Miss Kitty

New member
../images/Emo41.gif שאלון הכרות ../images/Emo41.gif

ושכל אחד יעשה אותו!! 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18. מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

Miss Kitty

New member
הנה שלי..

1. השם שלי: שני רז 2. כינוי\ם: ששו, שנשן 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון היובל, בלי מסלול 5. איך היית רוצה להיקרא: טוב לי עם שני.. 6. תבלין מועדף:
מלח 7. שתיה מועדפת: מים 8. דאורדורנט\בושם: דאורדורנט- לא זוכרת..
בושם- 212 9. שמפו וקונדישינר: פרוקטיס 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן..
12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: חברה שלי ליטל... 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: כלב- ניקי 17. סרט מועדף: מל האריות 1 ו-2
18. מוזיקה בכללית: פופ 19. מכונית אידיאלית: אין 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: שיט! קיבינימיני 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף- שניצל שנוא- בצל!
23. חבר\ה לעתיד: שזה אומר?
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא 25. היחסים עם ההורים : לא משו.. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: איפשהו בארה"ב 27. ממתק מועדף: אממ.. מנטוס תות 28. נעליים מועדפות: ספורט 29. שיר מועדף: beauty on the fire של נטלי.. 30. אתר מועדף: הפורום של בלו בתפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: נפלתי בבצפר..
34. איזה חג אתה הכי אוהב: סוכות (תמיד לחו"ל!) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אממ.. ליז מאטומיק קיטן 36. אוספים: חומר על בקסטריט בויז..
37. מה הפחד הכי גדול שלך: שמישהו שאני אוהבת ימות.. 38. תגיד מילה טובה...: שלום 39. ספר מועדף: הארי פוטר..
40. עיתון מועדף: ראש 1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מכושפות 42. כמה טיפים מהחיים: לא הולכים עם עקבים של 14 סנטימטר!!! 43. מועמד פוליטי: אין 44. מפלגה: אין 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל 47. זמר אהוב (אהם): וויל יאנג 48. זמרת אהובה: כריסטינה/נטלי 49. להקות: בלו, בקסטריט, אטומיק קיטן 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות 1 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: ביישנית, צינית, עקשנית ונחמדה..
52. אתה שונא אנשים ש..: מעשנים 53. אתה שונא מקומות ש..: כולם נדחפים ולא נותנים לי לזוז!! 54. אני אוהב/ת: הרבה דברים..
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אין 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אין 57. מה הכי מגעיל אותך: בצל..
ודגים... 58. מה את/ה הכי אוהב?: הכלב שלי.. 59. משפטים שלך לסיכום: זה היה ארווווווך!

