יום רביעיי הגדווווול

Little McMickey

New member
../images/Emo106.gifיום רביעיי הגדווווול../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif../images/Emo104.gif

שחר צוברי הביא מדליייייייייה
ואואוא קולולולולולולולולו סוף סוף!!
חשבתי כבר נהיה אפסים נוחלטים באולימפיאדה הזו
זה די נכון כי בכל זאת, מדליה אחת? ועוד ארד?? אבל עזבו אתכן! שחר צוברי החתיך הזה הביא מדליה!
מלך!
זה ספורט קשה מה שהוא עושה, אני בחיים לא הייתי מצליחה חח עוד מעט טקס המדליות... וכל כך הייתי רוצה לשמוע איזה פעם את ההמנון שלנו... רק לראות איך זה יהיה.. של כולם המנונים כאלה שמחים, אצלנו... לבכות.. XDDD אז חוץ מזה, בלילה לא ישנתי... ובכיתי- למה? בגלל 2 שירים מטומטמים!
התחשק לי לשמוע משהו עצוב, אבל לא ידעתי שזה יהיה עד כדי דמעות השירים היו: yellowcard - only one MCR- the ghost of you כאילו, השיר של MCR הזכיר לי את כיתה ד'... המוות של הידיד שלי.. לא בא לי להכנס לזה, וחלק מכירות כבר ת'סיפור. והשיר הראשון, פשוט אהבה.. שאני רוצה כל כך כבר! XD מי לא.. אבל לבכות?! לבכות?! אווווחחח שיהיה, השירים האלה כל כך חזקים... שאין פלא. אולי כבר שמתן לב, אבל מי שלא אז העלתי פיק חדש, שלי.. אז רוצו וקראו. אני חייבת לדעת איך הוא חח לדעתי אני רק משתפרת חחחחחחח גאווה עצמית.
שאלה יומית
או
? כלומר, שיער אדום או בלונדי? XDDDD אדום, לדעתי.. אמא שלי תמיד צובעת לאדום וזה ממש יפה חח נגמרו לי הרעיונות XD עד כאן יום רביעי הגדוווול
קולולולולולו
ושוב מישהו צעק ברקע בערוץ 11, בקול מטורף: "יש מדליה!!! yeahhhhhh"

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאדוםD:

תמיד רציתי ליות ג'ינג'ית XDD אבל העור שלי ממש שזוף כזה אז זה יהיה מכוער עליי
סבתא רבא שלי הייתה ג'ינג'ית^^

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif לא שמעת את ההמנון פעם קודמת?

עם גל פרידמן D: היה מגניב
מממ אתמול הייתי באביר האפל והיה מגניב לחלוטין :p ובגלל שיש לי גוונים אדומים אז...אדום. XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלא התעניינתי כל כך אז חח

אז לא, לא שמעתי. היית עם סיוון לא? היא אמרה לי חח זה סרט טוב כלל? כי יש לי כרטיס של סרט ב-10 שקל חח

../images/Emo19.gif ' שחר צוברי המלךךך '

מצטטת את אלדד אמיר - בנדוד שלי
הוא לא הפסיק לצעוק שםםם ...><" (הוא הפרשן שם , בטוח שמעתם עליו
) קמתי כ"כ מוקדם בגלל זהההה, כי המשפחה שלי התחילה לצרוח ' יש מדליה ' בקשר לשאלה היומית - בלונדיני .. ^^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif סופסוף ווליום כינרת!! DDD:

חחח אני מתחילה להיכנס לזה מחדש אחרי כל האכזבה של הפעם הקודמת. ידיד שלי זכה ב-2 זוגות כרטיסים! כלומר יש לנו עכשיו 4 כרטיסים לווליום! חחח מטורףףף למרות שבגלל שכולנו חברים טובים אנחנו נתחלק בכסף וכמובן שיש את הכסף של ההסעות והוצאות וזה..
אז אח"כ אני הולכת עם ידיד (
) לאסוף מכולם כסף וללכת לקנות את הכרטיסים+נסיעות בתחנה המרכזית. ואמ, זהו לפחות אני יצליח להעביר עוד יום משעמם ><"
שאלה יומית אממ נראלי בלונד
בלי סיבה מסוימת, פשוט יותר עדיף מאדום לדעתי.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהו את הולכת בסוף..

שיהיה לך בכיף! אני היום הולכת לראיון עבודה חח מלצרית עלובה שכמותי, חברה שלי הרוויחה במקום הוא 600 שקל יום אחד... אני מקווה שגמאני! XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אחרי דחיות, שכנועים, בכי ועוד חח

כן, בסוף אני הולכת כי הסיבה העיקרית היא שאפחד מהחברים שלי לא עבד (כולל אני
) וכולם מרוששים וההורים הפסיקו להזרים כספים אחרי אילת. אני כ"כ נואשת למציאת עבודה! אבל בחיים אני לא אמלצר.. ><" חחח ניסיתי פעם אחת וממש לא הלך מאז החלטתי שאני מוותרת על המקצוע הזה. חברה שלך הרוויחה 600₪ ביום? ואוו
זה קשה בטח היא הייתה ממש ממש טובה חחח (נשמע קינקי
) בהצלחה אניווי בייב, זאת עבודה מתישה

LovE BuSTeD

New member
גם אני יהיה שם- אגב ליבי מזכיר לי את דני או

שאני מדמיינת? הוא מזכיר לי אותו בטירוףףףף בליבוש בשיער קצת שהיה לו כמו פעם..!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח כנ"ל ../images/Emo45.gif. אבל הוא כן מזכיר

לי מישהו אחר ואני לא ממש מצליחה להבין מי.. אני שונאת כשזה קורה לי ><

just orr

New member
יאאא כל הכבוד לו DDD:

חחחחח כל היום ראיתי טלוויזיה D: היה מבאס לראות הישרדות איי קוק ולדעת שאחד המתמודדים לא ינצח XDD וסופרמודל האלה! הביאו את המנצח של פרוייקט מסלול! (לא ראיתי את הגמר. כאילו הייתה לי הרגשה שהוא ינצח אבל לא הייתי בטוחה וזה) >< ואולי היום יהיה לי בייביסיטר ^^ אה וכמובן ש
! XDDDDDD ><

sweet shir

New member
אבל את בכלל לא רואה פרוייקט מסלול! XD

או שכן? O: וגם אני יודעת מי יזכה, בוהו. ><

Charley XD

New member
אולי בגלל שאני לא רואה התבלבלת ? OO"

רצית לגרום לי לראות אבל שבוע אחר כך תמיד שכחתי XD אופס

למעלה