fgdr
A Andromeda Galaxy New member 16/12/07 #9 הגזמתם, אני בספק אם יש מישהו שכבר בחר לעצמו מתמודד אהוב. אפילו את טום,מעונה 10, שהוא היה הכי אהוב עלי, שמתי לב אליו קצת לפני המיזוג של השבטים. הרבה פרקים אחרי.
הגזמתם, אני בספק אם יש מישהו שכבר בחר לעצמו מתמודד אהוב. אפילו את טום,מעונה 10, שהוא היה הכי אהוב עלי, שמתי לב אליו קצת לפני המיזוג של השבטים. הרבה פרקים אחרי.
א איירה גיינס New member 18/12/07 #24 את טום בחרתי... ישר על הפרק הראשון כי הוא מזכיר לי שחקן שאני אוהב. בגלל זה ממש שמחתי שהוא גם זכה. ד"א, אני בן. סתם שתדעו (איירה, לא אירה)...
את טום בחרתי... ישר על הפרק הראשון כי הוא מזכיר לי שחקן שאני אוהב. בגלל זה ממש שמחתי שהוא גם זכה. ד"א, אני בן. סתם שתדעו (איירה, לא אירה)...
R Rock N Roll Ghost New member 18/12/07 #27 גםככה מההתחלה של העונה היה ברור שהוא יזכה../images/Emo3.gif
א איירה גיינס New member 18/12/07 #28 אני אמור לדעת ש... יש משהו שמתעניין בזה ועדיין לא ראה את העונה העשירית למרות שהיא שודרה כמה פעמים בשידורים חוזרים על גבי שני ערוצים (יס והוט)?
אני אמור לדעת ש... יש משהו שמתעניין בזה ועדיין לא ראה את העונה העשירית למרות שהיא שודרה כמה פעמים בשידורים חוזרים על גבי שני ערוצים (יס והוט)?
F Fairywitch New member 17/12/07 #11 אני אוהבת בינתיים... את דן, ליה, נעמה, וההיא-עם-התלתלים-שדומה-לשונה-מאמזון.