סיבוב 1 - משחק 4

afon

New member
רשימה 2

בזכות פנתרה, מטאליקה ואטום הארט הפורום הזה צריך ללמוד לאהוב 2 דברים... פרוגרסיב ומטאל! פנתרה זו איכות, מטאליקה זה מעולה, ואטום הארט זה גאוני! חוץ מזה שגם ברשימה 2 יש את הדורס

deePink

New member
ב2 הרשימות יש דורס...

גם אני רשימה 2 אבל בגלל שהביטלס, דורס וקווין קנו אותי! למרות שאני מרגישה קצת בוגדת נגד הדארק סייד ולד... אמממ, רשימות טובות מידי חבל שאחת הולכת כבר בתחילת התחרות...

Davidson

New member
רשימה 1 ../images/Emo13.gif

פלויד, ולווט (האלבום הזה, בכל אופן), קרימזון ופייפר - כולם אלבומים מצויינים. על זפלין והרווסט, שאני לא מחבב כ"כ, אני אתגבר. ברשימה 2 יש אמנם את אבי רואד, אייר ואטום הארט, אבל השאר לא ממש אהוב עליי.

melancholy man

New member
בלי לבלבל את המוח

רשימה 2, יותר אלבומים טובים: The Piper , שירי חג ומועד ונופל, In The Court Of, Harvest ו Sgt. Pepper לעומת מקבילהם פשוט לא משאירים ברירה.

brotos

New member
נאמנות ותשוקה.

כן, יש לי אינטרסים הפעם (חבר מביא חבר וגו'). שתי רשימות *מעולות*, אם כי השנייה מעיזה הרבה יותר, לטוב ולרע. טוב, בוא נראה. רשימה ראשונה: כמה אלבומים מעולים, כמו שירי חג מועד ונופל, פרג'ייל ופייפר, ודארק סייד- הבנאלי. רשימה מעולה באמת, עם נטייה קטנה לשמרנות. רשימה שנייה: מתבלטת בהסברים היפים על כל אלבום, ההעזה וההברקה עם אטום הארט, אך יותר מידי דברים שאני לא מכיר (בורות? סלקציה?). אני אלך על רשימה מספר שתיים.

והתוצאות....

גם כאן התרחש מאבק צמוד בין הרשימות, שבסופו גברה רשימה 1 על רשימה 2, על חודו של קול בודד (9 קולות מול 8). רשימה1 עולה, לכן, לסיבוב הבא, בעוד רשימה 2, של מוסטפה איברהים, אינה עונה. מוסטפה, תודה על ההשתתפות, ונשמח לראות אותך כותב בפורום!

הייתי צריך להצביע לעצמי ../images/Emo8.gif

חייב להודות, הרשימה שנגדי באמת טובה. קצת בנאלית, אבל אני מרגיש טוב אם זה שהפסדתי לרשימה מעולה. היה נחמד להשתתף כל עוד זה נמשך! נתראה בקיץ הבא
בהצלחה בהמשך, גידי.

למעלה