נו מה לא ברור../images/Emo69.gif
את רוצה מילון דרורית? בגלל שאני נחמדה ומשעמם לי הרי לך הטקסט המקורי של דרורית עם פירושים מודגשים
שטיילור הקריאה את קלי פיקלר כולם צורחים ממש אבל,חשבתי שהיא תנצח פיו
כשטיילור הציגה את המועמדים לבסט ניו משהו של השנה אז כשהיא הקריאה את קלי גם אני חששתי לרגע שהיא תנצח ואז תהיה התקהלות BFF על הבמה
. וחחחח איך הטמבלים האלה יוצאים בשלישייה זה ממש נראה כמו ילדים קטנים.
הכוונה היא לליידי אנטבלום אחרי שהם זכו בבסט ניו משהו של השנה במקום פיקי ועלו לבמה מחזיקים ידיים כמו חבורת ילדים שעולים לכיתה א' יחד טוב אני פשוט אגיב לך הכל פה תוך כדי.די איך וינס גיל נראה שונה אמאלה
כנראה שהוא קצת השמין אבל הוא תמיד היה מלא .חחחח יא ריבההה איך קרי צעקה ווהו
אחרי שקרי אמרה ריבה אז כל הזקנות בקהל צעקו ווהו אז קרי חשה צורך להצטרף><, ואיזו שאלה טיפשית צליל ברוקס ודן וריבה הופיעו מלא פעמים ביחד איך את לא יודעת
סליחה באמת
.חחחח.ואני לא אוהבת ברוקס ודן כי קיקס(?)
קיקס ברוקס, המכוער יותר מבניהם נראה כמו כלב
.יאללה למה ריבה לא שרה כבר שיתן לה גם.וואי ומה הקטע של השם "קאוגירלס דונט קריי"?!!@#?!#
השם של השיר
מה הם פרגי של הקאנטרי.חחחחחחחחח תנועות של רובוט
אם ראית את ההופעה היית רואה שריבה חצי מההופעה עומדת וזזה כמו רובוט.. מטריד חחח נכון נכון.ואי אלוהים ישמור שמו אותה כבובת ראווה שמה?!W?!לא שומעים אותה אפילו
זה דרורית מגיבה על התגובה שלי שאמרתי שהיא סתם שם ולא באמת שרה כל השיר ומה הקטע של האהבלה הקטנה הג'ינג'ית על המסך
לקראת סוף השיר במסך מאחוריהם יש איזה ילדה ג'ינג'ית מכוערת שמופיעה על כל המסכים יחד (עד עכשיו כואבות לי העיניים) נראית כמו הבובה ההיא מהתכנית שהיתה פעם בערוץ 11.
כנראה משהו מהתקופה של דרורית יאא ג'וליאן
האף\הוג' יאא שוגרלנד חח עורך דין עלק ,ועוד הביאו אותו לטקס לא חבל על הכרטיס.
הם הודו לעורך דין שלהם אחרי שהם זכו ולפני שהם עלו לבמה הראו אותו שם איתם היי הוטי אנד דה בלואו פיש ראיתי אותם היום בערוץ E הם ממש טובים
אין לי מושג.איזו גרועה הליאן וומק הזאת טוב שלא בהתה במסך של המילים הרצות איזה שעה שלמה.
קצת קשה לה לראות עם כל ה-8 קילו אייליינר>< טוב הנה הגענו כבר לשוגרלנד וג'ניפר רוקדת ממש מוזר,ואני מאוד מקוה שב"הולי לנד" היא התכוונה לישראל|ריר|
ג'ניפר שואלת איז איט דה הולי לנד בבית השני של השיר וכמובן שהיא מתכוונת לבית החדש שלי בירושלים|ריר| .אוף מהזה הסיום הזה למה הם לא נפלו או עשו משהו מצחיק
יש לשוגרלנד נטיה לעשות דברים משעשעים בהופעות שלהם הפעם הם בחרו שיר גרועה והסוף של ההופעה בהתאם
. ג'יימס אוטו עלק מה הוא יפני,
המכוער שגם היה מועמד בבסט ניו משהו של השנה הוא נראה כמו ג'ק בלק. זהו זהו נגמר חח אופס הגזמתי. אמשיך לבד