UP

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
../images/Emo105.gif UP ../images/Emo105.gif

זה הכי גרוע שיכול להיות, נראה כאילו כולם מציקים לי כאילו שום דבר לא הולך לי כן, זה ממש לא היום שלי. שום דבר לא הולך בקלות אפילו העור מוזר הלוואי ויכולתי לגדל זקן ואז אוכל לכסות את הפנים ולא לשחק בחיבור הנקודות... אני רק רוצה להעלם! למעלה, למעלה, למעלה, אפשר מפה לעלות רק למעלה. למעלה, למעלה, למעלה, איפה שהעננים מתבהרים למעלה, למעלה, למעלה, אין שום אפשרות חוץ מלעלות מפה... אפילו דברים פשוטים כמו- לשכוח למלא דלק אין שום היגיון דברים כאלו מסוגלים לגרום לבכי רק חייבים ללמוד לצחוק... למעלה, למעלה, למעלה, אפשר מפה לעלות רק למעלה. למעלה, למעלה, למעלה, איפה שהעננים מתבהרים למעלה, למעלה, למעלה, אין שום אפשרות חוץ מלעלות מפה... כשכל דבר נהרס אל תדאג זה לא ישאר ככה עוד הרבה זמן כו, זה עוד ישתנה אל תתן לזה לדכא אתה חייב להחזיק מעמד! למעלה, למעלה, למעלה, אפשר מפה לעלות רק למעלה. למעלה, למעלה, למעלה, איפה שהעננים מתבהרים למעלה, למעלה, למעלה, אין שום אפשרות חוץ מלעלות מפה... הנה קישור לתרגום שעשיתי בעבר לשיר הנ"ל...

m L m

New member
../images/Emo121.gifI'm Gonna Getcha Good!../images/Emo121.gif

יאללה! לא רוצה אתך לסוף-שבוע, לא רוצה אותך לילה אחד. אני מעוניינת רק אם אני יכולה לקבל אותך לכל החיים, כן. אני יודעת שאני נשמעת רצינית , ומותק- אני כן. אתה חלקת אדמה טובה, ואני הולכת לרכוש לי קצת שטח... אז אל תנסה לברוח, מותק, אהבה יכולה להיות כיפית אתה לא צריך להיות לבד כשמצאת את האחד... (אני הולכת להשיג אותך) אני הולכת להשיג אותך בשעה שהשגתי אותך במחשבה... (אני הולכת להשיג אותך) אני הולכת להשיג אותך אפילו אם זה יימשך כל הלילה... (כן, אתה יכול להיות בטוח) אתה יכול להיות בטוח שעד שאני אגיד "לך" אתה לעולם לא תגיד "לא" (אני הולכת להשיג אותך) אני הולכת להשיג אותך, זו עובדה. (אני הולכת להשיג אותך) אני הולכת להשיג אותך, אל תדאג בקשר לזה... (כן, אתה יכול להיות בטוח) אתה יכול להתערב על הדולר האחרון שלך , עם זמן אתה תהייה שלי כמו שאני אמורה- אני אשיג אותך טוב. אני כבר תכננתי את זה - וככה זה הולך להיות אני הולכת לאוהב אותך ואתה הולך להתאהב בי... כן,כן אז אל תנסה לברוח, מותק, אהבה יכולה להיות כיפית אתה לא צריך להיות לבד כשמצאת את האחד... (אני הולכת להשיג אותך) אני הולכת להשיג אותך בשעה שהשגתי אותך במחשבה... (אני הולכת להשיג אותך) אני הולכת להשיג אותך אפילו אם זה יימשך כל הלילה... (כן, אתה יכול להיות בטוח) אתה יכול להיות בטוח שעד שאני אגיד "לך" אתה לעולם לא תגיד "לא" (אני הולכת להשיג אותך) אני הולכת להשיג אותך, זו עובדה. (אני הולכת להשיג אותך) אני הולכת להשיג אותך, אל תדאג בקשר לזה... (כן, אתה יכול להיות בטוח) אתה יכול להתערב על הדולר האחרון שלך , עם זמן אתה תהייה שלי כמו שאני אמורה- אני אשיג אותך טוב. כן, אני הולכת להשיג אותך,אני הולכת לנקוש על עץ.... אני הולכת להשיג אותך איכשהו, אני הולכת לעשות את זה טוב אז אל תנסה לברוח, מותק, אהבה יכולה להיות כיפית אתה לא צריך להיות לבד כשמצאת את האחד... (אני הולכת להשיג אותך) אני הולכת להשיג אותך בשעה שהשגתי אותך במחשבה... (אני הולכת להשיג אותך) אני הולכת להשיג אותך אפילו אם זה יימשך כל הלילה... (כן, אתה יכול להיות בטוח) אתה יכול להיות בטוח שעד שאני אגיד "לך" אתה לעולם לא תגיד "לא" (אני הולכת להשיג אותך) אני הולכת להשיג אותך, זו עובדה. (אני הולכת להשיג אותך) אני הולכת להשיג אותך, אל תדאג בקשר לזה... (כן, אתה יכול להיות בטוח) אתה יכול להתערב על הדולר האחרון שלך , עם זמן אתה תהייה שלי כמו שאני אמורה- אני אשיג אותך טוב. אווו, אני הולכת להשיג אותך...אני הולכת להשיג אותך טוב... כן, אתה יכול להתערב, אני הולכת להשיג אותך... כמו שאני אמורה, אני אשיג אותך טוב. אני הולכת להשיג אותך! כמובן שהערות והארות ייקבלו בשמחה....

