אני אוהבת את הסגנון שלך
M Miss Independent New member 11/9/05 #28 אני אוהבת את הסגנון שלך../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif
1 14מתן New member 11/9/05 #12 כן אני יודע ../images/Emo10.gif כי עשיתי את זה לפני ששאלתי אותך על ההצבעה שלך ושכחתי לעדכן שם
D D4Ever New member 11/9/05 #19 איזה יופי!!!! תודה רבה רבה רבה!!!!! היה תענוג לדרג את המצעד!! כל הכאאאבוד לBTHE!!!!
M MistakeN IdentitY New member 11/9/05 #20 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif מלך אתה אני לא כ"כ מת על המיקומים...אבל בכל זאת, כל הכבוד על ההשקעה
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif מלך אתה אני לא כ"כ מת על המיקומים...אבל בכל זאת, כל הכבוד על ההשקעה
M Miss Independent New member 11/9/05 #27 מתן,אתה כה שולט../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif כל הכבוד על כל ההשקעה וזה אני לא מתה על הדירוגים היר מי היה צריך יותר גבוהה אבל יבוא יום וכולם יסכימו איתי אני אחכה. בכל מקרה, תודה רבה לך החוליה הזאת היתה הרבה יותר מרגשת מזאתי שעשיתי בקומונה ;[
מתן,אתה כה שולט../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif כל הכבוד על כל ההשקעה וזה אני לא מתה על הדירוגים היר מי היה צריך יותר גבוהה אבל יבוא יום וכולם יסכימו איתי אני אחכה. בכל מקרה, תודה רבה לך החוליה הזאת היתה הרבה יותר מרגשת מזאתי שעשיתי בקומונה ;[
B BacKarin Street Girl New member 11/9/05 #29 כל הכבוד על השקעה../images/Emo45.gif ו-because of you היה צריך לנצח!! שיר מדהים !!