הגיעה.
R richter New member 19/6/07 #21 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif 18.6, יום שני: חידה שביעית להתכופף ולהתכסות זו ההתגוננות הטובה ביותר מפני מה? יודעים את הפתרון? שלחו דוא"ל עם הכותרת חידה שביעית לכתובת [email protected] בתוכן המכתב כתבו מה התשובה, איך היא קשורה לעלילה, ומאיזה פרק זה לקוח. בנוסף, ציינו את שם המשתמש שלכם בפורום! אני לא הולך לנחש מי כתב מה לפי כתובות הדוא"ל שלכם בהצלחה!
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif 18.6, יום שני: חידה שביעית להתכופף ולהתכסות זו ההתגוננות הטובה ביותר מפני מה? יודעים את הפתרון? שלחו דוא"ל עם הכותרת חידה שביעית לכתובת [email protected] בתוכן המכתב כתבו מה התשובה, איך היא קשורה לעלילה, ומאיזה פרק זה לקוח. בנוסף, ציינו את שם המשתמש שלכם בפורום! אני לא הולך לנחש מי כתב מה לפי כתובות הדוא"ל שלכם בהצלחה!
J JPing New member 19/6/07 #22 קל שלחתי. בכל מקרה richter זה בסדר אם הכותרת של התשובה לשאלה שישית היתה חידת שישית. תחרות 5 שנים במקום חידה שישית
קל שלחתי. בכל מקרה richter זה בסדר אם הכותרת של התשובה לשאלה שישית היתה חידת שישית. תחרות 5 שנים במקום חידה שישית
R richter New member 19/6/07 #26 זה בסדר, אבל הנה טיפ קטן על החידה עצמה לא ענית על פי השאלות, ולכן זה לא ייחשב לך. אני מציע לך לענות על החידות כמו שכתוב, או שפשוט אף תשובה לא תחשב לך...
זה בסדר, אבל הנה טיפ קטן על החידה עצמה לא ענית על פי השאלות, ולכן זה לא ייחשב לך. אני מציע לך לענות על החידות כמו שכתוב, או שפשוט אף תשובה לא תחשב לך...
N NOAM5317 New member 20/6/07 #32 זה חייב להיות../images/Emo118.gif משהו שהם אמרו או יכול להיות גם משהו שהם עשו?
R richter New member 19/6/07 #24 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif 19.6, יום שלישי: חידה שמינית מה אפשר לעשות עם מרק עוף ואטריות, סודה ותרופה להקלת הצטננות? יודעים את הפתרון? שלחו דוא"ל עם הכותרת חידה שניה לכתובת [email protected] בתוכן המכתב כתבו מה התשובה, מה הקשר של פרט לעלילה ומדוע הוא חשוב, ומאיזה פרק זה לקוח. בנוסף, ציינו את שם המשתמש שלכם בפורום! אני לא הולך לנחש מי כתב מה לפי כתובות הדוא"ל שלכם בהצלחה!
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif 19.6, יום שלישי: חידה שמינית מה אפשר לעשות עם מרק עוף ואטריות, סודה ותרופה להקלת הצטננות? יודעים את הפתרון? שלחו דוא"ל עם הכותרת חידה שניה לכתובת [email protected] בתוכן המכתב כתבו מה התשובה, מה הקשר של פרט לעלילה ומדוע הוא חשוב, ומאיזה פרק זה לקוח. בנוסף, ציינו את שם המשתמש שלכם בפורום! אני לא הולך לנחש מי כתב מה לפי כתובות הדוא"ל שלכם בהצלחה!
J JPing New member 19/6/07 #28 קל שלחתי את התשובה חוץ מזה רשמת שצריך לכתוב בכותרת :חידה שניה במקום שמינית , סתם משהו
R richter New member 21/6/07 #34 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif 19.6, יום רביעי: חידה תשיעית מהו הזמן והמקום לכל דבר? יודעים את הפתרון? שלחו דוא"ל עם הכותרת חידה תשיעית לכתובת [email protected] בתוכן המכתב כתבו מה התשובה, מה הקשר של פרט זה לעלילה, ומאיזה פרק זה לקוח. בנוסף, ציינו את שם המשתמש שלכם בפורום! אני לא הולך לנחש מי כתב מה לפי כתובות הדוא"ל שלכם בהצלחה!
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif 19.6, יום רביעי: חידה תשיעית מהו הזמן והמקום לכל דבר? יודעים את הפתרון? שלחו דוא"ל עם הכותרת חידה תשיעית לכתובת [email protected] בתוכן המכתב כתבו מה התשובה, מה הקשר של פרט זה לעלילה, ומאיזה פרק זה לקוח. בנוסף, ציינו את שם המשתמש שלכם בפורום! אני לא הולך לנחש מי כתב מה לפי כתובות הדוא"ל שלכם בהצלחה!
T Th3onE New member 21/6/07 #36 ידעתי תתשובה אבל הפרקקקקק דאםם לקח לי שעה לחפש.. וגם לא בטוח שזה הנכון..
R richter New member 21/6/07 #38 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif 21.6, יום חמישי: חידה עשירית מה יהיה צבע העור שלנו בעתיד? יודעים את הפתרון? שלחו דוא"ל עם הכותרת חידה עשירית לכתובת [email protected] בתוכן המכתב כתבו מה התשובה, מאיזה פרק זה לקוח ומה הקשר לעלילת הפרק. בנוסף, ציינו את שם המשתמש שלכם בפורום! אני לא הולך לנחש מי כתב מה לפי כתובות הדוא"ל שלכם בהצלחה!
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif 21.6, יום חמישי: חידה עשירית מה יהיה צבע העור שלנו בעתיד? יודעים את הפתרון? שלחו דוא"ל עם הכותרת חידה עשירית לכתובת [email protected] בתוכן המכתב כתבו מה התשובה, מאיזה פרק זה לקוח ומה הקשר לעלילת הפרק. בנוסף, ציינו את שם המשתמש שלכם בפורום! אני לא הולך לנחש מי כתב מה לפי כתובות הדוא"ל שלכם בהצלחה!
N NOAM5317 New member 21/6/07 #39 קל../images/Emo118.gif חידה שביעית שיגעה אותי אבל לבסוף הצלחתי למצוא את כל התשובות... סומו...