יום רביעיי הגדווווול

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif רביעי בלאגן \=

הבטחתי לאמא שלי לסדר את המדפים של בצפר [כל הספרים והמחברות] וזה היום ><" וואי יש לי כל כך הרבה לסדר, מלא לזרוק .. אני שונאת לסדר
[גם רואים את זה כשנכנסים לחדר שלי P= ] ובערב כל המשפחה נוסעת לנתב"ג להיפרד מדודה שלי ושלושת בנותיה כי הן חוזרות לקנדה ): והיום אני מתחילה בדרך חדשה ! *פרצוףגאה* אני מתחילה למלאות את פקודות הספר XD הספר נתן לי פקודות ברורות מתי לחפוף, עם מה לחפוף ומה למרוח אחרי החפיפה על השיער . וכדי שיהיה לי שיער יפה כמו שהיה לי כשחזרתי מהמספרה אני מתכוונת להקפיד במה שהוא אמר לי
השאלה ברור שאדום [= אני מתה על שיער אדום זה ממש יפה ! גוונים אדומים זה גם מהמם יותר מגוונים בלונדינים ^^ Have a nice day

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDD גם אני עשיתיאת זה היום../images/Emo69.gif

אבל הפסקתי באמצע, לא היה לי כח חחח יש עוד 10 ימים ועדיין לא נפגשנו!!!!!!:(:(:(

McFly My Life

New member
סוף סןף יש לנו מדליה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני רואה שלא רק אני ומשפחתי צופים באולימפידה... בקשר לשאלה: בלונדיני
מעניין למה אהמאניבלונדיניתאהמ

McGirl For Life

New member
חח וזה מצדיק את הטענה שאת טיפשה../images/Emo6.gif

סתם סתם בצחוק חיימשלי את

McFly My Life

New member
זונהה...../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif

שונאת אותך ..!!.. ולא נכון לך יש שיער שטני ווווו....את יותר טיפשה ממני
מוחעחעחע..

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאדוםם ../images/Emo99.gif

אני כל כך אוהבת שיער אדום
אני אולי צובעת מחר
נאמנאמ. ._. סתם יום מפגר.הלכתי עם אחותי לקנות נעלים ואז התברר שהיא בטעות לקחה נעל של 37 ונעל של 38 ..
והיינו צריכות לחזור לשם >< חוצמיזה סתם משעמם O:

ZivMusic

New member
איזה יום מזוכיסטי היה לי היום../images/Emo122.gif~חפירה~

מעניין אם מזוכיסט זה באמת מה שאני זוכרת שזה. OO" בכל אופן לא ניראלי שמישהי תיקרא את זה אבל בכל זאת P: קמתי בשבע בבוקר והלכתי לעשות מבחן קיץ בגיאוגרפיה
ואז הבצפר המטומטם לא מצאו את המבחנים של גיאוגרפיה אז המורה לערבית [?] הסתובבה בכל בצפר והייתה כולה מזיעה וכל שניה נכנסה לכיתה ואמרה "ואו כמה נעים פה! המבחנים בדרך".. והיו שם כלכך הרבה ילדים שאני שונאת שהם התהגו כלכך מפחיד ~לתתלהםמכות~
ואז עשיתי את המבחן ב[אי]הצלחה רבה. D: ולקחתי ספרים מהסיפרייה בבצפר ואז הספרנית מעמיסה עלי ספרים ועד שהיא הגיעה לספר האחרון כבר שבתי על הריצפה עם הרמה של ספרים עלי ואז אמרתי לספרנית "באלך לעזור לי לסחוב?" אז היא אמרה "כן זה הכל!"
ואז חזרתי הביתה מזיעה ביותר מכל הסחיבה של הספרים וזה..
ואז הלכנו 'לחגוג' את היום נישואים ה17 להורים שלי במסעדהXD ואבאשלי ממש התעצבן על המלצרית וכולנו נהיינו ציניים בצורה מעוררת רחמים XDD אבל לאחשוב
כואבת לי מהבטן מכלמיני דברים לא מובנים שאכלתי עכשיו S: ו...השאלה
שיער אדום. אבל זה יותר תלוי למי[:

dougie10

New member
חחח...הרגת אותי..

"עשיתי את המבחן ב[אי] הצלחה רבה D: " חחח....."בא לך לעזור לי לסחוב?" .." כן זה הכל" (מה הקשר של התשובה שלה?...)

Bleed for Me

New member
אדום!

ואותו הדבר היה לי עם מיי אימורטל של אוונסנס ועם אנטייטלד ופרפקט של סימפל..מכירה את ההרגשה לאבד בנאדם יקר וקרוב ולצערי איבדתי יותר מאחד..תמיד קשה לשמוע שירים עצובים שיש להם משמעות באזני השומע..בגלל זה מוזיקה זה חיים..תשתדלי לא לתת לזה למשוך אותך למקומות אפלים ובודדים ותהיי שמחה, החיים ממשיכים.. שחר צוברי מדהים! כפרעעעע עליווו מלך!
חחח כל הכבוד! אדום עדיף כמו שכתבתי מקודם הפיק שלך ממש יפה! ואת יודעת שמלרוז (מהעונה ה6ית של טופ מודל) בארץ!! איזה הזוי! חחח

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מלרוז?! (../images/Emo58.gif לעונה)

זאת שהגיעה לגמר יחד עם הבלונדה השנייה? איזה מוזר XD מה היא עושה כאן? עסקי הקבלה?

Yu vi

New member
../images/Emo45.gifהיה כתוב על זה בפנאי פלוס../images/Emo85.gif

והיום בגיא פינס... היא מצטלמת פה לתכשיטי DIVA ...

למעלה