m L m

New member
../images/Emo68.gifShe's Not Just A Pretty Face

היא מנחה תוכנית טלווזיה - היא רוכבת ברודיאו היא מנגנת את הבס בלהקה היא אסטורנאוטית, מחנה רכבים במגרש חנייה, איכר העובד את הקרקע. היא אלופה, היא מקבלת את הזהב. היא בלרינה, היא הכוכבת של המופע. היא לא רק פנים יפות יש לה את כל מה שצריך יש לה קו אופנה עיתונאית במגזין "טיים" מאמנת קבוצת פוטבול. היא גאולוגית - סופרת רומנים. היא אמא לשלוש היא חיילת, היא אשת איש היא מנתחת , היא תציל את חייך. היא לא רק פנים יפות יש לה את כל מה שצריך היא אמא של כל האנשות היא לא רק פנים יפות! היא מלצרית, היא השופטת שלך היא המורה שלך, היא כל אישה בעולם. היא טייסת מטוס היא נהגת רכבת תחתית בלילות היא מתדלקת היא במועצה - היא בהנהלה. היא פוליטקאית , היא משבחת את אלוהים. היא לא רק פנים יפות יש לה את כל מה שצריך היא אמא של כל האנשות היא לא רק פנים יפות! לא, היא לא , רק פנים יפות. יש לה את כ-ל מה שצריך היא לא רק פנים יפות יש לה את כ-ל מה שצריך היא לא רק פנים יפות...

הגר לי

New member
וואו !!! כל הכבוד ../images/Emo127.gif

שיחקת אותה! מצחיק לקרוא את זה בעברית...מה שאני נורא אוהבת אצל שאניה זה ההומור בשירים שלה....
קבלי ח"ח על ההשקעה. הגר.

m L m

New member
../images/Emo23.gifForever And For Always../images/Emo23.gif

בזרועותייך, אני עדיין מרגישה איך שאתה רוצה אותי כשאתה מחבק אותי... אני עדיין יכולה לשמוע את המילים שלחשת כשאמרת לי אני יכול להישאר בדיוק פה, לנצח בזרועותייך. ואין מצב שאני אתן לך ללכת ואין מצב ואין איך... אני לא רואה את היום... כי אני שומרת אותך לעד ולתמיד אנחנו נהייה ביחד כל ימי חיינו רוצה להתעורר כל בוקר לפניך המקסימות תמיד. אממממ.... בייבי בליבך, אני עדיין יכולה לשמוע פעימה בכל פעם שאתה מנשק אותי וכשאנחנו בנפרד אני יודעת עד כמה אתה מתגעגע אלי. אני יכולה להרגיש את האהבה שלך אלי בליבך. ואין מצב שאני אתן לך ללכת ואין מצב ואין איך... אני לא רואה את היום... כי אני שומרת אותך לעד ולתמיד אנחנו נהייה ביחד כל ימי חיינו רוצה להתעורר כל בוקר לפניך המקסימות תמיד. (רוצה לקום כל בוקר) בענייך, אני עדיין יכולה לראות את המבט של האחד שבאמת אוהב אותי (אני יכולה להרגיש את הדרך שאתה באמת רוצה אותי) האחד שלא ישים שום דבר בעולם שיהיה יותר חשוב ממני (אני עדיין יכולה לראות את האהבה) עדיין יכולה לראות את האהבה שלך אלי בעייניך (אני עדיין רואה את האהבה) ואין מצב שאני אתן לך ללכת ואין מצב ואין איך... אני לא רואה את היום... כי אני שומרת אותך לעד ולתמיד אנחנו נהייה ביחד כל ימי חיינו רוצה להתעורר כל בוקר לפניך המקסימות תמיד. אני שומרת אותך לעד ולתמיד... בזרועותייך............

