UP

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
../images/Emo73.gifIn My Car../images/Emo73.gif

(I'll Be The Driver) אתה יכול לבחור את הערוץ כשאנחנו צופים בטלווזיה או, מתוק, זה טוב מאוד. ואתה יכול לבחור את הטעם כשאנחנו קונים גלידה ממש לא איכפת לי , זה בסדר. אני אעשה..שה...שה...שה כל דבר בשבילך...לך...לך... אה, זה בסדר אם אתה ישן עם הגרביים שלך....הו, בייב. זה בסדר. ואתה יכול להרעיד לי את הראש עם שיר רוק האהוב עליך... לא איכפת לי - זה בסדר. בשבילך..לך....לך אין שום דבר שאני לא אעשה...שה...שה... אתה יכול לעשות לי חור בנעל. אבל - במכונית שלי אני אהיה הנהגת. במכונית שלי - אני השולטת במכונית שלי אני מתעוררת לחיים במכונית שלי אני אהיה הנהגת! תראה אותי עכשיו... אתה יכול להאשים אותי כשנגמרים לך התירוצים הו, חמוד, זה בסדר גמור. ואני אתרוצץ מסביב כשתבקש ממני טובות. זה לא איכפת לי - זה בסדר. בשבילך..לך....לך אין שום דבר שאני לא אעשה...שה...שה... אתה יכול לעשות לי חור בנעל. אבל - במכונית שלי אני אהיה הנהגת. במכונית שלי - אני השולטת במכונית שלי אני מתעוררת לחיים במכונית שלי אני אהיה הנהגת! תראה אותי עכשיו... (קטע מוזיקלי) לא איכפת לי אם אתה חושב שאתה יותר חזק או, חומד. זה בסדר גמור. ואתה יכול לקבל את הכל גם כשאתה טועה. לא איכפת לי , זה בסדר. בשבילך..לך....לך אין שום דבר שאני לא אעשה...שה...שה... אתה יכול לעשות לי חור בנעל. אבל - במכונית שלי אני אהיה הנהגת. במכונית שלי - אני השולטת במכונית שלי אני מתעוררת לחיים במכונית שלי אני אהיה הנהגת! תראה אותי עכשיו... במכונית שלי אני אהיה הנהגת!

Katherine

New member
../images/Emo47.gifמירי את גדולה../images/Emo47.gif

כמה זמן לקח לך? איזו השקעה. כל הכבוד
YOU'RE THE BEST

m L m

New member
../images/Emo25.gifWhen You Kiss Me../images/Emo25.gif

זה יכול להיות זה, אני חושבת שאני מאוהבת האהבה בזמן הזה.... זה פשוט נראה מתאים, אני חושבת שאני מאוהבת. האהבה הזאת שלי. אני יכולה לראות אותך איתי כשנזדקן כל הלילות הבודדים סוף סוף הסתיימו. הורדת את משקל העולם מכתפיי העולם פשוט נעלם לו...... או...כשאתה מנשק לי אני יודעת שהתגעגעת אלי. וכשאתה איתי, העולם פשוט נעלם... הדרך שאתה מחזיק בי הדרך שאתה מראה לי שאתה מעריץ אותי - כשאתה מנשק אותי. אתה האחד. אני חושבת שאני מאוהבת. החיים מתחילים... אני יכולה לראות את שנינו ביחד אני יודעת שאני אהיה איתך לנצח. האהבה לא יכולה להיות יותר טובה. או...כשאתה מנשק לי אני יודעת שהתגעגעת אלי. וכשאתה איתי, העולם פשוט נעלם... הדרך שאתה מחזיק בי הדרך שאתה מראה לי שאתה מעריץ אותי - כשאתה מנשק אותי. (סולו מוזיקלי) אני יכולה לראות אותך איתי כשנזדקן כל הלילות הבודדים סוף סוף הסתיימו. הורדת את משקל העולם מכתפיי העולם פשוט נעלם לו......) או...כשאתה מנשק לי אני יודעת שהתגעגעת אלי. וכשאתה איתי, העולם פשוט נעלם... הדרך שאתה מחזיק בי הדרך שאתה מראה לי שאתה מעריץ אותי - כשאתה מנשק אותי. או...כשאתה מנשק לי אני יודעת שהתגעגעת אלי. וכשאתה איתי, העולם פשוט נעלם... כשאתה מנשק אותי.

m L m

New member
זהו......סיימתי

אז נכון, לא עשיתי את השיר "ג'ניטה" אני פשוט ממש לא אוהבת את השיר הזה ולא היה לי כח לעשות אותו..... אני מקווה שנהנתם...אני אישית עייפתי
יותר מאוחר אני אעשה ד"וח שבועי.....

mays

New member
ווווואאאאוווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזו השקעה
כל הכבוד (מורידה את הכובע שאין לי).

למעלה