אבל זה לא חוכמה, פינק פלויד שלוטת גם פה! רק בגלל הרוק הכבד המטאל של רשימה 1 היא לא תזכה בקול שלי. אודה לכם אם תרחיבו בקצרה על ה-Beach Boys!! תודה מראש;
ככה צריכה להיות רשימה! הסברים טובים ומעניינים, טיעונים משכנעים, ובחירות מצוינות! לעומת זאת רשימה 2 לא משהו בכלל, הרבה יותר מדי פינק פלויד וגם נירוונה וגם ביץ' בויז מבחינתי לא משהו... אז אכן רשימה 1 (ולא רק בגלל הבלאק סבאת')
רשימה 1 beatles-abbey road++++ piper at the gates of dawn+++ axis:bold as love+++ black sabbath+ 0nirvana-nevermind led zeppelin+++ deep purple-in rock++ the ramones-the ramones++ queenII++ (באופן מפתיע באמת אלבום לא רע בכלל) dead kennedys- סה"כ 22 רשימה 2 Dark Side ++ Meddle +++ Wish You Were Here+ The Wall 0 Ummagumma+ Velvet Underground & Nico + Nirvana - In Utero- (אגב, יש להקת פסייח מ 68 בשם הזה, תחפשו אותה, עדיף
) Blonde on Blonde+++ מאיר אריאל - רישומי פחם++ Beach Boys - Pet sounds+++ סה"כ 15 בוחר כמובן ברשימה 1
במחשבה שניה אתם צודקים. העובדה שאני לא יכול להשיג למשל אלבומים של פוקוס בוואלמארט (את דרים משום מה ניתן להשיג כמו גם את מארס וולטה) שהיא לדעתי ממובילות ג'אנר הפרוג (אומנם לא כמו יס או גנסיס) מצביעה על כך שהציבור לא קונה כלומר זה בשולים. לעומת זאת פופ מקסיקני נפוץ בחנות הזאת בערך כמו פופ אמריקאי, אולי אפילו יותר. חשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש את Dug-dug's אבל לא מצאתי את האלבום שם.
אין לי שום דבר נגד איזוטריה, אפילו דברים איזוטריים אם הם מוצאים חן בעיני, זה בסדר גמור, אם תבדוק רק אמרתי ש DT היא הרכב לא כ"כ חשוב, לא זה מה שמוריד או מעלה מהאיכות המוסיקה שלהם (את זה הם עושים לבד לטעמי, אבל זה רק הטעם שלי...
מעוף, צריך יותר מעוף. שתי הרשימות טובות, בסה"כ, אבל 'רישומי פחם' הוא שובר השיוויון פה. Nevermind נמצא בעוכריה של הרשימה ה-1. אפילו ללא קיטונות הפלצנות בה אנשים משתמשים כדי לדחות את האלבום, הלקה והסגנון, עדיין- האלבום לא ראוי לזה. אז- רשימה 2. [וחבל על עודף הפינק פלויד ברשימה, אבל נחליק].
מעוף, צריך יותר מעוף. שתי הרשימות טובות, בסה"כ, אבל 'רישומי פחם' הוא שובר השיוויון פה. Nevermind נמצא בעוכריה של הרשימה ה-1. אפילו ללא קיטונות הפלצנות בה אנשים משתמשים כדי לדחות את האלבום, הלהקה והסגנון, עדיין- האלבום לא ראוי לזה. אז- רשימה 2. [וחבל על עודף הפינק פלויד ברשימה, אבל נחליק].
לאחר מאבק צמוד, עולה רשימה 1 לסיבוב הבא, עם 10 נקודות. רשימה 2, של Wallace1, זכתה רק ב-9 נקודות ולכן אינה עולה. תודה ל-Wallace על רשימתו - ונשמח לראות אותך גם משתתף בפורום. לאן נעלמת?