Torn

New member
מגניב../images/Emo24.gif

1. השם שלי:צחי,צח,יצחק ****
. 2. כינוי\ם:צחוש, צוקי
. 3. ארץ לידה: ישראל
. 4. בית ספר ומסלול: בית ספר טכנולגי בעעע, במגמת מערכות הנדסיות ממוחשבות
. 5. איך היית רוצה להיקרא:Mr.imbruglia
. 6. תבלין מועדף:תנו לי זמן לחשוב על זה. 7. שתיה מועדפת:קוקה קולה, לא פפסי או סופר דרינק וגם לא דיאט
. 8. דאורדורנט\בושם:212 MEN, ז'אן פול גוטייה וגאוניצ'י(פאי)
. 9. שמפו וקונדישינר: לא יודע בד"כ משהו מעפן
. 10. האם שחית בעירום פעם:לא
. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בד"כ לא
. 12. צבע מועדף: כחול... 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אהמ... לא אבל פעם מורה תפסה אותי מעתיק
. 14. חברים\ות הכי טובים\ות:יש הרבה
. 15. כרית אחת או שתיים:אחת בד"כ
. 16. חיות מחמד:כלבים, וגם יש לי אחד!!! 17. סרט מועדף:טיטאניק, חחחח
סתם, אני אוהב קומדיות, דרמות וכאלה שטיות. 18. מוזיקה בכללית:רוק, פופ. 19. מכונית אידיאלית: למבורגיני דיאבלו
. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אתם לא רוצים לדעת אבל"כוסעמק"
. 21. אוכל מועדף\ שנוא:שוקלד אהוב, קישואים בעעעע
. 23. חבר\ה לעתיד: נטלי אימבורליה. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא ממש
. 25. היחסים עם ההורים :בסדר בכלליות
. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אוסטרליה. 27. ממתק מועדף:מארס
. 28. נעליים מועדפות:טימברלנד. 29. שיר מועדף: natalie imbruglia-smoke 30. אתר מועדף: www.tapuz.co.il.
. ספורט מועדף (לצפייה):כדוררגל. 32. הספורט המועדף (למשחק):כדור עף בבבריכה
. 33. הרגע הכי משפיל בחייך:שהמרכז מגמה בב"ס בחר כמה תלמידים שיציגו את המכשירים בפני תלמידים חדשים, ואנחנו הצלחנו להרוס את המכונה
. 34. איזה חג אתה הכי אוהב:פסח....
. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:בעעעע
. 36. אוספים:אין לי
. 37. מה הפחד הכי גדול שלך:יש הרבה, אין לי משהו ספיצפי כרגע. 38. תגיד מילה טובה...: על חברי הפורום המדהימים
. 39. ספר מועדף:הפעם האחרונה שקראתי ספר זה היה שהכריחו אותי בשיעור ספרות לפני חצי שנה
. 40. עיתון מועדף:מעריב לנוער
. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:דוסון קריק
. 42. כמה טיפים מהחיים:אל תשלוף את הכבל של האוזניות מהמערכת לפני שהשתקת אותה לגמרי, בעעע עדיין יש לחבר שלי בעיית שמיעה
. 43. מועמד פוליטי:נשיא, הכי ליגה, חי כמו מלך ולא עושה כלום
. 44. מפלגה:ליכוד
. 45. חום או קור:תלוי חום בגלל שיש ים אבל קור בגלל שחם לי
. 46. מכתב דואר או אי מייל:דואר. 47. זמר אהוב (אהם):דארין הייס. 48. זמרת אהובה:נחשו
. 49. להקות: The corrs. 50. סרט מצוייר אהוב:מלך האריות, עד היום אני בוכה שמופסה מת, מסכן סימבה
. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:כמו השם שלי קרוע
. 52. אתה שונא אנשים ש..:שקרנים
53. אתה שונא מקומות ש..:ששונאים יהודים. 54. אני אוהב/ת:את הכלב שלי. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: נטלי. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:בן לאדן!!! 57. מה הכי מגעיל אותך:סופר דרינק
. 58. מה את/ה הכי אוהב?:את נטלי!!! 59. משפטים שלך לסיכום:אני מחורפן תמיד
.

shmez

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

shmez

New member
את כולם..

gazel of all colors....stan smith in green... ניסיתי לראות את השמות של השאר..אבל אין את זה על כום...סורי.. יש לי 8 סניקרס של אדידס...

Torn

New member
וואי פיג'ו 206 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הלוואי עליי... עדיין אני לא מאמין שאת יותר קטנה ממני בשבועיים וסיימת כבר י"ב, ולי לעומת זאת יש עוד שנה לסבול
.

