אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif
וואה...התעייפתי...קראתי את של כולם.... ולכל התוהים למיניהם (בטח לא היו הרבה כאלה..) אז לא הייתי פה מיום שישי כי הייתי בטיול קייאקים והיה לי מה זה כייף
ועכשיו השאלון: . השם שלי: מיכל 2. כינוי\ם: מיכלי, מיכי, מייקל, מיכליס...ועוד מלא... 3. ארץ לידה: ישראל
4. בית ספר ומסלול: כפר סילבר מגמה עיונית-ספרות
5. איך היית רוצה להיקרא: ברכה...סתם..טוב לי עם מיכל
6. תבלין מועדף: הממ..תבלין...אף פעם לא חשבתי על זה... טבסקו זה תבלין נכון
7. שתיה מועדפת: קולה (גם קוקה בלבד, לא דיאט! פיכסה)
8. דאורדורנט\בושם: דיאודורנט-ספיד סטיק\ בושם-angel glow (j.lo)
9. שמפו וקונדישינר: פינוק
10. האם שחית בעירום פעם: לא... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כןןןן אבל רק כשהם לא יודעים
12. צבע מועדף: כל גווני האדום והכתום למיניהם
13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: פשע..הממ...רציני לא... אבל פסלו לי מבחן בהיסטוריה כי תפסו אותי עם שליפים...
14. חברים\ות הכי טובים\ות: השלושה רבעים שמשלימים אותי- גל, יערה וניצן (פריצי) מתה עליהן
15. כרית אחת או שתיים: אחת, אבל הרבה דובים
16. חיות מחמד: חתולים....ויש לי אחת שיש לה 5 גורים מתוקים
17. סרט מועדף: פורסט גאמפ
18. מוזיקה בכללית: רוק בעיקר... גם פופ קצת... 19. מכונית אידיאלית: כבר אמרו פג'ו 206 (כתומה אני רוצה
) אז למרות שאני יכולה להתעלף מהמכונית המושלמת הזאת...אני אסתפק בהאודי טי טי כסופה...
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "פאק
" "אהה...פשש באמת
"
21. אוכל מועדף\ שנוא: אממ..לוידעת...גבינה מלוחה
...
23. חבר\ה לעתיד: לא הבנתי תשאלה...
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:האמת...לא ממש.. 25. היחסים עם ההורים : פסדר...סביר... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אהה...טוב לי בארץ
27. ממתק מועדף: פסק זמן 28. נעליים מועדפות: מגנום
29. שיר מועדף: אממ..כרגע... אחד מהשירים של היהודים... יש הרבה 30. אתר מועדף: www.blink182.com 31. ספורט מועדף (לצפייה):כדורגל
|מכבי חיפה
(סתבו)
32. הספורט המועדף (למשחק): כדורגל
33. הרגע הכי משפיל בחייך: אהה...זה היה משפיל..גם עכשיו זה יהיה משפיל... פשוט..מישהו גילה עליי משהו... וזהו...משפיל ביותר.. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים
בטח שפורים
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לנטלי... לג'ניפר לופז... בטוח שיש עוד אבל אני לא מצליחה למצוא כרגע.... חח..שמתם לב שכל הבנות ענו על זה בלי בעיה והבנים, כולם אבל, פשוט נמנעו
אני דורשת תשובות, בנים
בנות תתמכו בי
36. אוספים: בולים...סתם לא..אין לי... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות... 38. תגיד מילה טובה...: אני אוהבת אתכם
39. ספר מועדף: אן שרלי- הנערה מן האי
40. עיתון מועדף: לא קוראת עיתונים.... 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: ח
ב
ר
י
ם 42. כמה טיפים מהחיים: תחייכו...כל הזמן... ולמי שרק אפשר... זה עושה לאנשים טוב על הלב, ואז הם מחייכים בחזרה ואז גם לכם טוב על הלב
"smile-it's the second best thing you can do with your lips" 43. מועמד פוליטי:
44. מפלגה:
45. חום או קור: חום
46. מכתב דואר או אי מייל: אממ...תלוי ממי...שניהם
47. זמר אהוב (אהם): תום מהיהודים...רובי וויליאמס...בריאן אדאמס..יש עוד..לא זוכרת כרגע.. 48. זמרת אהובה: נטלי
ושאקירה
49. להקות: היהודים ובלינק 182
50. סרט מצוייר אהוב:במבי
51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מטורפת, ביישנית, עייפה ועייפה... 52. אתה שונא אנשים ש..: בלי "ש"..שונאת אנשים ערסים
53. אתה שונא מקומות ש..: צפוף בהם... 54. אני אוהב/ת: את אמאאאאא
ואת מאמי שילי
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לא ממש הבנתי...אבל אם (כמו שמישהי כבר אמרה פה..) התכוונתם לידיד טוב שלי-דנדוש
(דן) 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: לי
57. מה הכי מגעיל אותך: שילדים יושבים בבי"ס עם הראש לרצפה ומתחילים לירוק ולשאוב את זה חזרה ושוב ושוב עד שזה נופל
בעעעעע
אני יכולה להקיא מזה
58. מה את/ה הכי אוהב?: מוזיקה
59. משפטים שלך לסיכום: מי שהגיע עד לפה- אני מעריכה אתכם מאוד
והאמת.... לא היה כזזזזהההה ארוך... אני אוהפת כאלה..