היי, עכשיו ראיתי שנועם מוביל! הוריי לטרזן!
L LiRs Lullaby New member 7/1/08 #20 ארר, טוב, זה קרב צמוד בינו, עידן ומשה.... כולם על 14% אבל נועם הוא זה שמופיע בעמוד הבית כ"שורד החם".
J Jen74 New member 7/1/08 #23 אולי זה בגלל שכל פעם שאני נכנסת לאתר אני מצביעה לנועם לפחות ארבע פעמים?
A adiryosef New member 7/1/08 #21 נצל"ש אני יודע מי שני המתמודדים/ות שהגיעו לגמר.(דודה של חברה של אחותי הייתה בהפקה {קצת מסובך})
A adiryosef New member 7/1/08 #22 ועוד משהו ../images/Emo58.gif אני יודע מה קרה לנועם. אני יודע בוודאות שנישברה לו היד,אבל בקשר לזה שאם הוא עבר שבט אני לא יודע.
ועוד משהו ../images/Emo58.gif אני יודע מה קרה לנועם. אני יודע בוודאות שנישברה לו היד,אבל בקשר לזה שאם הוא עבר שבט אני לא יודע.
Y yaboosh New member 7/1/08 #26 עם שבר? זה קצת לא מסתדר? איזה סוג שבר זה? כזה שיוציא אותו גיבור כמו שהוציא את יוליה בגמר כוכב נולד?
A adiryosef New member 7/1/08 #27 ../images/Emo58.gif אין לי מושג,אני רק יודע שהוא ממשיך בסופו של דבר,אני לא יודע אם בעזרת טיפול רפואי,או בעזרת כח רצון או כל דבר אחר
../images/Emo58.gif אין לי מושג,אני רק יודע שהוא ממשיך בסופו של דבר,אני לא יודע אם בעזרת טיפול רפואי,או בעזרת כח רצון או כל דבר אחר
ט טלית נודדת New member 9/1/08 #31 מצטערת להרוס לך הצילומים התסיימו לפני כמה חודשים. גבס שמים למשך כחודש וחצי. אם ראית אותו עכשיו עם גבס זה גבס שהושם אחרי שצילומי התוכנית הסתיימו.
מצטערת להרוס לך הצילומים התסיימו לפני כמה חודשים. גבס שמים למשך כחודש וחצי. אם ראית אותו עכשיו עם גבס זה גבס שהושם אחרי שצילומי התוכנית הסתיימו.
א אוהד 49 New member 9/1/08 #32 הממ..למה אני לא מתפלא../images/Emo3.gif הסקר נערך לפני שראו כמו גועלי הוא!! זה נערך ניראה לי עוד לפני שבכלל היה את הפרק השני אפילו..
הממ..למה אני לא מתפלא../images/Emo3.gif הסקר נערך לפני שראו כמו גועלי הוא!! זה נערך ניראה לי עוד לפני שבכלל היה את הפרק השני אפילו..