m L m

New member
../images/Emo26.gifAin't No Particular Way../images/Emo36.gif

הנה זה בא, אמממממ..... הדבר על אהבה...) לאהבה יש דרך למצוא אותך להתגנב בדיוק לידך אין שום דרך מוגדרת אתה לא יודע מתי היא תבוא בריצה מהפינה אין שום דרך מוגדרת אז אל תוותר עד שתקבל את חלקך בקשר לאהבה - היא בכל מקום! אין מקום שהיא לא תתחבא (אין מקום שהיא לא תתחבא) אין מהירות שהיא לא תנהג (אין מהירות שהיא לא תנהג) אין שום חוק שהיא לא תשבור (אין שום חוק שהיא לא תשבור) אין שום סיכון שהיא לא תיקח אין, אין שום דרך מוגדרת. היא יכולה לבוא כ"כ מהר שתשטה בך. יכול לקחת זמן להזיז אותך אין שום דרך מוגדרת זה יכול לחדור כשאתה חולם היא לא ישנה, תמיד מתכננת אין שום דרך מוגדרת. אז אל תוותר עד שתקבל את חלקך בקשר לאהבה - היא בכל מקום! אין מקום שהיא לא תתחבא (אין מקום שהיא לא תתחבא) אין מהירות שהיא לא תנהג (אין מהירות שהיא לא תנהג) אין שום חוק שהיא לא תשבור (אין שום חוק שהיא לא תשבור) אין שום סיכון שהיא לא תיקח אין, אין שום דרך מוגדרת. אתה לא יכול להתחבא (אין זמן) היא באה כשאתה הכי פחות מצפה לה (אין יום) שאתה חושב שאתה דוחה (אין איך ואין דרך) אין שום דרך ומגדרת (אין דרך) אהבה היא לא רק למזלסטיים (אין מתי) היא שם לכ-ולם (אין מה) אין שום דרך מוגדרת (אין מצב) אז אל תוותר עד שתקבל את חלקך בקשר לאהבה - היא בכל מקום! אין מקום שהיא לא תתחבא (אין מקום שהיא לא תתחבא) אין מהירות שהיא לא תנהג (אין מהירות שהיא לא תנהג) אין שום חוק שהיא לא תשבור (אין שום חוק שהיא לא תשבור) אין שום סיכון שהיא לא תיקח אין, אין שום דרך מוגדרת.

m L m

New member
It Only Hurts When I'm Breathing

אני מקווה שהחיים יפים אליך מאז שעזבת אני עכשיו בסדר - סוף סוף המשכתי הלאה זה לא כ"כ רע, אני לא כ"כ עצובה. אני לא מופתעת עד כמה טוב שרדתי עברתי את הגרוע ואני מרגישה כ"כ חיה. אני לא יכולה להתלונן, אני חופשיה שוב. וזה רק כואב כשאני נושמת הלב שלי רק נשבר כשהוא פועם החלומות שלי רק מתים כשאני חולמת אז, אני מחזיקה את הנשימה, בשביל לשכוח... אל תחשוב שאני שוכבת ובוכה בלילות אין שום סיבה לדאוג. אני באמת בסדר אני לעולם לא מסתכלת אחורה, למען האמת. וזה רק כואב כשאני נושמת הלב שלי רק נשבר כשהוא פועם החלומות שלי רק מתים כשאני חולמת אז, אני מחזיקה את הנשימה, בשביל לשכוח... זה רק כואב כשאני נושמת..... אני לעולם לא מסתכלת אחורה, למען האמת. וזה רק כואב כשאני נושמת הלב שלי רק נשבר כשהוא פועם החלומות שלי רק מתים כשאני חולמת אז, אני מחזיקה את הנשימה, בשביל לשכוח... כואב כשאני נושמת נשבר כשהוא פועם מת כשאני חולמת זה כואב רק כשאני נושמת.......