kyliefan18

New member
שלי

1. השם שלי: רן 2. כינוי\ם: NEW YORKER 3. ארץ לידה: IL 4. בית ספר ומסלול: תיכון 5. איך היית רוצה להיקרא: רן... 6. תבלין מועדף: אםםם שוקולד? 7. שתיה מועדפת: דיאט קוקה קולה LOL 8. דאורדורנט\בושם: SPEAD STICK 9. שמפו וקונדישינר: פאנטן... 10. האם שחית בעירום פעם: לא! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא 12. צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: הלכתי מלא פעמים מכות שהייתי קטן 14. חברים\ות הכי טובים\ות: בצבא 15. כרית אחת או שתיים: אחד 16. חיות מחמד: כלבה מטומטמת אחת 17. סרט מועדף: אמריקן ביוטי, קרוקלין, טיטאניק,הונטס 18. מוזיקה בכללית: הכל חוץ מטראנס,מזרחית,רוק כבד וקלאסית 19. מכונית אידיאלית: סובארו 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: כוס אמק 21. אוכל מועדף\ שנוא: ג'אנק פוד, שונא עוגות גבינה 23. חבר\ה לעתיד: LONODN וניו יורק 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: כן ברור... 25. היחסים עם ההורים : ספורטייבים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון או ניו יורק 27. ממתק מועדף: שוקולד,גלידה 28. נעליים מועדפות: ADIDAS ונייק 29. שיר מועדף: כרגע BUSTA & MARIAH - I KNOW WHAT U WANT 30. אתר מועדף: דוטמיוזיק 31. ספורט מועדף (לצפייה): האבקות נשים בבוץ 32. הספורט המועדף (למשחק): שחיה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: נפיחה באמצע שיעור ביולוגיה.... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: הלוואין 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: פחחחח אםםם לניקי תיכון הלבבות השבורים 36. אוספים: דיסקים 37. מה הפחד הכי גדול שלך: ג'וקים 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה 39. ספר מועדף: המאהב/א.ב. יהושע, קצת תרבות אנשים! 40. עיתון מועדף: ידיעות ומגזינים בעיקר 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: סקס והעיר,משמרת 3,כל מה שעוסק בניו יורק 42. כמה טיפים מהחיים: צבא זה דיכאון! 43. מועמד פוליטי: איכס פ'! 44. מפלגה: איכס פ' 2! 45. חום או קור: קוווווווווווווור ברררררררררר 46. מכתב דואר או אי מייל: חסוי 47. זמר אהוב (אהם): סולני אואזיס,סוויד,קולדפליי,ג'ון לנון 48. זמרת אהובה: נטלי,מאריה,קיילי,אלישיה קיז,דיידו, 49. להקות: אפלטון,אול סיינטס,כל הלהקות בשאלה 47 50. סרט מצוייר אהוב: ביווס ובטהד דו אמריקה 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אין לי כוח 52. אתה שונא אנשים ש..: מעשנים 53. אתה שונא מקומות ש..: לא יודע 54. אני אוהב/ת: לישון 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: נטלי אפלטון 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ווסטלייף,בריטני,אנסטסיה 57. מה הכי מגעיל אותך: ג'וקים 58. מה את/ה הכי אוהב?: לישון נו אמרתי כבר 59. משפטים שלך לסיכום:ביי

Torn

New member
רן מה התאריך לידה שלך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שאני יוסיף ללוח אירועים

