החוליה החלשה - הגמר

Juliann

New member
זה לא העיניין בכלל

קלי יותר מוכרת לאנשים כי היא שיחררה שירים באירופה[וישראל] קליי לא שחרר את החומרים שלו מחוץ לארה"ב מבחירה שלו בינתיים. אז משום מה שאנשים לא יכירו אותו לעומת קלי שמלא סינגלים שלה מתנגנים ברדיו וMTV ולכן זה מאוד הגיוני שיאהבו את קלי יותר אין לי שום וויכוח על זה. הוויכוח שלי איתו זה כי הוא אמר שקלי הכי טובה מכולם בלי להכיר את השאר.

Shaby Sababy

New member
לפי מה שהוא אמר הוא הכיר אותה.

בכל מקרה, אני אדם מוזיקלי. אני יודע תווים ומנגן על פסנתר וגיטרה. ולמרות הקול המאוד עוצמתי ומיוחד של קליי, ולמרות כל הביצועים שלו (שמעתי את כולם) אני מעדיף את קלי. גם כי יש לה, לדעתי, אישיות כובשת, וגם בגלל ההופעה של קליי על הבמה. הוא נראה כאילו הוא עומד להתמוטט שהוא שר בחלק מהשירים. בכל מקרה, כל אחד והבחירה שלו. אני בכלל הכי אהבתי את פנטזיה

Juliann

New member
אתה יכול להגיד שאתה מעדיף מישהו אבל

זה לא אומר בהכרח שהוא הכי טוב. ניפחת את זה סתם מעבר לפרופורציות יכלת להשאיר את הוויכוח כמו שהוא ההתערבות שלך היתה די מיותרת... באותה מידה בעונה הרביעית הכי אהבתי את קונסי אבל אני לא יעמיד פנים שהוא הזמר הכי טוב, אפילו לא קרוב לזה. קארי ואנואר היו הכי טובים ובכל זאת העדפתי את קונס מסיבות אחרות. לגיטימי אבל לפחות אני לא אומרת שהעדפתי אותו כי הוא הזמר הכי טוב.

otollo

New member
...

אני מצטער שאת קוראת לזה 'ויכוח'...לא התכוונתי לפגוע...ממש מצטער.. מקווה שבהמשך יהיה יותר נחמד בפורום הזה..סה"כ אני אוהב איידול(אני לא כ"כ מבין מה זה רוקסטאר..סליחה על הבורות..)

MeetLofe

New member
אז נכון שלא ראיתי ת'עונה ה2:p

אבל שמעתי כמה ביצועים שלו..כן..חביבים,טובים אבל אינני חושב שמישהו יכול להגיע לרמה של קלי באמריקן איידול אם היא שרה שיר אל ארית'ה פרנקלין,סלין דיון ומריה קארי בשיא השלמות בלי שום פגם אין על זה!!! יש לה יכולות ווקאליות בלתי יאומנות.

MeetLofe

New member
אה כן ו..

אני לא חושב שמסע שיכנועים באמת יעזור לך כל אחד אוהב את מי שהוא אוהב ולא צריך להיות על זה שום ויכוח.

MeetLofe

New member
חס וחלילה

את יכולה לדבר לדבר לדבר לדבר לדבר ועוד קצת לדבר רק חבל שזה לא יעזור לך

SHTRUDIDI

New member
אני ממש מתקשה להחליט../images/Emo4.gif

אוהבת את שניהם,נראה לי שאני לא אבחר הפעם,לפחות כרגע ככה זה נראה.

למעלה