m L m

New member
../images/Emo88.gif Nah! ../images/Emo88.gif

חשבתי להתחיל בליידע אותך, במקרה במקרה ולא ידעת קודם... אני אף-פעם לא אשכח איך קמת ועזבת למעשה- זה היה מאוד שפל. אין שום דרך שאני רוצה ואתה יודע שאני לא מתכוונת לקחת אותך בחזרה אז אל תנסה אפילו! אתה יכול לתחנן, להפציר, להמתיק ולדמם וחבל, יכולתי לרחם אם היית בוכה... זהו זה! (זה הכל!) היה לי כיף, היה גדול. זה היה טוב בזמן שזה היה אבל עכשיו עברתי את זה... זה היה בטוח, זה היה מתוק באמת סחפת אותי מהרגלים אני מתגעגעת אליך עכשיו וגם אז אבל האם אני אעשה את שוב? להא! אתה לא תמצא אותי ערומה וקופאת מקור יושבת מול הרופא מחכה לתשובה - למה אני לא מצליחה להרגיש את דפיקות הלב שלי? תביא לי סיבה טובה! נהייתי טיפה משותקת בתקופה שאמרת לי שאתה ממשיך הלאה ואמרת שתתקשר אלי עבר הרבה זמן ואין שום דבר לא טוב עם הקו. זה מאוחר מדי להתחרט, ואתה הוא זה שאמר- "יותר טוב לנו בנפרד" אני לא אוהבת להיות משביתת שמחות אבל אל תטרח להתקשר לכאן כי אני לא אשנה את דעתי! זהו זה! (זה הכל!) היה לי כיף, היה גדול. זה היה טוב בזמן שזה היה אבל עכשיו עברתי את זה... זה היה בטוח, זה היה מתוק באמת סחפת אותי מהרגלים אני מתגעגעת אליך עכשיו וגם אז אבל האם אני אעשה את שוב? להא! אתה לא תמצא אותי ערומה וקופאת מקור יושבת מול הרופא מחכה לתשובה - למה אני לא מצליחה להרגיש את דפיקות הלב שלי? תביא לי סיבה טובה! נהייתי טיפה משותקת בתקופה שאמרת לי שאתה ממשיך הלאה ואמרת שתתקשר אלי עבר הרבה זמן ואין שום דבר לא טוב עם הקו. בכן... אני מקווה שלמדת את הלקח כי לא תתעסק עם הרגשות שלי כמו שעשית קודם. זה לעולם לא היה עובד כי אתה אדיוט סוף סוף- השלמתי עם זה! זהו זה! (זה הכל!) היה לי כיף, היה גדול. זה היה טוב בזמן שזה היה אבל עכשיו עברתי את זה... זה היה בטוח, זה היה מתוק באמת סחפת אותי מהרגלים אני מתגעגעת אליך עכשיו וגם אז אבל האם אני אעשה את שוב? להא! אתה לא תמצא אותי ערומה וקופאת מקור יושבת מול הרופא מחכה לתשובה - למה אני לא מצליחה להרגיש את דפיקות הלב שלי? תביא לי סיבה טובה! נהייתי טיפה משותקת בתקופה שאמרת לי שאתה ממשיך הלאה ואמרת שתתקשר אלי עבר הרבה זמן ואין שום דבר לא טוב עם הקו.

m L m

New member
../images/Emo45.gif(Wanna Get To Know You)../images/Emo45.gif

(Wanna Get To Know You) That Good! אני אהיה שם כשאתה ישן ובכל שעה שאתה ער רוצה לשמוע את הסודות שלך רוצה להשתתף בדאגות שלך רוצה ללכת הכי עמוק לא רוצה למהר רוצה לקחת את כל הזמן שבחיים וללמוד בע"פ את תווי פנייך רוצה להחזיק אותך קרוב, לנשק אותך יותר זמן רוצה לשמוע את פעימות ליבך יותר חזר ויותר חזק.. רוצה לדעת את כולך עד שהלב שלי יידע הולכת לדעת אותך עם כל מה שיש לי... אני הולכת להכיר אותך - כ"כ טוב! כמו שאף אחד אחר לא מכיר אותך הולכת להיכנס לך לתוך הנפש אני רוצה ללמוד להכיר אותך... רוצה להכיר אותך... רוצה להכיר אותך - כ"כ טוב! הולכת להכיר את כולך אתה יודע שאני רוצה זה כ"כ כואב כל הזמן. אני רוצה ללמוד להכיר אותך... רוצה להכיר אותך... רוצה להכיר אותך - כ"כ טוב! כן, רוצה להכיר אותך כ"כ טוב! כל הרגשה של האצבעות שלך, כל תלתל בשיער שלך, לא רוצה להפסיד דקה רוצה להיות כבר בעניין תעשה את מה שאתה רגיל לעשות, תלך לאן שאתה רגיל ללכת... רוצה להכיר את כל כולך עד שהלב שלי יידע הולכת להכיר אותך עם כ-ל מה שיש לי אני הולכת להכיר אותך - כ"כ טוב! כמו שאף אחד אחר לא מכיר אותך הולכת להיכנס לך לתוך הנפש אני רוצה ללמוד להכיר אותך... רוצה להכיר אותך... רוצה להכיר אותך - כ"כ טוב! הולכת להכיר את כולך אתה יודע שאני רוצה זה כ"כ כואב כל הזמן. אני רוצה ללמוד להכיר אותך... רוצה להכיר אותך... רוצה להכיר אותך - כ"כ טוב! כן, רוצה להכיר אותך כ"כ טוב! רוצה להכיר אותך כל כך טוב. רוצה לדעת את הרגשות שלך רוצה לטעות כל דמעה רוצה לשמוע כל נשימה להרגיש את מה שאתה מרגיש רוצה ללמוד להכיר אותך רוצה להכיר אותך כ"כ טוב! כמו שאף-אחד אחר לא מכיר הולכת להיכנס לך לתוך הנפש אני רוצה ללמוד אותך אני רוצה להכיר אותך אני רוצה ללמוד אותך אני רוצה להכיר אותך אני רוצה ללמוד אותך לדעת אותך... להכיר אותך בע"פ רוצה להכיר אותך כ"כ טוב!

