סיבוב ראשון - משחק 8

../images/Emo106.gif סיבוב ראשון - משחק 8 ../images/Emo106.gif

רשימה 1 1. jethro tull-aqualung דיסק קסום..מן סוג של פולק אירי עם חליל וגיטרה חשמלית שאיך שהוא מתחברת לרוק מתקדם..פשוט מקסים, עבודת חליל מעולה, מילים שקולעות בול לרגש...כששמעתי את זה היתה לי צמרמורת, אין מה להגיד..יצירת אומנות 2.the who-tommy שמעתי את הדיסק מכיוון שאבא שלי אמר לי שיצאה אופרת רוק של להקת"המי"..ואני אהבתי אופרות רוק באותה תקופה אז השגתי עותק של הדיסק ושמעתי...וזה גם, אומנות מפיו של טאונסנד, מילים קולעות בול, מוזיקת רוק בריטית איכותית מאוד וגיטרות נחמדות...אהבתי מאוד מאוד!"see me, feel me,touch me, heal me" 3.camel-mirage קניתי אותו לא ממזמן בגלל השיר נימרודל, והוקסמתי, דיסק איכותי, הרוק הכ מתקדם ששמעתי עד עכשיו, אורגניות מטורפופת וגיטרות מצויינות...ובגלל נימרודל, אין מה להוסיף יותר! 4.משינה-מפלצות התהילה כולכם צריכים לשמוע משינה..להקת הרוק הטובה בישראל אי פעם..המלצתי דווקא על זה כי הוא שונה משאר האלבומים שלהם, יש יותר נגיעות של רוק מאשר של פופ, ואני חושב שהוא גם די פסיכודלי בחלק מהשירים..לא במוזיקה, בכוונה, אלבום מצויין ומהנה לשמיעה כל פעם מחדש 5.beatles-sargent pepper´s lonely hearts club band קניתי גם את הדיסק לפני כמה ימים בגלל ה"ביטלמניה" שנפלה עלי, ומשמיעה ראשונה לא אהבתי חוץ מ4 שירים...משמיעה שניה זה דיסק מצוין, פסיכודליות במיטבה, עם לוסי בשמיים עם יהלומים ועם הלהקה של הלבבות הבודדים...כולם לשמוע!חובה beatles-magical mystery tour.6 הדיסק היחידי שלהם שנחל איזשהו כישלון, ולדעתי הוא הכי טוב שלהם...עם שדה התותים, ופני ליין, ועם עוד שירים איכותיים...גם די מתקדם לדעתי...i´m the eggman(whooo 7.כוורת- הופעה בפארק כשהיתי בן 7 אחי התחיל לשמוע את כוורת, והתאהבתי בשירים ה..מצחיקים עם המוזיקה האיכותית שלהם...פשוט איכותי, אחי לקח את הדיסקים שלהם והשאיר לי את זה שהכי אהבתי...הופעה בפארק, השירים הטובים בביצועים איכותיים...פשוט כיף לשמוע אותם לפעמים כדי לצחוק ולהירגע.. 8.pink floyd-dark side of the moon- נדוש אבל אני לא יכול לעבור יום בלי לשמוע..קליל ואיכותי, נותן לי הרגשה לכל הזמן, אין לי עוד מילים עליו... 9.pink floyd-atom heart mother בגלל היצירה הגדולה, בגלל השירים האקוסטים הגדולים, בגלל אולד פט סאן..ולא דווקא בגלל הארוחת בוקר...דיסק מצוין ואיכותי 10.king crimson-court of the crimson king שמתי אותו אחרון בגלל שזה דיסק קליל, כיפי, עם חליל מרגיע, עם מוזיק המקפיצה, עם מזויקה שקטה, עם כל המוזיקות שרק תרצו, מומלץ בחוווווווווום מול רשימה מס' 2 1. the wall אני חושבת שזה זה דיסק מעולה השירים שכול כך היתחברתי אליהם היו טובים מכול האלבומים האחרים של פינק פלויד 2. dark side of the moon 3. wish you where here 4. animals 5. final cut 6. atom heart mother 7. devisin bell 8. meddle 9. the piper at the gate of dawn 10. a momentary lapse of reason ההצבעה תסתיים מחר ב-9 בבוקר.

כל הכבוד ...

לרשימה 2. לבד הצלחת? סחתייק עליך כ"כ. כנראה שלא הבנת את המשחק!

wish i was here

New member
למה ברשימה 2

כל השירים הם של פ"פ? להקה טובה...אם לא הכי טובה....אבל,יש עוד להקות!

afon

New member
נו באמת, אני מקווה שזה בדיחה

רשימה 1... אלא מה.

Shakty

New member
לא מסוגל להצביע למשינה

זה בערך כמו להצביע ל פינק פלויד האוסטרלים. מצד שני כל ה 10 של פינק פלויד זה מוגזם. מה שהכריע את הכף זה שבנוסף למשינה הוככל ברשימה את טומי המזעזע - אני בוחר ב 2 - אלבומי פינק פלויד עדיפים על פני 2 הרעות החולות האלו. אני בוחר ב 2.

avki

New member
הי! י'מלוכלך!

משינה+טומי זה (כמעט) מה שכ"כ אהבתי ברשימה הזאת!

Shakty

New member
ולמה זה הופך אותי למלוכלך ?

א' זכותי המלאה לא לאהוב את מה שאתה אוהב ב' את דעתי על משינה הבעתי לא פעם ולא פעמים בפורום הזה - יש פה כמה שאוהבים אותם - לא קראתי להם מלוכלים בגלל זה. לטעמי משינה הם כמו להקת קאברים והם עושים גם את זה די גרוע. לגבי טומי - בעיני אחד האלבומים החלשים של דלטרי את מון את טאוזנד בע"מ : SELL OUT QUADROPHENIA Who's Next אלבומים הרבה יותר טובים לטעמי.

Perfect sense

New member
איך אתה קורא ל"טומי" מזעזע?

אופרת רוק משגעת, ואלבום די נחמד. מה יש לא לאהוב?

afon

New member
אתם יכולים להסביר לי משהו?

הרשימה היא 10 אלבומים! 10, לא 1! אתם רוצים להגיד לי שעשר אלבומים של פינק פלויד יותר טובים מרשימה שבתוכה יש דיסק אחד שלא מוצא חן בעיניכם??? אתם רוצים להגיד לי שממונטרי לאפס אוף ריסן יותר טוב מקינג קרימזון, יותר טוב מ"המי"? אם הרשימה הראשונה לא טובה היא תיפול בסיבוב הבא, רישמה אחת נהנתה מיריבה קלה. אני לא מבין איך בן אדם עם ראש על הכתפיים יכול לבחור ברשימה שכול כולה פינק פלויד?!?!?! הם טובים, טובים מאוד, אבל לא יותר מ2 אלבומים שלהם מגיע להם להיות ב10 הראשונים. זה פשוט צרות מוחין לבחור יותר מזה.

למעלה