סיבוב ראשון - משחק 8

Perfect sense

New member
אני אוהב את רשימה 1

אני אוהב את פינק פלויד הכי שבעולם, אבל כמו שהרבה אמרו...רשימה שכולה פינק פלויד? מעידף גיוון:)

Shakty

New member
אני חצי מסכים איתך

נכון שעם 2 פריטים בינוניים ברשימה מעולה היה נסלח אבל לדעתי מדובר בשני פריטים שמעיבים על כל הרשימה. זה כמו לסיים ארוחת גורמה צרפתית באיזה רגל קרושה מזעזעת - אתה כבר לא זוכר את הפילה מיניון שאכלת או את הקוקי סאן ג'ק אלא רק את המרקם המצמרר של הג'לי הזה.

פרסום לקוי?

הרשימה השנייה נכתבה בגלל חוסר הבנה של התחרות. מחבר\ת הרשימה השנייה חשב\ה שהתחרות הינה "10 האלבומים הטובים ביותר של פינק פלויד" (מה שמין הסתם יהיה יותר קשור לפורום הזה). ובגלל זה, אני לא מצביע לאף אחד... רשימה 2 בכלל לא צריכה להיות פה. אני בעד למצוא רשימה אחרת שתתחרה נגד הרשימה הראשונה. יום טוב?

גם אני חשבתי כמוכם

ושאלתי את מגישת הרשימה על כך, עוד לפני תחילת התחרות, אך הבנתי מתשובתה שאכן זוהי הרשימה שבכוונתה להציג. לא ראיתי מקום לפסול אותה - זכותו של אדם לבחור בעשרה אלבומים שכולם פלויד.

אם ככה...

אז כמובן שהקול שלי הולך לרשימה הראשונה. רשימה שלמה עם פינק פלויד? לא נראה לי...

itaikuskus

New member
1

ציף, וידאת עם השני שהוא אשכרה הבין את המשחק? כאילו, הוא מודע למעשיו? כי אם לא אני חושב שכאן היית צריכה להתערב, ולהבהיר לו מה הולך. אני בכל זאת ארצה להתייחס לרשימה 1 בכלליות. ג'טרו טול-אמרתי כבר שהדבר היחיד שהם עשו טוב זה stand up...ובעצם גם thick as a brick היה מעניין איזה שמיעה או שתיים. לא. המי-טומי - שמעתי אותו המון בחטיבה ומאוד אהבתי אותו. היום אני חושב שאין בו ממש הרבה חוץ מהמון יומרות והמון רצון טוב. יש קטעים חזקים, אבל זה לא זה. קאמל-לא סובל משינה- לא יודע...אף פעם לא ממש ענינו אותי, חוץ מהלהיטים שכולם מכירים ויודעים בעל פה בעל כורחם. ביטלס-לבבות שבורים- אלבום מצוין, פאר היצירה הביטלסאית. ביטלס- מג'יקל מיסטרי טור- כאן ידידי, הברקת. כל הכבוד. הרשה לי לציין שהאלבום לא היה כישלון שכן הוא היה פסקול לסרט שעשו הביטלס, סרט דיי הזוי ומופרע שלא התקבל בברכה מהסיבה הפשוטה שהיה בשחור ולבן, וקצת קשה היה להעביר איזשהו רעיון בלי צבעים בסרט שמתבסס על צבעים. אלבום נהדר. כוורת-אחת מהלהקות הישראליות הבודדות שאני אשכרה יכול להגיד שאני מסמפט. מה שהיום נראה בעצם כסופר-גרופ כחול לבן. אני בעד. שני הפלוידים מעולים, אני לא מתווכח. קינג קרימזון-אלבום נהדר. פרוג נסבל. אמרנו. רשימה נחמדת, למרות שאין תחרות ממש.