../images/Emo45.gifמירי, כל הכבוד על ההשקעה!!!

אני מגיב כאן בגלל שזה השיר האהוב עליי מהאלבום... ואגב, יש כאן טעות קטנה: "לטעום כל דמעה" במקום "לטעות כל דמעה".

m L m

New member
../images/Emo48.gif‏‏C'est La Vie‏‏‏‏../images/Emo48.gif

זה חייב להיות יום שני! איזה יום נוראי! לא יכולה לסחוב את עצמי מהמיטה שמישהו יעצור אותי, אני צריכה עוד כוס קפה כמו חור בראשי... כשכל יום מתחיל בצורה כזאת, מוריד את המצב-רוח ויכול לשגע השחיקה היומית יכולה לשגע את המח אבל החיים לא עד כדי כך גרועים... אל תתן לזה להגיע אליך C'est la vie! - אלה החיים וככה זה הולך להיות C'est la vie! - תחזיק חזק זה יהיה טוב בסופו של דבר. אילו רק יכולתי לישון ולהתעורר רק בסופי שבוע הו, איזה חלום זה יהיה... אבל אין סיכוי, זה לא הולך להיות אני חייבת להיות מציאותית! אני יכולה להיות מפונקת או לשמור על העבודה שלי זאת הבחירה שלנו השחיקה היומית יכולה לשגע את המח אבל החיים לא עד כדי כך גרועים... אל תתן לזה להגיע אליך C'est la vie! - אלה החיים וככה זה הולך להיות C'est la vie! - תחזיק חזק זה יהיה טוב בסופו של דבר. כולם חייבים לעשות את זה! כולם חייבים להרוויח את הדרך שלהם אוו, בוא עכשיו אתה חייב לעבוד את דרכך... לכולם יש את החובות למלא. כן. השחיקה היומית יכולה לשגע את המח אבל החיים לא עד כדי כך גרועים... אל תתן לזה להגיע אליך C'est la vie! - אלה החיים וככה זה הולך להיות C'est la vie! - תחזיק חזק זה יהיה טוב בסופו של דבר. כן, כן אל תתן לזה להגיע אליך C'est la vie! - אלה החיים וככה זה הולך להיות C'est la vie! - תחזיק חזק זה יהיה טוב בסופו של דבר. C'est la vie

m L m

New member
../images/Emo122.gif I'm Jealous ../images/Emo122.gif

אם הייתי הירח הייתי תופסת את עינייך אני מקנאה בירח. אם הייתי הרוח הייתי גורמת לך לעוף אני מקנאה בזה גם. הלוואי והייתי השמש הזורחת על פנייך, מלטפת כמו מאהב... הייתי עוטפת אותך בחיבוק חם. היינו אוחזים אחד בשני (אני מקנאה בשמש) אני מקנאה בשמש (אני מקנאה בשמש) אני מקנאה בשמש... אוו, אני לא יכולה לחלוק אותך עם שום דבר אחר. אני חייבת אותך לעצמי. אני לא יכולה לעצור את זה - אני כ"כ מאוהבת. אני לא יכולה לא להיות קרובה. כשהשמש בעור שלך... אני לא יכולה להחזיק את זה ואני יודעת שזה חטא... אבל אני מקנאה בשמש. הלוואי והייתי הגשם שיורד לאורך הצוואר שלך, וזורם לאורך האצבעות שלך... ואז יכולתי להיות הטיפות שיורדות בגבך... הייתי אוהבת להשאיר את זה להתמהמה (אוו, מקנאה בגשם) אני מקנאה בגשם... אוו, אני לא יכולה לחלוק אותך עם שום דבר אחר. אני חייבת אותך לעצמי. אני לא יכולה לעצור את זה - אני כ"כ מאוהבת. אני לא יכולה לא להיות קרובה... כשהגשם בפנים שלך... אני כמעט יכולה לטעום את זה את היופי שלך , את החן. אני מקנאה בגשם. כשהרוח בשיערף הדרך שזה מעיף את השיער אוו, זה נראה לא פייר..... כשהירח בעינייך נראה כאילו העור שלך מואר ואני מגלה, אני אפילו מקנאה בירח

