סיבוב ראשון משחק 13

../images/Emo72.gif../images/Emo98.gif

את אוהבת את האייקונים האלה אני רואה !!!
גילדתי לי כרס חמודה

Sudha

New member
לצערי

שתי הרשימות הן לא בדיוק הדבר האמיתי. אני מצביעה לרשימה 2 - הרע במיעוטו.

Elinor BC

New member
אויייייי

טווב רשימה 2.. ברובה חרושה.. חוצמזה, רשימה 1 ממש טובה.. יש שפ אלבומים ממש טובים(וחלק שאפילו עדין לא נכתבו)... אני בוחרת ב1!

Queen Of Rain

New member
אני לא מבינה איך אנשים מכירים את

בלאקפילד ואת פורקיופיין טרי לא הבורות אנשים!!!! למי שלא יודע פורקיופיין טרי נחשבת לממשיכה הגדולה של פינק פלויד הסולן גאוני הלהקה בכלל מוכשרת בטירוף ומעל להכל המוזיקה שהם עושים אח...אח... הדבר הכי טוב ששמעתי מאז פ"פ יש להם אלבומים מעולים המוזיקה שלהם מורכבת מהרבה סגנונות והשפעות שונות מפסיכדליה לג'אז לרוק מתקדם לנעימות סוחפות עם הרבה וויברציות אפילו קצת צ'ילאאוט המון קטעי מעבר מעולים הקול של הסולן(ע"ע סטיבן ווילסון) חצי אורגזמה:) אבל עזבו אני אתן לכם לגלות אותם בעצמכם גם זה יבוא.. מי שבכל זאת רוצה להתוודע ולשמוע עוד יותר שמעתי שיש להם אחלה קומונה בתפוז לילה טוב:)

מורנא007

New member
רשימה מס' 2

1: Zigi - 12 Hendrix - 10 Tommy - 10 Sex Pistols - 0 Pink floyd-Animals - 9 Wish - 13 AC/DC - 10 המכשפות - 8 הטוב באלבומי המכשפות בעבר אהבתי אותן White Strips-Elephant - 10 מחמת הספק גפן - 0 Sum1 = 82 2: dark side - 13.5 the wall - 7 abbey road - 13 led zeppelin VI - 12 meddle - 12..5 sgt papers lonely hurt club- 14 אירוסמיט - לא אוהב 0 leggend-bob marley -10 little richard - 10 SUM2 = 102 Ac\dc - 10

והתוצאות...

רשימה 2 עוברת לסיבוב השני, עם 10 קולות, מול 4 קולות לרשימה 1. (לא ספרתי את הקול של ניר, שניתן לאחר 9 בבוקר).

למעלה