Human Nature

New member
^-^ |טל| †

1. השם שלי: אבי 2. כינוי\ם: צלאבי (0_o) 3. ארץ לידה: ישראל
4. בית ספר ומסלול: "ברנר"; תאטרון, ערבית ופילוסופיה (אל תלמדו פילוסופיה! באמת! זה משעמם!
) 5. איך היית רוצה להיקרא: אממ... שון, וויליאם, ג'ורג' או קרטיס. 6. תבלין מועדף: זו השאלה הכי מוזרה ששאלו אותי 0_o 7. שתיה מועדפת: ג'אנק מי- קוקה קולה. 8. דאורדורנט\בושם: שטחי. הבא. 9. שמפו וקונדישינר: ?_? 10. האם שחית בעירום פעם: לא, אבל מת לנסות
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לפעמים כן. כן, אני יודע שזה פאק
12. צבע מועדף: כחול. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: מעולם לא (אבל זה לא אומר שלא-פשעתי
). 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יעזרו לכם שמות?
15. כרית אחת או שתיים: אחת, אי-אפשר לישון עם שתיים! 16. חיות מחמד: כיום אין. 17. סרט מועדף: "מלכות הכתה" (1989) ו"רוקדת בחשיכה" (2000). 18. מוזיקה בכללית: מה שנשמע טוב. 19. מכונית אידיאלית: ?_? 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: Fuck that/ he/ it/ she... 21. אוכל מועדף\ שנוא: יש יותר מדיי דברים שאני שונא ואוהב. 23. חבר\ה לעתיד: ?_? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: כמו אבי ביטר
25. היחסים עם ההורים : מי אלו?
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון/ סידני/ ניו-יורק 27. ממתק מועדף: מנטוס
28. נעליים מועדפות: ?_? 29. שיר מועדף: "Human Nature" של מדונה. 30. אתר מועדף: לא בדיוק אתר, אלא פורום: www.madonna-avatars.ch/forum 31. ספורט מועדף (לצפייה):
32. הספורט המועדף (למשחק):
33. הרגע הכי משפיל בחייך: כל פעם שאני מרגיש טיפש
34. איזה חג אתה הכי אוהב: כריסמס! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אז תבינו, מהנוסח עולה בעיה- את מניחה שכולם כאן סטרייטים. אז לא אטול חלק בחגיגה, ולא אענה. 36. אוספים: מדונה. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שלא יאהבו אותי. 38. תגיד מילה טובה...: מיאו! 39. ספר מועדף: "התפסן בשדה השיפון" של ג'.ד סלינג'ר. 40. עיתון מועדף: אין. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: "שכנים" (ז"ל
), "באפי". 42. כמה טיפים מהחיים: Play the game. 43. מועמד פוליטי:
44. מפלגה: ישרה?
45. חום או קור: אמצע. 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר! 47. זמר אהוב (אהם): ג'ורג' מייקל 48. זמרת אהובה: בראש ובראשונה- מדונה. 49. להקות: מורצ'יבה 50. סרט מצוייר אהוב: "מלך האריות" 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אי-אפשר. 52. אתה שונא אנשים ש..: צבועים, שקרנים. 53. אתה שונא מקומות ש..: צפופים. 54. אני אוהב/ת: חכמה. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: שמות יעזרו? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ?_? 57. מה הכי מגעיל אותך: שקרים, פרחולות וערסים. 58. מה את/ה הכי אוהב?: הרבה מדי. 59. משפטים שלך לסיכום: 59 זה המון!

Torn

New member
זה פשוט מדהים עד כמה......./images/Emo3.gif

שאנחנו דומים, כולנו אוהבים את מלך האריות
לרובנו יש מילה שאנחנו מרבים להשתמש בה(כל הכבוד על הכנות)