m L m

New member
../images/Emo103.gifKa-Ching!../images/Emo103.gif

אנחנו חיים בעולם קטן וחמדן שמלמד ילד וילדה קטנים להרוויח ככל שהם יכולים ואז להסתובב ולבזבז את הכל בטפשיות. יצרנו תסבוכת כלכלית אנחנו מבזבזים את הכסף שאנחנו לא מחזקים האמונה שלנו היא ללכת ולבזבז את הכל ולכן אנחנו כל יום ראשון בקניון. כל מה שאנחנו תמיד רוצים זה עוד, יותר ממה שהיה לנו קודם. אז נלך לחנות הקרובה ביותר. האם אתה יכולה לשמוע את הצלצול? הוא גורם לך לרצות לשיר... זה דבר כ"כ מופלא - קה-צ'ינג! הרבה טבעות יהלום האושר שהן מביאות אתה חי כמו מלך עם הרבה כסף ורכוש. כשמרוששים הולכים לקחת הלוואה לוקחים עוד משכנתה על הבית. לחזק את מה שאתה לא יכול להרשות לעצמך ואז ללכת ולבזבז עוד כשאתה משועמם. כל מה שאנחנו תמיד רוצים זה עוד, יותר ממה שהיה לנו קודם. אז נלך לחנות הקרובה ביותר. האם אתה יכולה לשמוע את הצלצול? הוא גורם לך לרצות לשיר... זה דבר כ"כ מופלא - קה-צ'ינג! הרבה טבעות יהלום האושר שהן מביאות אתה חי כמו מלך עם הרבה כסף ורכוש. בוא נטלטל... חפור יותר עמוק בכיסייך אוו, כן, בחייך, אני יודעת שיש לך. חפור יותר טוב בארנק. כל מה שאנחנו תמיד רוצים זה עוד, יותר ממה שהיה לנו קודם. אז נלך לחנות הקרובה ביותר. האם אתה יכולה לשמוע את הצלצול? הוא גורם לך לרצות לשיר... זה דבר כ"כ מופלא - קה-צ'ינג! הרבה טבעות יהלום האושר שהן מביאות אתה חי כמו מלך עם הרבה כסף ורכוש. האם אתה יכולה לשמוע את הצלצול? הוא גורם לך לרצות לשיר... זה דבר כ"כ מופלא - קה-צ'ינג! הרבה טבעות יהלום האושר שהן מביאות אתה חי כמו מלך עם הרבה כסף ורכוש. Ka-ching!

m L m

New member
../images/Emo127.gif Thank You Baby../images/Emo127.gif

(For Makin' Someday Come So Soon) אוו, תודה לך אהוב, על זה שאתה אוהב אותי כמו שאתה אוהב. לא אהבתי לצאת לפגישות ולנסות למצוא מישהו... ויתרתי על ההמתנה - לאהבה שתבוא. חייבת להיות איזושהי דרך, ידעתי שאני אמצא את זה מתישהו כן, תודה לך אהוב, שגרמת למתישהו לבוא כ"כ מהר כן, תודה לך אהוב, על שאתה אוהב אותי כמו שאתה אוהב. כ"כ הרבה מספרים, כ"כ הרבה בחורים להתקשר... זה ממש לא פלא- שלא הגעתי לשום מקום. אוו, הייתי חייבת לעשות משהו ידעתי שאני אמצא את זה מתישהו... כן, תודה לך אהוב, שגרמת למתישהו לבוא כ"כ מהר כן, תודה לך אהוב, על שאתה אוהב אותי כמו שאתה אוהב. תודה לך אהוב, תסתכל על זה.... (סולו מוסיקלי) אוו, חייבת להיות דרך... ידעתי שאני אמצא את זה מתישהו... כן, תודה לך אהוב, שגרמת למתישהו לבוא כ"כ מהר כן, תודה לך אהוב, על שאתה אוהב אותי כמו שאתה אוהב.
לך אהוב....

