סיבוב ראשון - משחק 14

holo

New member
לא, פשוט הצבעתי כי ההסברים

היו מפורטים ומשכעים, כמו שציך להיות. היא אמרה לכתוב 3-4 שורות כי לא להרבה פה יש כוח לכתוב הרבה ולנמק על כל אלבום. לציף יש סבלנות ויכולת אז היא כתבה וזה רק לטובתה, שום פלצנות ושום בטיח אז הנה לך למה הצבעתי לרשימה 2. למרות שאני סוגד לציף בלי קשר

Shakty

New member
אתה לא מעלה על דעתך שהצבעתי לרשימה

רק בגלל הבחירות שבה ? (לפחות רובן - את הסייגים שלי לגבי פארסונס את האריס כתבתי) אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שהצבעתי אך ורק כי ידעתי שזו הרשימה של ציף - פה הטעות הראשנה שלך. אגב למרות שציף כתבה 3-4 שורות הסבר הרוב המוחלט של הרשימות היו ללא הסבר או עם כמה מילים - למה על זה אתה לא מתרעם ? זה קצת מוזר שעל השקעת יתר אתה מתלונן אבל חוסר השקעה בכלל עובר אצלך ללא תגובה.

Bardogo14

New member
..

כל מה שרשמת פה לא סותר את העובדה שהרשימה פלצנית :) למה שאני אתרעם על מי שלא השקיע ? מי שלא השקיע, אני אחשוב אם להצביע לו או לא. אה ואני לא מתלונן. שבת שלום וסופ"ש נעים.

Shakty

New member
למה כל מי שמכיר קצת מעבר לגלגלצ הוא

פלצן ? איזו דרך איומה להתיחס למוסיקה - אני למרות 20 שנה של האזנה למוסיקה מתוכם כ 10 שנים בעבודה בתחום עדיין מתרגש כמו ילד כמישהו\י מכיר לי משהו חדש וטוב.... אין שום בושה לא להכיר - יש בושה להגיד מה שאני לא מכיר זה פלצנות. נעלבתי בשם כותב\כותבת הרשימה ולו רק בגלל ההתיחסות הלא רצינית לעבודה הכי רצינית שנעשתה פה בתחרות הזו.

Shakty

New member
בערך מהאלבום השני הבנתי של מי

הרשימה (אם אני לא טועה) אהבתי ברשימה הראשונה את RHCP - LOSE SEX SUGAR בהחלט אלבום מופתי. אם יש משהו שהרשימה השנייה עשתה זה הזכירה לי את dEUS להקה חבל על הזמן. ישר שמתי את הדיסק. אך הימים העליזים של אמצע שנות ה90 לגבי פארסונס - אני לא סובל קאנטרי ולא ווסטרן (האחים בלוז) והכי קאנטרי רוק שאני מוכן ללכת זה Sweetheart of the Rodeo או חלק מהדברים של ניל יאנג, עם שילוב כמו הפאקצה אמילו האריס זה נשמע לי דיסאסטר - אבל אני מוכרח להודות שלא שמעתי ולכן עד שלא אשמע לא אקבע דעה נחרצת בעניין. ללא ספק הרשימה השנייה מנצחת וסחתין על ההשקעה.

holo

New member
רק בגלל המקוריות, הגיוון וההסברים

מגיע לרשימה 2 לעלות, לכן אני בוחר ברשימה 2. שאני מניח שהיא של ציף:p

רק לידיעתכם

את קולות הנמנעים אני מצרפת לרשימה 1 - אלא אם תאמרו אחרת. אתם לא צריכים לחשוש להצביע נגד רשימה 2.

holo

New member
נו באמת..שיפחדו, זאת בעיה שלהם

מי שמצביע משפיע! תשאירי את הקולות איך שהם

איזו סיבה יש "לחשוש"?

אני, למשל, נמענתי כי (לצערי) לא הכרתי את הרוב המכריע של האלבומים בשתי הרשימות, כך שאין לי על בסיס מה להצביע. אם רשימה 2 היא אכן שלך (כפי שהבנתי בדיעבד), הרושם שהשארת עליי לפחות הוא לא של בנאדם (בתאדמת - כמו שאומר הבן שלי) כל כך מאיים. (מה שבטוח, אחליף את כל המנעולים בבית...)

לא הבנתי את כוונתך ../images/Emo4.gif

מלבד זה שהמנעותך נובעת מאי הכרת האלבומים, ואכן לא אספור את קולך.

והתוצאות...

בהפתעה גמורה - לפחות עבורי - העפילה רשימה 2 לסיבוב השני, עם 11 קולות מול 3 קולות לרשימה 1, שהיא רשימה יפה וטובה בהחלט.
היו גם 2 נמנעים...

למעלה