פשוט היו פה אילוצים לפעמים שאנשים בחרו בשיר כלשהו כדיי ששיר אחר לא יעוף..המשחק הזה ב-כ-ל-ל לא משקף מה השירים הטובים בדיסק אפשר לעשות משחק אחר-כל אחד ירשום את השיר שלדעתו הכי טוב בדיסק(אוו 3 שירים) והשיר שיזכה למירב הקולות במקום הראשון ייחשב רישמית לשיר הטוב ביותר בדיסק=]
נועד כדי להקל על אנשים, כי בד"כ כשמבקשים לבחור 3 שירים או שיר אחד שהכי טוב בדיסק, אף אחד לא יודע במה לבחור... אני לא מבינה למה אתם אומרים שהמשחק לא משקף את השירים הכי טובים. רוב חברי הפורום השתתפו, השיר עם הכי הרבה קולות נגד הועף כל פעם, ונשארו אלה שהצביעו עבורם הכי פחות פעמים.
אם נגיד 7 אנשים העיפו שיר מסויים, ועוד 10 בחרו שלא להעיף אותו אבל ה 7 זה הרוב כי ה 10 האחרים בחרו 2 שירים אחרים.. אז זה לא באמת יוצא רוב מכריע.. חח מצטער שזה יוצא כמו אזרחות.. אבל זה כמו בבחירות לראשות עיר שאם מועמד אחד מנצח בפחות מ 50 אחוז ויש עוד שתי מועמדים אז עושים שוב נראה לי.. בכל מקרה בגל לזה זה לא משקף לגמרי
מהשלישיה של ה"טרום גמר" 200 חלומות היה השיר הכי טוב ומלא הצביעו לו בגלל שחרשו עליו (שזה לא סיבה מספקת לדעתי חח). בכל מקרה ברזלים הוא אחד השירים החזקים.. אבל לא מבחינת של השיר הכי טוב בדיסק. בכל מקרה אני בוחר להעיף את ברזלים - לא שזה נותן משהו חח