m L m

New member
../images/Emo175.gifWaiter! Bring Me Water../images/Emo175.gif

הוא לקח אותי למקום האהוב עלינו מקום שאנחנו נוהגים לבלות הרבה. נראה שמשהו משך את תשומת ליבו מאחורי כתפי... מאחורי כתפי... הסתובבתי לראות מה קורה מישהי מדהימה ביופיה... היא הייתה חדשה, הוא רצה ל...ה...כ...י...ר אותה ל...ה...כ...י...ר אותה אוו, כן, ואז היא העיפה את שיערה והוא התחיל לבהות. מלצר! (מלצר) תביא לי מים! אני צריכה לגרום לו להתקרר. מלצר! (מלצר) תביא לי מים! הוא מתנהג כמו טיפש. מלצר! (מלצר) תביא לי מים!!! עשיתי את המירב לחסום לו את הנוף אבל זה היה כאילו הוא יכול לראות דרכי וידעתי שהוא רוצה ל...ה...ח...ז...י...ק אותה ל...ה...ח...ז...י...ק אותה אוו, כן, אני לא הולכת לשום מקום. והיא עדיין עומדת שם. מלצר! (מלצר) תביא לי מים! אני צריכה לגרום לו להתקרר. מלצר! (מלצר) תביא לי מים! הוא מתנהג כמו טיפש. מלצר! (מלצר) תביא לי מים!!! חייבת להיות דרך לקרר את הליצן הזה. הוא מתחיל להביך אותי. אני עוד אצטרך לרסן אותו... תביא לי מים. אני לא יודעת מה כ"כ מושך אותו מה כ"כ מושך אצלה? אני באמת לא אוהבת איך שהוא מתנהג. מלצר, תביא לי מים! אוו, תמשיך להביא... מה כ"כ מושך אצלה? מלצר! (מלצר) תביא לי מים! אני צריכה לגרום לו להתקרר. מלצר! (מלצר) תביא לי מים! הוא מתנהג כמו טיפש. מלצר! (מלצר) תביא לי מים!!! מלצר! (מלצר) תביא לי מים! אני צריכה לגרום לו להתקרר. מלצר! (מלצר) תביא לי מים! הוא מתנהג כמו טיפש. מלצר! (מלצר) תביא לי מים!!!

m L m

New member
../images/Emo41.gifWhat A Way To Wanna Be../images/Emo41.gif

אני לא רוצה ללבוש את זה זה רק גורם לי להיראות שמנה. זמן לכווץ את הירכיים ולרדת עוד מידה. איזו דרך לרצות להיות. לחקור איך להיראות נפלא. להרגיש אשמה על כל דבר שאוכלים קונים את כל הספרים בשביל ללמוד את האופנה האחרונה.. איזו דרך לרצות להיות. אנחנו אוהבים לקנות, אוהבים לבזבז בשביל לדעת את הטרנד האחרון... אבל אין לנו שום סיפוק לחיות כמו משועבדיים לאופנה. לא עוד חשיבה עצמית, אלא רק להוריד מהמדף... |הדגש או, למה להיות מושלמים? זה לא שווה את זה אל תהיו כ"כ אובססיבים, תנו לזה מנוחה. זאת לא תחרות. רק תעשו את המיטב. בגלל שא-ף אחד לא מושלם! איזו דרך לרצות להיות. להתמרח, להתעמל... למחוק את העיגולים שמסביב לעין לטשטש את מה שאפשר, קני קפרטון 10. כן..... איזו דרך לרצות להיות. לייצב את המצב שאת בו את שוב על דיאטה אוכל גדול זה יותר טוב, אבל רק בחזה. כן.... איזו דרך לרצות להיות. אנחנו אוהבים לקנות, אוהבים לבזבז בשביל לדעת את הטרנד האחרון... אבל אין לנו שום סיפוק לחיות כמו משועבדיים לאופנה. לא עוד חשיבה עצמית, אלא רק להוריד מהמדף... |הדגש או, למה להיות מושלמים? זה לא שווה את זה אל תהיו כ"כ אובססיבים, תנו לזה מנוחה. זאת לא תחרות. רק תעשו את המיטב. בגלל שא-ף אחד לא מושלם! איזו דרך לרצות להיות. זה כ"כ לא נחוץ! כמה משוגע, להיות שחצן. זה כ"כ מלאכותי, אני פשוט לא מבינה את זה. אני לא מבינה את זה...... אל תהיו כ"כ אובססיבים, תנו לזה מנוחה. זאת לא תחרות. רק תעשו את המיטב. בגלל שא-ף אחד לא מושלם! איזו דרך לרצות להיות. (אווווווווו.......) |הדגש או, למה להיות מושלמים? זה לא שווה את זה אל תהיו כ"כ אובססיבים, תנו לזה מנוחה. זאת לא תחרות. רק תעשו את המיטב. בגלל שא-ף אחד לא מושלם! איזו דרך לרצות להיות.

