M my reflection New member 1/1/08 #10 ../images/Emo106.gifהקטע הכי מעצבן../images/Emo106.gif ובמקום הראשון: מאט עוזב הבחור עזב מבלי להגיד שלום אפילו;__; חוצפן מקום שני: דוחים את ABL שוב ושוב מקום שלישי: טוקיו זוכים כמה פעמים ומשאירים לנו את המקום השני
../images/Emo106.gifהקטע הכי מעצבן../images/Emo106.gif ובמקום הראשון: מאט עוזב הבחור עזב מבלי להגיד שלום אפילו;__; חוצפן מקום שני: דוחים את ABL שוב ושוב מקום שלישי: טוקיו זוכים כמה פעמים ומשאירים לנו את המקום השני
M my reflection New member 1/1/08 #11 ../images/Emo106.gifחברת הפורום הכי פעילה../images/Emo106.gif כולן החליטו בפה אחד שזו: שני ה בהחלט ראוי לך !!
../images/Emo106.gifחברת הפורום הכי פעילה../images/Emo106.gif כולן החליטו בפה אחד שזו: שני ה בהחלט ראוי לך !!
T TheTuneOfYourDeath New member 1/1/08 #20 ../images/Emo79.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif
B BuddhaForScarlett New member 1/1/08 #29 הו.. אני רוצה להודות לכל מי שבחר בי ../images/Emo3.gif לכל החברים והמשפחה (big disfunctional...) תודה תודה
הו.. אני רוצה להודות לכל מי שבחר בי ../images/Emo3.gif לכל החברים והמשפחה (big disfunctional...) תודה תודה
M my reflection New member 1/1/08 #12 ../images/Emo106.gifחברת הפורום הכי מצחיקה../images/Emo106.gif אני שמחה לבשר שיש שתיים כאלו מורן ואופק שלנו ובאווירה זו,התמונה הבאה מוקדשת לכן
../images/Emo106.gifחברת הפורום הכי מצחיקה../images/Emo106.gif אני שמחה לבשר שיש שתיים כאלו מורן ואופק שלנו ובאווירה זו,התמונה הבאה מוקדשת לכן
T TheTuneOfYourDeath New member 1/1/08 #21 ../images/Emo79.gif תמשיכו להצחיק ../images/Emo98.gif ../images/Emo9.gif
L LoveYourHate New member 1/1/08 #33 הווו דיי אני אבכה! ../images/Emo7.gif חח תודה לכן בנות שלי .. חח אני בטוחה שמי שהצביעה לי זו רק מורן סתם סתם אוהבת ותודה שוב
הווו דיי אני אבכה! ../images/Emo7.gif חח תודה לכן בנות שלי .. חח אני בטוחה שמי שהצביעה לי זו רק מורן סתם סתם אוהבת ותודה שוב
M my reflection New member 1/1/08 #13 זהו../images/Emo88.gif אני מקווה שנהנתן(?) ואני גם מקווה ששנת 2008 תהיה מעולה לנו ול-30..שתיהיה שנה מלאת פעלויות וכו' וכו' ^.^
זהו../images/Emo88.gif אני מקווה שנהנתן(?) ואני גם מקווה ששנת 2008 תהיה מעולה לנו ול-30..שתיהיה שנה מלאת פעלויות וכו' וכו' ^.^
T TheTuneOfYourDeath New member 1/1/08 #15 ../images/Emo79.gif וואו זה היה מהר ../images/Emo12.gif כל הכבוד על ההשקעה מזל"ט לזוכים וזה..
M my reflection New member 1/1/08 #22 חח כן,זה מה שקורה שיש לי זמן על הבוקר../images/Emo3.gif רציתי להיות בביצפר
A A Bleeding Angel New member 1/1/08 #30 סתיו תודה! לא ציפיתי לזה כל כך מהר ואני מרוצה מהבחירות XD ותהיי בריאה כמובן