סיבוב ראשון משחק 13

../images/Emo106.gif סיבוב ראשון משחק 13 ../images/Emo106.gif

רשימה מס' 1 1. David Bowie-Zigi Sturdust אולי האלבום הכי טוב של בואי, ואולי אחד הדברים הטובים יותר שיצאו משנות ה80 .כל אחד מהשירים בו הוא טוב ואי אפשר לורמ שיש לאלבום הזה נקודות חולשה. 2. Jimmy Hendrix-Experience Hendrix ג´ימי הנדריקס ,בעיקר בגלל הגיטרה החשמלית שבעניין ללא ספק אלבום מגניב שבסופו הוא תמיד שמאיר רצון לשמוע עוד. 3. The Who-Tommy אחת היצירות המולצחות יותר אבל המוערכות פחות, סגנון נהדר, שמספר סיפור, כי הוא בכלל מבוסס על אופרת רוק . ואופרות רוק זה תמיד טוב. 4. Sex Pistols-Never Mind The Bollocks Here´s The Sex Pistols פאנק רוק מוצלח של שנות ה70, כל מה הוא צריך להיות ולא יותר . 5. Pink floyd-Animals אחת הנקודות החזקות של פינק פלויד היא שאיפה שכמעט אין מילים, יש מנגינה שנוגעת אפילו יותר , וכאן המילים הן בדיוק בגבול מסויים ומשאירות ללחנים את כל העבודה, והם עושים אותה טוב ללא ספק. 6. Pink Floyd-Wish You Were Here אלבום ממכר, אפשר לשמוע אוות שוב ושוב ושוב, וכל פעם למצוא משהו חדש באחד השירים, לגלום משפט שלא שמת לב אליו, הוא בנווי צורה מוצלחת, עם פתיחה וסגירה של 2 חלקים של קרייזי דיאמונד . 7. AC/DC-High Voltege אייסידיסי טובים ולו בגלל שאין לו יותר מדי עומק, לא תמיד צריך להיות, 8. המכשפות-זמנים מוזרים. אויל האלבום הישראלי הטוב ביותר שיצא, מקורי מרגש ומקסים. הקול של ענבל פרלמוטר והלחן של שלושתן הוא סיבה מספקי טובה להצביע לאלבום הזה. 9. White Strips-Elephant אולי אחתה להקות המקסימות יותר והמוצלחות יותר שיצאו בשנים האחרונות, אלבום כייפי עם בסים מוצלחים וקולות טובים. 10. Blackfield-Blackfield אביב גפן והתעויוט אולי עשו כמה טעויות בזה שהם נתנו לו לשיר,אבל הוא בהחלט משורר נהדר, ומסתבר שהוא גם שר מקסים באנגלית בלווית האדם הנכון, והוא ללא ספק נכון לפי האלבום הזה. מול רשימה 2 1. dark side of the moon-pink floyd אלבום ידוע ונחשב למצליח ביותר של הפינק פלויד. 2. the wall-pink floydre גם אלבום ידוע עם המון שירים יפים. 3. abbey road-the beatle האלבום האחרון של הביטלס ולדעתי אחד היפים שלהם. 4. led zeppelin VI-led zeppelin לדעתי האלבום הכי טוב של הled zeppelin 5. sgt papers lonely hurt club-the beatles אלבום מאוד נמכר עם שירים מצויינים לדעתי. 6. meddle-pink floyd אלבום טוב מאוד לדעתי אחרי dark side. 7. aerosmith-toys in attic אלבום מצויין של הלהקה אהבתי את האלבום מאוד למרות שאני בדרך כלל לא שומע aerosmith 8. leggend-bob marley אלבום מצויין אגדת הרגאיי. 9. the essential-little richard rock ´n´ roll במיטבו לדעתי. 10. back in black-ac\dc אלבום מצויין של הלהקה הענקית. ההצבעה תסתיים מחר ב-9 בבוקר.
 

melancholy man

New member
עוד פעם בא לי לנקד...

