למה?בגלל טומי,בגלל מיראז',בגלל סרג'נט פפר,בגלל הדארק סייד(!!!),בגלל זיגי סטארדאסט ,בגלל זפלין 4......תסבירו לי איך אפשר לא להצביע לרשימה שיש בה את האלבומים הנ"ל.....
האלבומים ברשימה 2 בעיני, היא מה שטוב ברוק אנד רול, שילוב של יצירה אישית עדינה, רוק אנד רול טהור עד הסוף, להיטי רוק אמיתיים ויצירת שוליים חשובה, בעוד הרשימה הראשונה לוקה בעיקר בחוסר דימיון ובחוסר יציאה ממה "שנחשב" טוב, גם אם לחלק מהאלבום הזמן עשה רק דברים רעים.
בעיקר בגלל האמנים הישראלים... מוסקט דיסק ממש טוב... משינה... הו וכוורת, אני פשוט אוהבת אותם! ... simon & garfunkel... ועוד... *תזכורת* להפסיק לכתוב עם כל-כך הרבה נקודות *תזכורת*
קרובה יותר לליבי, ומשקפת יותר את מה שלדעתי הם אלבומים בשורה הראשונה ברוק העולמי. אני באמת ממליצה גם לקרוא את ההסברים לגבי כל אלבום, וגם לשמוע את האלבומים, במידה ואינכם מכירים אותם. יש עולם מופלא שלם שם, שיעשיר ורגש אתכם.
רשימה 2. שני הרשימות מעולות, מקוריות ומוסברות טוב (יחסית). רשימה 2 הרבה יותר טובה בכל אופן, למרות שיש לי חיבה אישית עמוקה לרשימה 1, שמייצגת בערך את מה שאני אוהב ברוק הישראלי (ציף, יש כזאת מפלצת).
היה תענוג לקרוא את זה =] ובעיקר בגלל שיש שם יותר רוק אנד רול טהור כפי שנאמר כאן... וצר לי שאני מצביעה נגד רשימה שכוללת את האלבום הרביעי של זפלין, aqualung , והדרק סייד כמובן..... אבל אני מניחה שהם מופיעים בעוד רשימות אז....
סתם סתם... ומשינה היא אחלה להקה, ובמיוחד האלבום הזה...ואתם לא יכולים להגיד שהם העתיקו באלבום הזה כי יש לו סגנון ייחודי למדי...לפחות תשמעו את מפלצות התהילה, זה דיסק רוק איכותי לאללה..לפחות את זה ויש לי שאלה לאיתי...למה אמרת שלורד אוף דה דנס זו בדיחה?