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

1. השם שלי: קרין
2. כינוי\ם: קרינוש, קריני, קרינצ'יק
3. ארץ לידה: ישראל
4. בית ספר ומסלול: גינסבורג - לא זוכרת מסלול
5. איך היית רוצה להיקרא: סתיו
6. תבלין מועדף: פלפל שחור
7. שתיה מועדפת: קולה
8. דאורדורנט\בושם: דאודורנט- ספיד סטיק, בשום - Angel
9. שמפו וקונדישינר: פינוק
10. האם שחית בעירום פעם: לא
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי על מי לצחוק
12. צבע מועדף: כחול
13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא
14. חברים\ות הכי טובים\ות: החבר שלי
15. כרית אחת או שתיים: כרית
16. חיות מחמד: כלב
17. סרט מועדף: הצלצול
18. מוזיקה בכללית: הכל חוץ ממזרחית
19. מכונית אידיאלית: פיאט אונו
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: בעע
21. אוכל מועדף\ שנוא: אוכל מועדף - פיצה/אוכל שנוא - גבינות
23. חבר\ה לעתיד: יש לי חבר
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: כן קצת
25. היחסים עם ההורים : טובים
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון
27. ממתק מועדף: שוקולד רוזמרי
28. נעליים מועדפות: ד"ר מרטנס
29. שיר מועדף: משתנה כל פעם , כרגע השיר האירלנדי מהאירווזיון
30. אתר מועדף: imbruglia.netfirms.com
31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל
32. הספורט המועדף (למשחק): כדורגל
33. הרגע הכי משפיל בחייך: אין
34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אנג'לינה ג'ולי
36. אוספים: אין
37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא מפחדת מכלום
38. תגיד מילה טובה...: כל העולם על ה- *** שלי
39. ספר מועדף: חניבעל/תומאס האריס
40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות
41. סדרת טלוויזיה מועדפת: דוסון קריק
42. כמה טיפים מהחיים: אל תאמינו באף אחד רק בעצמכם
43. מועמד פוליטי: אין
44. מפלגה: אין
45. חום או קור: קור
46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל
47. זמר אהוב (אהם): רובי וויליאמס
48. זמרת אהובה: נטלי אימברוליה ומדונה
49. להקות: Pink Floyd
50. סרט מצוייר אהוב: לוני טונס
51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אני פסגת השלמות וכליל היופי
52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים מתנהגים בצביעות ואינטרסנטים
53. אתה שונא מקומות ש..: חם בהם
54. אני אוהב/ת: לשמוע מוסיקה, לגלוש באינטרנט, ללכת לים
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ג'וש הארטנט
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: רשימה ארוכה מדי
57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים שלא אכפת להם מכלום ודואגים רק לעצמם
58. מה את/ה הכי אוהב?: ללכת לים עם החבר שלי
59. משפטים שלך לסיכום: שאלון ארוך מדי אבל היה כיף

Torn

New member
חחח פיאט אונו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מפנטז על דיאבלו ואת על אונו....

