סיבוב ראשון - משחק 12

Elinor BC

New member
בעעעעעעע

האמת שזה כבר מאוססס... כי הרשימותת ממש חוזרתת כבר על כל מה שהיה.. אבל אני אבחר ברשימה 1..
 

Shakty

New member
אני מסכים איתך אבל יש צ'ופר לדעתי

חשבתי על זה ביומיים האחרונים - על הטעם ה"קולקטיבי" שעולה מהרשימות כאן - אבל אני חושב שככל שנתקדם בתחרות הרשימות יילכו וייטבו (יעשו טובות), מהסיבה הפשוטה שלדעתי הרשימה הראשונית של ה10 נועדו קודם כל להעביר אותך שלב - אז שמים משהו שכולם מכירים. בתחרות השירים שמתי רק 10 שירים שממש היווי את הפסקול לחיים שלי ואף אחד כמעט לא הכיר אף לא שיר אחד.... עברתי סיבוב רק על תקן "חביב הקהל" ועפתי בסיבוב השני. לדעתי אנשים יותר זהירים עכשיו בבחירות שלהם, וככל שנעבור יותר שלבים כך הרשימות יעשו אישיות יותר.
 

Elinor BC

New member
כן בהחלט גם אני חושבת ככה,

יש בזה בהחלט משהו. אני חושבת(לפחות ככה אני מלכתחילה חשבתי), שבאמת בשלבים היותר "גבוהים", אני אשים דיסקים שממש לא דיברו עליהם עדין, ובאמת להמליץ כמה שיותר , שיכירו, ולא כל הרשימות יהיו אותו דבר..
 

מורנא007

New member
רשימה מס' 2

רשימה מס' 1 טובה אבל מס' 2 לטעמי טובה יותר. 1: DARK SIDE - 13.5 ABBEY ROAD -13 GONG -ANGLES EGG- 14.5
The Freewheelin´ - 10 (מחמת הספק, אם אני לא מכיר, אתן 10 לאומן או הרכב איכותי) RADIOHEAD - 10 זיגי - 12 KING CRIMSON - 14 THE DOORS -THE DOORS - 12 לאונרד כהן - 10 The Queen Is Dead - 0 sum1 = 109 2: Abbey Road - 13 Wish - 13 זיגי - 12 Blood on the tracks - 12 (עדיף הסטראבז) Nursery crime - 14 Aqualung - 13 4 Led zep. - 12 Lizard -14.5 dark side - 13.5 Fragile - 14.5 sum2 = 131.5 הערה : בעבר אבבי רוד קיבל 10 לאחר מחשבה נוספת העלתי את הציון ל- 13 נקודות.
 
והתוצאות....

רשימה 1 עוברת לסיבוב הבא, עם 8 קולות, מול 5 קולות לרשימה 2. (קולו של ניר לא נספר, שכן הוא ניתן לאחר 9 בבוקר).
 
למעלה