m L m

New member
../images/Emo58.gifI Ain't Goin' Down../images/Emo58.gif

אני מתכוונת להחזיק מעמד כי מה שאני מאמינה בו הוא כ"כ חזק לא משנה כמה זמן, אף אחד לא יכול להגיד לי שאני טועה. אני לא הולכת למטה! ילדתי תינוקת בגיל שש-עשרה אבא לעולם לא סלח לי. לא שמעתי שוב מהבחור... הייתי חייבת לנשור מבית הספר כולם התייחסו אלי באכזריות אבל לא וויתרתי עליה! אני מתכוונת להחזיק מעמד כי מה שאני מאמינה בו הוא כ"כ חזק לא משנה כמה זמן, אף אחד לא יכול להגיד לי שאני טועה. אני לא הולכת למטה! החיוך שלה עזר לי לעבור את היום וכל לילה התפללתי שאני אוכל לתת לה מספיק. בלילות הייתי נשארת ערה ובוכה.. מקווה שנסתדר כי אי אפשר לחיות על אהבה.... עבדתי ימים ולילות בשביל שנשרוד עברתי טוב ודמעות בלי שהיא תדע.. זה היה שווה את זה רק בשביל לראות אותה גדלה. לפחות יכולתי לחבק אותה בכל פעם שהיא הייתה צריכה את הכתף שלי אני כ"כ שמחה שלא מסרתי אותה. אני מתכוונת להחזיק מעמד כי מה שאני מאמינה בו הוא כ"כ חזק לא משנה כמה זמן, אף אחד לא יכול להגיד לי שאני טועה. אני לא הולכת למטה! החיוך שלה עזר לי לעבור את הימים מייבש את הדמעות וממלא אותי בתקווה. בלילות הייתי ערה ובוכה מתפללת שנסתדר ואומץ להתגבר. (סולו מוזיקלי) החיוך שלה עזר לי לעבור את הימים וכל לילה התפללתי שאני אוכל לתת לה מספיק אני מתכוונת להחזיק מעמד כי מה שאני מאמינה בו הוא כ"כ חזק לא משנה כמה זמן, אף אחד לא יכול להגיד לי שאני טועה. אני לא הולכת למטה! אני מתכוונת להחזיק מעמד כי מה שאני מאמינה בו הוא כ"כ חזק לא משנה כמה זמן, אף אחד לא יכול להגיד לי שאני טועה. אני לא הולכת למטה! אף אחד לא יכול להגיד לי שאני טועה. אני לא הולכת למטה!

m L m

New member
../images/Emo128.gifI'm Not In The Mood../images/Emo128.gif

(To Say No)! לא רוצה לחכות בתור, זה פשוט בזבוז של זמן! לא תמצאו אותי שוכבת בספה ישנה כמו עצלן... אני לא אוהבת לשבת ולא לעשות כלום אני מעדיפה להעביר את הזמן שלי בעשייה אין צוקך לתכנן את זה... תקפצו פנימה ותשבשו את זה... אין צורך להגיד לא. אני לא במצברוח (אני לא במצברוח) אני לא במצברוח להגיד לא! ועמוד מהצד ולא לתת לזה סיכוי לא. אני לא במצברוח. אני לא במצברוח להישאר בבית להיות בדד ולהתמודד עם הלילה לבד אני לא במצברוח לאמר לא. להגיד, להגיד, להגיד לא! אני לא אשכב בשקט זה לא האופי שלי לקחת את זה באיזי לא, לא האופי שלי לוותר אין זמן להתעכב מאחור... אני לא אוהבת לשבת ולא לעשות כלום אני מעדיפה להעביר את הזמן שלי בעשייה אין צוקך לתכנן את זה... תקפצו פנימה ותשבשו את זה... אין צורך להגיד לא. אני לא במצברוח (אני לא במצברוח) אני לא במצברוח להגיד לא! ועמוד מהצד ולא לתת לזה סיכוי לא. אני לא במצברוח. אני לא במצברוח להישאר בבית להיות בדד ולהתמודד עם הלילה לבד אני לא במצברוח לאמר לא. להגיד, להגיד, להגיד לא! כן, אני קופצת ישר לזה... כן, אני קופצת ישר לזה... אני מעדיפה להעביר את הזמן שלי בעשייה אין צוקך לתכנן את זה... תקפצו פנימה ותשבשו את זה... אין צורך להגיד לא. אני לא במצברוח (אני לא במצברוח) אני לא במצברוח להגיד לא! ועמוד מהצד ולא לתת לזה סיכוי לא. אני לא במצברוח. אני לא במצברוח להישאר בבית להיות בדד ולהתמודד עם הלילה לבד אני לא במצברוח לאמר לא. להגיד, להגיד, להגיד לא!

למעלה