החוליה החלשה - הגמר

Shai B

New member
../images/Emo106.gifהחוליה החלשה - הגמר../images/Emo106.gif

סוף סוף, לאחר שישה סיבובים מפרכים, בהם הדחנו את הפיינליסטים, הגענו אל הגמר, שבו יתמודדו שני הפיינליסטים האחרונים שנותרו במשחק. השאלה היא - מי נותר במשחק? אז ככה, בסיבוב האחרון התקבלו 12 קולות וברוב גדול (8 מול 4) הוחלט שבו בייס הוא ה"חוליה החלשה"! הפיינליסטים הודחו בסדר הזה: סיבוב 1 - ג'סטין גואריני סיבוב 2 - רובן סטאדארד סיבוב 3 - פנטזיה בארינו סיבוב 4 - קארי אנדרווד סיבוב 5 - דיאנה דיגארמו סיבוב 6 - בו בייס כעת, נותרנו עם 2 הפיינליסטים האהובים ביותר על חברי הפורום: קלי קלארקסון - זוכת העונה הראשונה קליי אייקן - מקום שני, עונה שניה מי יזכה ויהיה ה"איידול" של הפורום שלנו? זה כבר בידיים שלכם!

Fairywitch

New member
../images/Emo128.gifקלי קלארקסון.

כי מי יכול על 1.87 מ' של ג'ינג'י עם קול מהמם

Juliann

New member
זה נורא קשה לי...חולה עליהם...אבל..

לצערי
קלי קלארקסון ואני לא חושבת לרגע שזה ישנה כי כמובן שקלי תנצח ומגיע לה כי היא מדהימה בטירוף אבל אני פשוט לא מסוגלת להצביע נגד קליי... אובססיבית לבנאדם הזה
...

otollo

New member
../images/Emo128.gifקליי אייקון

בלי שום ספק...קלי הרבה יותר טובה

Juliann

New member
פעם ראשונה שאת פה??....

כי לא ראיתי אותך לפני. בכלל ראית את העונה ה-2?....

otollo

New member
אממ

אני בן ולא ראיתי את עונה 2 אבל שמעתי איזה שיר שלו..משהו עם NIGHT.. חוץ מזה שאף זמר על האדמות לא יכול להתעלות על קלי המדהימה.. (האמת שראיתי רק את עונה 4 אבל אני מכיר את רוב הביצועים של קלי)

Juliann

New member
חחחחחחחחח כמה בוגר.

זה שקלי מדהימה מסכימה 100 אחוז אבל להגיד שקלי יותר טובה שבעצם לא שמעת את כל ההופעות האחרות זה כבר ילדותיות.

otollo

New member
../images/Emo3.gif

שיהיה..אני לא חושב שהקול שלו כזה מדהים..

Fairywitch

New member
אני כן../images/Emo9.gif אבל זה עניין של טעם../images/Emo13.gif

וברוך הבא

otollo

New member
תודה

רק חבל שהתקיפו אותי ככה...לא נורא
אני מצטער

Juliann

New member
ואני מבינה שאתה מומחה בפיתוח קול?

טובים וגדולים ממך אמרו שיש לו יכולות מדהימות. ואני בספק אם יש לך טיפת מושג במוזיקה כי אם היה לך לא היית מעיר כזאת הערה טיפשית. וחנה'לה מאמי זה לא עיניין של טעם, יכולות קוליות זה דבר עובדתי. אפשר לשאול בן כמה אתה?

Shaby Sababy

New member
היי, כנס רגע..

לא שאני שונא את ליי או משהו כזה, להפך, אני דווקא מאוד אוהב אותו. אבל חשוב שבין משהו. יש אנשים שמאוד מאוד מבינים במוזיקה, ומאוד מוזיקלים ויודעים איזה מוזיקה איכותית. ואני מסכים איתך שהיכולות של קליי גדולות בהרבה משל קלארקסון. אבל רוב האנשים לא מוזיקלים, ושהם שרים הם אפילו לא מחזיקים טון, ואף לא יודעים מה זה. אתה לא יכול לומר: אתה לא מומחה בפיתוח קול, אתה טועה. כי בעצם אותו איידול אמור להתחבר לכולם, למוזיקלים יותר ולכאלה שפחות. אז מצד אחד, קליי מדהים ביכולות שלו, אבל מצד שני קלארקסון מראה את האישיות שלה לכל עבר, היא קורנת, ויש לה בנוסף גם קול מדהים. ואני חושב שזה מה שגרם ליותר אנשים להתאהב בקלי מאשר בקליי. אז כמו שאמרתי, דבר עובדתי או לא, כל אחד מתחבר למה שהוא מעדיף, ורוב האנשים באמת לא מוזיקלים, ולכן קשה להם להבדיל. (סליחה על המגילה
)

למעלה