גמר היורוליג : מכבי VS צסקא

יו45

New member
תנו כבוד לסגנית אלופת אירופה

הישג ענק בעונה כל כך חסרת מזל עם פציעה שרדפה פציעה ,תאונות , פיטורי מאמנים . הישג ענק. שנה הבאה צריך לשמור על כל הסגל , הפצועים יחזרו ותהיה עונה גדולה בתקווה שתסתיים עם הגביע.

bleeding guitar

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

עם כל הצער שלא לקחנו למכבי, כל הכבוד למכבי על העונה הזאת באירופה!

trigotrigo

New member
זה היה משחק מגעיל.

איפה המכביזם? איפה מה שיש למכבי ואין לאף קבוצה אחרת בעולם כולו? אם השחקנים של צסקא לא היו כל כך גרועים, הם בכלל היו דורסים את מכבי בהפרש כמו זה שהיה לנו ב-2004. חבל שפסגת מפעל הכדורסל באירופה נראית כל כך מזוויע, וששתי הקבוצות עשו טעויות של חובבנים - צסקא פשוט עשתה פחות, כנראה.

Carmelo Anthony

New member
לא נכון בכלל!

מכבי שיחקה מאד יפה, ובעיקר חכם, דיסטנס לפאפא עם שומר שתמיד היה גבוה ממנו, לחץ מסיבי על סמודיש, גארסיה על לנגדון, מכבי שיחקה גאוני ופשוט קרסה מול הסגל הנוצץ שלהם. מסינה מאמן אדיר, האו ידע איך עומרים את ביינום אבל הוא נתן לביינום לעשות מה שהוא רוצה, בידיעה שככה הוא הורס למכבי את המשחק הקבוצתי שלה, ברבע השלישי הוא הפעיל את התוכנית שלו לעצירת ביינום, ביינום שותק, המשחק הקבוצתי כבר נהרס במחצית הראשונה, ומכבי הסתבכה, אין פלא, התקציב של צסקא יותר מכפול מאיתנו, אין מה לבכות על זה. ראו איך כל העונה צביקה שמר על וויל כמו על אתרוג, כמה שהוא היה טוב, תמיד הוא היה על הספסל, עכשיו, במאני-טיים הסופי, הוא מוציא את ביינום, מלא ביטחון עצמי, מפוצץ בכישרון, וראינו מה ביינום מסוגל לעשות....

trigotrigo

New member
אתה חי בסרט

תיאורית ביינום שלך התפוצצה לך בפנים. ביינום אמנם שיחק יפה, אבל בתור רכז, אתה לא אמור להיות הקלע המוביל בקבוצה, אם זה בא על חשבון אסיסטים וניהול משחק קבוצתי באופן כללי.

Carmelo Anthony

New member
אני לא יודע כבר כמה פעמים אמרתי את זה השנה:

ביינום לא רכז טבעי!! הוא סקורר טבעי ולכן צריך לשחק בתור שוטינג עם נטייה לרכז כדי לנצל את יכולת החדירה שלו, הוא לא אחראי לאסיסטים בקבוצה! זה התפקיד של הלפרין! הוא אחראי לנקודות ולתת את ה3-4 אס' במשחק, והוא עושה את זה מושלם!

trigotrigo

New member
רק תגיד לי מתי לצחוק

שחקן שמביאים לנהל משחק, צריך לנהל משחק. נקודה. לא קשור אם הוא סקורר או סקוורר. כששחקן עסוק בלשחק לבד, הוא לא מנהל משחק, ובטח שלא משחק עם שאר הקבוצה.

Carmelo Anthony

New member
התפקיד של שוטינג זה לשחק לבד

במיוחד כשצסקא נותנת לו הכל, וחוץ מזה, הוא לא משחק לגמרי לבד, הוא מוסר הרבה ומחלק בממוצע יותר מ-3 אס' למשחק.

trigotrigo

New member
אתה עדיין זורק נתונים סתם

מה זה ממוצע למשחק? איפה זה היה בגמר? הגמר לא היה משחק ממוצע. מבחינת מה שביינום צריך היה לעשות, הוא היה גרוע. נקודה. לא הביאו את ביינום בשביל לקלוע, ויצא שדווקא את זה הוא עושה - ואת כל השאר לא.

