבקר אותי בעבודה בפסח..אולי אז יהיה לי אומץ... מתגעגעת..לכל הילדים החמודים במשפחה שאני אראה בליל הסדר..

למעלה