הניקוד מ 1 עד 5. רשימה 1: David Bowie-Zigi Sturdust אחד האלבומים הבודדים של בואי שאני האמת אוהב אם לתת לו ציון אז 4. Jimmy Hendrix-Experience Hendrix אם כבר אוסף של הנדריקס, אני מעדיף את Smash Hits המצויין, שבדרך מקרה היה האלבום הראשון שלו שהאזנתי לו ודרכו הכרתי את גדולתו של ג'ימי, ואם לא Smash Hits אז רק הקופסא המצוינת של ההופעות, בכל מקרה האוסף הזה בכלל לא רע ועם הנדריקס קשה לטעות אז: 4 The Who-Tommy אחת היצירות המוערכות יתר על המידה בעולם הרוק, יש כאן, כפי שאפשר לצפות מאלבום של המי, מספר לא קטן של שירים טובים, אבל הקונספט פאטטי, ויש יותר מידיי נפילות, מאחר ולא צויין אחרת אני מניח שמדובר באלבום המקורי שהוא עוד בסדר ולא בפס קול הנוראי לסרט המשונה, מאחר וכך: 3 וגם זה יותר בזכות אהבת המי מאשר האלבום הספציפי. Sex Pistols-Never Mind The Bollocks Here´s The Sex Pistols על חשיבת היסטורית, הוא צריך לקבל 5 על מוסיקה נטו, לא יותר 1, מאחר ואנחנו כאן בעיקר בגלל המוסיקה הוא מקבל 1.5 Pink floyd-Animals אלבום לא רע של פלויד, לא יותר מלא רע, 3 Pink Floyd-Wish You Were Here יותר טוב וגם קצת יותר אהוב (וחוץ מזה צריך לאזן את ה 1.5 ממקודם): 3.5 AC/DC-High Voltege מה אני אגיד: 0 וזה רק בגלל שאני לא נותן ציונים שליליים. המכשפות-זמנים מוזרים אלבום לא רע, אפילו טוב מאוד: 3 White Strips-Elephant לא עושה לי את זה ברמות קשות: 0 Blackfield-Blackfield אחרי שעבר את שלב ה"אבא קנה לי תקליט ודאג שישמיעו אותו" אפשר לבדוק אם יש משהו בתופעת אביב גפן, התשובה העצובה היא שאין בזה כלום, מצטער אבל לפעמים צריך ציון שלילי: -1 סה"כ: 21 רשימה 2 dark side of the moon-pink floyd יחסית לאבומי ה"הי דיב יש לי קונספט ולא אכפת לי מה אתה חושב" של דילמור הוא מצויין, גם לא יחסית לכלום, זה אלבום מצויין: 5 the wall-pink floyd עם כל הכבוד, האלבום הזה בסופו של דבר מכיל מספר מצומצם מידיי של שירים טובים באמת, היה עדיף לו ווטארס היה מסתפק באלבום בודד ולו בכפול ומוסיף יותר לחנים משל גילמור, ציון: 2.5 abbey road-the beatles אחד השיאים של הביטלס ושל הרוק בכלל מ 1 עד 5 הוא מקבל אצלי 6 בכל יום. led zeppelin VI-led zeppelin בלוז רוק נותן בראש, המון רגש ואנרגיה, וגם אלבום מאוד חשוב, למרות שאני לא אוהב אותו היום כמו לפני 10 שנים אני עדיין מת עליו: 5 sgt papers lonely hurt club-the beatles איך אפשר לא לתת ציןו לסמל?, הוא לא הטוב באלבומי הביטלס בטח לא כמו ההייפ סביבו, אבל אלבום בכלל לא רע: 4 meddle-pink floyd אחד משלושת האלבומים האהובים עלי ביותר של פלויד: 5 aerosmith-toys in attic אין שם כלום: -5 leggend-bob marley יש מקומות טובים יותר להכיר בהם את מארלי: 3 the essential-little richard רוק אנד רול שולת!!1 וליטל ריצ'רדס שווה לפחות 4 back in black-ac\dc אלבום נורא של להקה לא מענינת: -4 סה"כ: 29.5 אז רשימה 2, נו שיהיה
 
יש לך...

דרישות גבוהות, מ"מ. אנימלס - רק 3 ולא רע ? למרות שנחשב בעיני רבים להתגלמות הרוע של ווטרז על פני הלהקה.... אבל עדיין נשמע מצויין ... בלה בלה בלה אתה בטוח ששמעת את כולו ??
 

Blackpanter1י

New member
תגיד, באמת אתה עושה צחוק?

Animals קיבל 3, THE WALL קיבל 2.5, והמכשפות קיבלו יותר מהחומה וכמו אנימלס 3! ועל AC/DC, רשמת "אלבום נורא של להקה לא מענינת" והבאת לו 4?!
 

melancholy man

New member
תמיד ../images/Emo13.gif

בקשר לאיצידיצי, הוא קיבל : -4 (במילים מינוס 4, ותאמין לי גם זה בחסד), וכן, החומה לא שווה יותר מזה, ואנימלס היה אלבום שמאוד אהבתי פעם, אבל עם השנים אני מגלה שחוץ ממוסיקה טובה פה ושם הוא דיי חסר עניין מבחינתי, אין כאן שום עניין אוביקטיבי, לי אישית זה לא עושה כלום יותר ולא מצליח לרגש אותי, אני לא אוהב את הכתיבה הפלאקטית של ווטארס, שהחלה באלבום הזה והמשיכה והדררה מאז.
 

