מוצאי שבת טורנירים

ARMANO

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

תותחייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים

gadi1111

New member
שלומי ממש לא צודק לא אכפת לי

באמת שלא חבל שזה כך חבל מאוד שאתה לא הולך ליקרת האנשים ביקשתי לדחות את זה בשעתיים רק

section51 co il

New member
../images/Emo41.gifתשובה

אתה לא לבד יש מערכת שלמה, מתי שאפשר לעשות שינוים אני עושה אבל במקרה הזה: 1:הקבוצות האחרות לא יכלו שעה אחרת 2:אני לא יכולתי שעה אחרת 3:הייתה הודעה מספר ימים שמודיע בפרוש על שעת המשחק "מדוע לא אמרת כלום אז" 4:שבוע לפני ידעת שהטורניר יהיה במוצאי שבת 5:שאלת אותי מלא פעמים ב MSN ואמרתי ועוד אמרתי לי מתאים לך 6:אין שום סיבה בעולם! שקהילה שלמה תתעכב בגלל משחק אחד רוצים להמשיך לעוד טורנירים

gadi1111

New member
שלומי אמרתי לך כבר ממש לא אכפת לי

אני היה לי דברים יותר חשובים מי זה ביגלל זה היתעכבתי.......

razaR2

New member
אבל אתה חייב להבין שאתה לא לבד

וידעת או היית צריך לדעת מראש מתי יהיה המשחק שלך (זאת אחריות שלך) ואו שהיית צריך לדחות דברים אחרים או להשיג מחליף או לדאוג לדחייה של המשחק מראש, אבל אתה באת כמה שעות לפני המשחק וביקשת דחייה והשחקנים בקבוצה השנייה אמרו שהם לא יכולים לדחות, אז אי אפשר לדחות. בכל אופן, הטורנירים בשלב הזה הם בעיקר לכיף ובקרוב יהיו עוד טורנירים, פעם הבאה תדאג לך למחליף.

ותעשו טובה תפסיקו למרוח אותם :p

לעשות טורניר.. יום ראשון בערב שני בערב שלישי בערב וגמרנו.. גם אם בקצת הפרש עדיין לא למרוח כל פעם כמו עכשיו בקשה :$

section51 co il

New member
לא ניתן../images/Emo41.gif

טורנירים יעשו לרוב רק במוצאי שבת למקרה מקרים מיוחדים או חגים, אין לי תמיד זמן פנוי אז הטורנירים תלוים בזמני הפנוי, לפי כמות הקבוצות כך יגדל זמן הטורניר. בעתיד נחזיק מספר אחראי טורנירים ויהיה אפשר לעשות יותר טורנירים בפרק זמן קצר יותר, לצערי עוד לא מצאתי מישהו מתאים לתפקיד ואלה שכן מתאימים חסרי זמן פנוי או בעלי התחיבויות קודמות לדברים אישים...

אי אפשר לעשות אותם כשאדמין אחר

יעשה? מזה רק במוצאי שבת אחי אז יעני טוניר גדול יקח חודש?

section51 co il

New member
כן טורניר גדול אכן יכול לקחת חודש.

עד שצוות S51 לא יושלם סופית זמן הטורנירים יהיה בהתאם למשאבים שיש לנו , ואין מה לעשות זה תהליך כי לא כל אחד מתאים ...

lidor747

New member
אז קבל הצעה שלומי

ליפני כול טורניר תתכנן את המועדים שלו לפי הזמן שאתה יוכול כול סיבוב יהיה מחולק ל 2 ימים וככה בסבב הראשון תפרסם מי ומתי ועם יהיה למישהו בעיה שהוא ירשום לך את שם הקבוצה ותחליף עם הוא לא יוכול נגיד להיות ביום "א" הוא יהיה ביום "ב"

למעלה