Magical Mystery Tour היה בצבע

כמובן. אני לא יודעת אם הוא שודר בטלוויזיה במקור בצבע, אבל הוא בהחלט הוסרט כך, וכך גם אני ראיתי אותו, אי שם באמצע שנות השבעים. באשר למתחרה, כתבתי בהודעה מעליך שהייתי בקשר עם המתחרה לפני תחילת התחרות, וזו אכן הרשימה שהתבקשה, למיטב הבנתי. מעבר לנקודה מסויימת, של נסיון להבין את כוונת המשורר, אני לא מתערבת ברשימות.

itaikuskus

New member
בקשר לביטלס

כמובן שמאוחר יותר הוא הוסרט בצבע. אך אני זוכר היישר מפי האתון את רינגו אומר שהסיבה שאנשים לא אהבו ולא התחברו שפשוט שכשהוא יצא, עשו אותו בשחור לבן ואנשים לא הבינו מה הולך.

אממ... הוא הוסרט רק פעם אחת, ובצבע

יתכן שרינגו התכוון לכך שהסרט *הוקרן* בשחור/לבן בטלוויזיה הבריטית, בהקרנתו המקורית, בחג המולד 1967. הסיבה האמיתית שהסרט נכשל היא, שהוא פשוט סרט גרוע. זה סרט קצר, אפיזודי, הזוי, ללא עלילה ברורה או פואנטה ... ללא ספק תולדה של הרבה LSD וסמים אחרים, שלקחו כל המעורבים. הדרך היחידה להנות ממנו כיום היא לראות אותו כתוצר של התקופה, או כאוסף קליפים (לשירים מדהימים, ברובם) עם קטעי-מעבר יותר פסיכיים מ"זהו זה". או, פשוט, להסתכל על הסרט במצב תודעה מסטולי. אבל על זה אני לא ממליצה.

itaikuskus

New member
כן לזה אני מתכוון

לא זכרתי אם זה היה הקרנה טלויזיונית או קולנועית אבל זה נשמע מאוד הגיוני. בכל מקרה, הביטלס לא לקחו את הסרט ברצינות וטענו שבסכה"כ נהנו לעשות אותו ולהשתטות, וזה בעצם בזיק ביטלסי אחרון של כיף הנאה ונונסנס לפני הריבים של האלבומים העוקבים. בכל מקרה השירים מהאלבום נשארו בתודעה, ולעומת זאת, מעטים יודעים שאשכרה היה סרט. strawberry fields forever penny lane i'm the walrus hello goodbye the fool on the hill ועוד ועוד להיטים ויצירות מופת.

itaikuskus

New member
כן לזה אני מתכוון

לא זכרתי אם זה היה הקרנה טלויזיונית או קולנועית אבל זה נשמע מאוד הגיוני. בכל מקרה, הביטלס לא לקחו את הסרט ברצינות וטענו שבסכה"כ נהנו לעשות אותו ולהשתטות, וזה בעצם בזיק ביטלסי אחרון של כיף הנאה ונונסנס לפני הריבים של האלבומים העוקבים. בכל מקרה השירים מהאלבום נשארו בתודעה, ולעומת זאת, מעטים יודעים שאשכרה היה סרט. strawberry fields forever penny lane i'm the walrus hello goodbye the fool on the hill ועוד ועוד להיטים ויצירות מופת.

melancholy man

New member
סרט נורא

אלבום יוצא מהכלל אחד משלושת האלבומים הכי טובים של הביטלס.

מורנא007

New member
רשימה 1 מנצחת (בהפרש קטן)

1: jethro tull-aqualung - 13 the who-tommy - 10 camel-mirage - 14.5 משינה - 0 Sgt. P. - 14 beatles-magical mystery tour - 9 כוורת - 7 dark side of the moon - 13.5 .pink floyd-atom heart mother - 14 king crimson- in the court of the crimson king - 14 sum1 = 109 2: The wall - 7 Wish - 13 Dark side - 13.5 Animals - 9 Final Cut - 8 AHM - 14 Devision Bell - 7 Meddle - 12.5 The piper at the gate of dawn - 12 A momentary - 8 Sum2 = 104

אהבתי את...

התוספת לציון, החצי נקודה. עם כל ה-SUM'ים אני מרגיש בשיעור אקסל!

מורנא007

New member
הציון הוא מתוך 15

כלומר אלבום בציון 12.5 ציונו הוא מעל ל- 8 בסקאלה של 10.

למעלה