Liorking

New member
רשימה 2

קשה, מאוד קשה. זיגי סטארדסט, ג'ימי הנדריקס, שניים גדולים של פינק פלויד וטומי מול לד זפלין, 3 גדולים של פינק פלויד ושני הגדולים של הביטלס.
 
רשימה 2

MEDDLE תמיד יזכה בקול שלי, אם אתה מוסיף לזה את בוב מארלי הביטלז, לד זפלין אז מה טוב...
 

itaikuskus

New member
הצבעתי

רשימה 1: david bowie-zigi starsdust חרא זמר, חרא אלבום. 0. jimi hendrix-experience hendrix טוב ל"מתחילים" לא עושה חסד עם ג'ימי שבהחלט מגיעה שמיעה לכל אחד מאלבומיו. 8. the who-tommy כוונות טובות,יומרות, אמרנו. 7. sex pistols-never mind the bollocks... נערי הפוסטר של הפאנק, שמשום מה הפכו לאגדה. האלבום חביב סכה"כ. 7.5 pink floyd-animals פינק פלויד לא נבהלים מהפאנק ואף מושפעים ממנו. אלבום חזק ונהדר. 9. pink floyd-wish you were here 9.5 ac/dc-high voltage עכשיו אתה מדבר! 9. המכשפות-זמנים מוזרים עכשיו אתה כבר לא מדבר. פריקיות. 0. white stripes-elephat איפשהו אחרי white blood cells נגמרו להם האקורדים. אלבום אפוף בינוניות. 5. blackfield-blackfield לא. 3. ממוצע: 5.8 רשימה 2: pink floyd-dark side of the moon הכל נאמר. 10. pink floyd-the wall גם על זה אמרתי מספיק. 7. the beatles-abbey road הכי טוב של הכי טובים. 10. led zeppelin-led zeppelin 4 כתבת בטעות 6 (VI זה 6) אבל הכוונה היא אותה כוונה. אלבום מצוין. 9. the beatles-sgt. pepper's lonely hearts club band פאר היצירה של ביטלס. אמרתי. 9.5 pink floyd-meddle גדול. 9. aerosmith-toys in the attic לא מת על ארוסמית'. 5. bob marley-legend כל השירים של מארלי שכולם אהבו לשבת על החוף ולשמוע ברדיוטייפ....וגם בגלל redemption song המצמרר. 9. little richard-the essential הברקה. 9. ac/dc-back in black אחרי מותו הטראגי של הסולן הגדול, בון סקוט, לא נכנעו משפחת יאנג ושות' והביאו את בריאן ג'ונסון, ויצא אחד האלבומים הכי גדולים בהבי מטאל. 9. ממוצע:8.65 רשימה 2 לוקחת. חלק דיי צפוי (מי אמר שזה רע? זה רק אומר שכולם יודעים כאן מה טוב ומה צריך להיות) והדברים המקוריים גם מצוינים. אחלה רשימה.
 

Shakty

New member
אני חושב שיש בעייה בהגדרה -

אם אתה מתכוון שרוק כבד זה HARD ROCK אבל HEAVEY METAL זה נגזרת של HARD ROCK כך שבכל מקרה הם מתאימים לקטגוריה.
 

avki

New member
מה הקשר?

הם לא מטאל. לא האבי,ולא בכלל. הם כן רוק כבד. בלי קשר מתוך רוק כבד התפתח המטאל (אפילו בעזרת להקות כמו AC/DC, אבל הם פשוט לא קשורים למטאל). זה כמו להגיד שאורפנד לנד קשורים ללד זפלין בגלל שהמטאל הושפע מרוק כבד שהושפע מלד זפלין.
 

avki

New member
רשימה 2

למרות שככ הכבוד על הגיוון היפה ברשימה 1! אהבתי את שניהם!
 

deePink

New member
meddle../images/Emo99.gif

אבל למה אחרי הדארק סייד?! רשימה 2!
בגלל הבחירה המצויינת של הביטלס, המוקפדת בלד והנפלאה של פלויד- חביב ביותר ללא ספק!
 

deePink

New member
לפעם הבאה- מבטיחה לך שככה יכתב...

שאתה צודק אז אתה צודק
 
למעלה