טקס מסך הזהב בפורום אגם

יקיר15

New member
סורי ../images/Emo9.gif

פשוט עברתי בשני דפים האחורנים של הפורום ולקחתי את השמות של כל מי שהגיב ואותך לא ראיתי .. בכל אופן עדיין יכולים להצביע לך בהכלל

יקיר15

New member
והחזרתי לך מסר בפרטי ...

תשלחי לי הצבעה מלאה בבקשה
כנ"ל על כולם אל תשלחו לי חצי הצבעה ולא 5 מכל קטגוריה תשלחו יבידוק מה שצריכים לשלוח
תודה

יקיר15

New member
היי ../images/Emo13.gif

לירז אני ממש מצטער שאת לא רשומה פשוט לא ידענו איך קוראים לך ... אבל אין בעיה זה שאת לא רשומה לא אומר שאי אפשר להצביע לך אמרתי שאם מישהו/י לא רשום אז כנראה ששכחתי ואני מצטער ... עדיין את מופיעה בכל הקטגוריות ומומדת כמו כולם
והדסילה לא יהיו ריבים
הדס רק אתמול עזרה לי לבדוק שהרשימה שהכנתי מלאה ושלא חסר לי כלום - כל הרעיון וזה שלי לא לגנוב זכויות יוצרים חח

י ח ד

New member
יקיר הכל סבבה רק ניראה

לי שאנחנו צריכים לעשות מיפגש פורום כמה שיותר מהר כי אני לא מכיר אף אחד וגם כי ניראה לי שממזמן לא היה חוץ מיזה הכל סבבה וזה אחלה פורום לילה טוב

חלי 66

New member
../images/Emo45.gif

בחופשת סוכות בע"ה אני אארגן מפגש פורום והפעם נקווה שלא תפרוץ מלחמה או שיהיה פיגוע באמת אני לא מכירה כאן המון אנשים חדשים

חלי כנסי..

אני רוצה כבר הרבה זמן לפגוש פה ילדים מהפורום.. אני לא מכירה פה אפחד... ואני אתבאס אם המפגש פורום שייצא בע"ה יצא על הטיול שלי( יש לי טיול מהנוער העובד והלומד לשלושה ימים!!!) אם בע"ה תעשו מפגש פורום אז בבקשה תשתדלו שזה לא ייצא על התאריכים שבין השמיני לעשירי באוקטובר.. פליזזז!!!

חלי 66

New member
עדידוש

אני לקחתי לצומת ליבי אל תאגה הוא לא התבצע בתאריכים הנ"ל חג שמייח

יקיר15

New member
../images/Emo208.gif

מנסה להקפיץ שובבבבבבבבב אנשים תצביעוו ... הצביעו רק 8 אנשים שזה ממש כלום יחסית למספר האנשים שיש בפורום

למעלה