סיבוב ראשון - משחק 9

רשימה 2

רשימה 1 - יותר מדי פינק פלויד לרשימה בת 10 אלבומים, כן יותר מדי.. מטאליקה, נירוונה.... לא ממש אוהב בלשון המעטה. רשימה 2- גם היא לא מי יודע כמה, אבל עדיין, ג'נסיס, סטונז, יס. עושים את השינוי... המלצה ל-2 :תנסה/י להוסיף את דעתך בכל אלבום ואלבום זה מוסיף המון! ותנסה גם לשלב דברים מחוץ לפרוג, דברים נחמדים, לא חסר! לילה טוב

Elinor BC

New member
לא היה לי זמן עד עכשיו להיכנס

לומדת כמו מטורפת למתכונת שתחל בעוד 9 שעות בדיוק!!
בעעע בכל אופן, סחטיין על הרשימות המ-ע-ו-ל-ו-ת
ואייי נורא קשה לי לבחור בין שתיהן, כי יש את אותו מס' אלבומים שאני אוהבת.. אבל אני אבחר בכל זאת ברשימה 1, כיוון שהאלבום שהכריע הוא: THE DARKNESS- PERMISSION TO .. זה אלבום שאני באמת אוהבת, רוק מגניב כזה, ולא שמעתי על אף אחד עוד שממליץ עליהם הדקרקנס, אני מכירה רק עוד בנאדם אחד שאוהב אותם.. ואם כבר, אני ממליצה בחום על האלבום.. באמת אלבום רוקיסטי מגניבבב!!! ויפה.. ויש גם שירים מוכרים ממנו..
לילה טוב לכולםםםםםםם ושבוע נפלא ומהנה לכולם!!

NIR Y

New member
בעעע גם אני

שלי מועד ב' במדעי החיים מה שלך ? וגם מחר ב9, אז בהצלחה. ורשימה 1 יותר אהבתי

Davidson

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

אני זוכר שראיתי וידאו-קליפ של דארקנס בMTV (אולי אני טועה), ולא היה ממש ממה להתלהב.

והתוצאות....

לאחר תחרות צמודה, רשימה 2 עוברת לסיבוב השני, עם 8 קולות. רשימה 1 נפלה, עם 7 קולות.

אני מפסיקה לתת שמות ה'מפסידים'

כי אחד מהם יעלה אח"כ לסיבוב הבא, ע"מ שיהיה מספר זוגי של משתתפים. שכחתי את זה מקודם.

itaikuskus

New member
שאלה

אם מישהו הפסיד 8-7 ומישהו אחר 11-10 את מעלה את זה עם ה10? כי הם הפסידו ב1 אבל למזלם באותו יום היו יותר מצביעים...לא יודע..קיצר איך זה הולך?

בערך כך...

משיעורי הסטטיסטיקה שלי אני זוכרת, שמתחת ל-12 נבדקים (היינו n=12) התוצאות אינן מהימנות. לכן ככך שמספר המשתתפים גבוה יותר (ובוודאי מעל 12) יש משמעות לפערים בין המצביעים. מעבר לזה, אני אעשה חישוב שברים פשוט. זו לא שיטה מושלמת, אבל זה מה שיש.

Purple Mushroom

New member
אפשר עדיין להצביע ?

אני בוחר ברשימה 1 . ביגלל פינק פלויד , נירוונה , רדיו הד . ומטאליקה . וכו' . ברשימה 2 אני לא מכיר את האלבומים . חוץ מפינק פלויד .

ההצבעה הסתיימה לפני מספר ימים

אבל הסיבוב הבא של הליגה יתחיל בשבוע הבא, ואתה מוזמן להשתתף בהצבעה בו.

למעלה