טקס מסך הזהב בפורום אגם

יקיר15

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אני סתם צוחק הפרסומות הארוכות שיצאנו אליהם קודם הספיקו לי למימון של כל האיורע הזה כולל המעטפות העמפנות

יקיר15

New member
וההפתעה ../images/Emo3.gif

*אזהרה ההפתעה לא מיודעת להדס* גבירותי ורבותי קבלו את שלום אסייג

../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תעעשה לי בדיחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

יקיר15

New member
../images/Emo6.gif

אוקי אני יעשה את זה קצר וזריז ... תשמעו בדיחה
בזמן מלחמת העולם הראשונה בא נשיא ארה"ב לנשיא רוסיה לביקור ברוסיה ... נשיא רוסים אמר לו שיש לו הפעתה בשבילו והושיב את נשיא ארה"ב על כיסא מיוחד עם שלושה כפתורים
כאשר לחץ הנשיא על הכפתור הראשון עפה לו עוגה לפרצוף ... כאשר הוא לחץ על הכתור השני נשפך עליו דלי צבע וכבאר הוא לחץ על הכפתור השלישי נשפך עליו דלי קמח
נשיא ארה"ב התעצבן ואמר שהוא יחזיר לנשיא רוסיה שהוא יבוא לביקור ... אחרי כמה זמן נשיא רוסיה נשא לארה"ב ונשיא ארה"ב אכן הכין לו הפתעה הוא נתן לו לשבת על כיסא דומה למה שהוא ישב עלי וברוסיה עם שלושה כפתרורים ... נשיא רוסים לחץ על הכפתור הראשון וכלום לא קרה .. לחץ על הכפתור שני וכלום לא קרה ... לחץ על הכתור השלישי וכלום לא קרה
נשיאר רוסיה התעצבן ואמר לנשיא ארה"ב אין לי זמן לשטויות שלכם אני צריך לחזור לרוסיה יש לי עוד הרבה עיינים על הראש... אז נשיא ארה"ב אומר לו רוסיה ? איזה רוסיה ?

יקיר15

New member
תודה רבה לשלום אסייגגג

גבירותי ורבותי איפה מחיאות הכפיים שלכםם

יקיר15

New member
זו הסיבה שההפתעה לא הייתה מיועדת לך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
את תביני תבדיחה רק עוד חודשש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif

ששששששש אינ לא קשת קליטה, זה פשוט הבדיחות המפגרות שלך, זה הכל
חחח:p

הפרסומות../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif

"מה אמא נחה?! מהההה נננחההההההההההההההההה מנהההה חמהההההההההההה "אמא נחה? מנה חמה! של אוסם
"

למעלה