Carmelo Anthony

New member
כן הביאו את ביינום כדי לקלוע

והוא קלע יותר מעשרים נקודות וחילק 4 אס', חוץ מזה, היו לו הרבה מסירות חכמות שלא נחשבות אסיסטים, מסירות שהטריפו את צסקא, הוא היה ע-נ-ק בגמר.

שומו

New member
מבחינת יכולת אישית- כן, הוא היה ענק בגמר.

אבל מה לעשות שהיכולות האישיות שלו לא מתאימות למכבי
.

Carmelo Anthony

New member
על מה אתה מדבר?

הוא ממש ייעל אותן והוא מביא כרגע הרבה מאד תועלת, למה לא מתאים?

trigotrigo

New member
איזו תועלת הוא מביא?

שלקבוצה יש לראשונה שמונה הפסדי ליגה בעונה? שהקבוצה מגיעה בחסד עליון לגמר הפיינל פור ומאבדת את הראש כי הרכז עסוק בעצמו?

Carmelo Anthony

New member
תודה מכבי!

נתתם לנו מעל ומעבר למה שיכולתם, הבאתם אותנו לחצי גמר הפיינל פור, ונתתם נשמה והקרבה במשך כל העונה, אז רק תודה רבה על העונה, היה טוב, וטוב שהיה.

modz0r

New member
גאה להיות צהוב.

כמה רצינו, כמה פיללנו, אבל בסוף קבוצת ה-NBA, צסק"א מוסקבה, זכתה ביורוליג. הקבוצה הכי טובה באירופה מאז מכבי של עונות 2004 ו-2005. קבוצה שתזכר ככל הנראה כאחת הקבוצות הכי גדולות ביבשת, כמו אותה מכבי, וספליט הגדולה. באיזה כתבה באחד האתרים מישהו כתב שהעובדה שאוהדי מכבי מסתפקים במקום שני, מוכיחה שהמכביזם מת. אני אומר ההפך. העובדה שאנחנו יודעים לפרגן לקבוצה כל כך חזקה, ושאנחנו גאים שהגענו לאיפה שהגענו, מוכיחה שהמכביזם חי ונושם. למרות מה שקרה בתחילת העונה, ולמרות שכולם צפו שחורות למכבי, הגענו לגמר הפיינלפור. בשלב הראשון של היורוליג אמרו שלא נגיע ל-16 הגדולות, והגענו. אמרו שלא נגיע לשל ההצלבה, והגענו. אמרו שלא נעלה לגמר היורוליג, ועלינו. ולמרות כל זה, כשהפסדנו לצסק"א הגדולה, אנחנו עדיין מרגישים את הצביטה הזאת. הצביטה שאומרת שלמרות שחשבנו שזה יקרה, עדיין האמנו שיש סיכוי. זה לא משנה נגיד מי אנחנו משחקים, ולא משנה איך אנחנו נראים, אנחנו עדיין נאמין שאנחנו יכולים לעשות את זה. כששמעתי שאוהדי הפועל חגגו כשהפסדנו התרגזתי. ואז חשבתי על זה, וחייכתי. אם לשמוע שאנחנו הקבוצה השניה הכי טובה ביבשת, אחרי קבוצה ששחקנים ויתרו על חוזים ב-NBA בשביל לשחק בה, עושה להם טוב - שיהנו עם זה. אנחנו לא צריכים אכזבות של אחרים בשביל לשמוח. אנחנו מנצחים בשביל לשמוח. וכשנחזור להיות אלופי אירופה, השמחה שתהיה לנו, ההרגשה שתהיה לנו - הם אפילו לא יכולים לדמיין את זה. אני מכביסט. אני צהוב. ואני גאה בזה.

למעלה