Torn

New member
"אני פסגת השלמות וכליל היופי"../images/Emo6.gif

זה מגבעת חלפון|

jt7785

New member
אני חושב ש

זה די אמממ לא יודע בדיוק איך לתאר את זה אבל, זה משהו בסגנון אירוני, לכתוב באיזה ארץ נולדת אבל בלי תאריך לידה... כאילו השאלון הזה אמור לכסות הרבה מידע אבל תאריך לידה או גיל או משהו? ואני אשקול אם למלא את השאלון היותר מארוך הזה... טוב נו גם ככה אני סתם אשתעמם אז מה אכפת לי: 1.שם: דורון 2.כינוי: דורי/פוטין המלך (אני ממש רציני..) 3.ארץ לידה וגיל: ישראל ואני בן 18 עוד חודש. 4.מגמה/מסלול: הייתי במגמת טכ"ם (מחשבים) עזבתי השנה בשנה האחרונה כי אני עובד בחברת מחשבים ועכשיו אני לומד באקסטרני ביואל גבע. 5.הייתי רוצה להקרא: טוב לי עם השם שלי. 6.תבלין: אמממ נניח שזה תבלין (למרות שזה לא ממש תבלין) - פסטו. 7.שתייה: אממ קולה בצד הרגיל, לף בראון בצד הבינוני, ושיבס בצד החזק... 8.דאו/בושם: ספיד סטיק / ז'.פ.גוטייה 9.שמפו: אני לא מתקלח... 10.שחייה בעירום: כן, פעם אחת. 11.לצחוק על אנשים: לא. טוב, לפעמים. 12.צבע: אממ כחול עמוק (נטלי מיי לאב
) 13.הרשעה בפשע: לא. 14.חברים הכי טובים: יותר מידי קשה לפרט אבל הכי טוב מביניהם זה נדב דגוביץ', הוא שוער בנוער של הפועל כפר סבא והוא פתח אתמול במשחק של הבוגרים נגד הפועל ת"א! חבל שהוא קיבל שישייה אבל מה לעשות חרא קבוצה... אולי חלקכם ראיתם אותו אתמול בטלויזיה
15.כרית או שתיים: כרית אחת. 16.חיות מחמד: כלבה, סנו הוא שמה. 17.סרט: אממממ יש הרבה סרטים, אולי הייתי אומר מטריקס, אולי. 18.מוסיקה בכללי: רוק מתקדם. 19.מכונית: ב.מ.ו 760 20.משפטים שתשמעו אותי אומר: "אמרתי לך." "כן, אני יודע." "פאקינג". 21.אוכל אהוב ושנוא: אוהב הרבה ולא שונא משהו ספציפי. 22.אממממ אין כזאת שאלה אה? 23.חברה לעתיד: מה זאת השאלה הזאת לעזאזל. 24.אני סקסי? : שאלות בהחלט מוזרות, מה שאני חושב לא משנה כי רוב האנשים שמכירים אותי יגידו שכן. 25.יחסי הורים: טובים. 26.המקום שאני עוד אחיה בו: אמסטרדם או או אל איי. 27.ממתק: שוקולד/צ'יטוס. 28.נעליים: נייקי. 29.שיר: עברית- הימים שלנו לועזית-Locomtive Breath נטלי- Talk In Tongues 30.אתר: אמממ אין ממש. 31.ספורט לצפייה: כדורסל. 32.ספורט למשחק: הכל, בעיקר כדורסל וטניס, אבל באמת שאני אוהב וטוב בהכל. 33.הרגע הכי משפיל: אני לא בטוח שנתקלתי בכזה דבר. 34.חג: פסח? נראה לי הכי מגניב.. 35.אם הייתי הומו: אז זהו שאני לא. אני מודה שיש בנים שנראים טוב ואם תתנו לי שמות אני אוכל להגיד לכם מי כן ומי לא. 36.אוספים:
אה, צבי נינג'ה. 37.פחד הכי גדול: לא להצליח במה שאני אעשה במשך חיי. 38.תגיד מילה טובה: Far out 39.ספר: הנסיך הקטן. 40.עיתון: אין לי אני בכלל לא אוהב עיתונים סתם שטויות. 41.סדרת טלויזיה: אממ כרגע זה לא נפסיק לשיר כוכב נולד. 42.טיפים מהחיים: לא כדאי לקשר, בטח שלא לאנשים קרובים אליך. להיות בטוח בעצמך בכל דבר שאתה עושה. לקחת את הכל בקלות, בחיוך, כמו שאומרים תן חיוך הכל לטובה. 43.מועמד פוליטי: מה נסגר. אף אחד, כולם לא יודעים מה הם עושים. 44.מפלגה: אני אוותר. 45.חום/קור: חום. 46.דואר/אימייל: אימייל זה סבבה, דואר זה רשמי. 47.זמר: תום מהיהודים ואיאן אנדרסון הענק מג'טרו טאל. 48.זמרת: תנחשו. 49.להקות: ג'טרו טאל, דייר סטרייטס, היהודים. 50.סרט מצוייר: שאלה מעניינת, אני לא ממש בטוח. 51.אני בארבע מילים: מצחיק, חברותי, ביישן ולאשפוי. 52.שונא אנשים ש: חושבים את עצמם. 53.שונא מקומות ש: אממ לא יודע, שיש בהם ערסים. 54.אני אוהב: אני לא ממש הולך לפרט הכל וגם אין דבר שבולט במיוחד. 55.אהבה אפלטונית: אויש נו באמת.... 56.אנשים שאני שונא: רק ביום שישי מישהי הצטרפה לרשימה פעם ראשונה שזה קורה לי בחיים, שמה נועה גופר, אם כבר שאלתם. 57.מגעיל אותי: לא יודע. דברים מגעילים. 58.הכי אוהב: טוב זה קצת כמו 54 לא? 59.לסכום: זה היה פאקינג ארוך ועכשיו אני אקרא מה שאתם כתבתם

Torn

New member
ב.מ.ו 760 ../images/Emo99.gif

שומע נעשה עוד כמה זמן עוד שאלון, אם שאלות על נטלי, וגם יהיה בו פרטים קטנים כמו עיר, גיל וכאלה.... למרות שאני יודע כבר את הכל על כולם
.

למעלה