סיבוב 2 - משחק 6

../images/Emo106.gif סיבוב 2 - משחק 6 ../images/Emo106.gif

רשימה מס' 1 1) "Radiohead - "Ok Computer רדיוהד בהפגזה להמונים. אלבום מדויק להפליא שהצליח לשלב אלקטרוני עם רוק. העדינות בקול של תום יורק יחד עם הכעס והתסכול הופך כל שיר באלבום ליצירה בפני עצמה. שווה לזכור: Lucky, Paranoid Android 2) " Pink Floyd - "Atom Heart Mother למרות שהפלוידס נהנים ללכלך על האלבום, לדעתי הוא שיא שאי אפשר לעבור. אני מודה, פעם ראשונה ששמעתי את האלבום, החצוצרות בלבלו אותי הרעשים סנוורו אותי אבל בסופו של דבר נכנעתי. יצירת מופת. שווה לזכור: AHM, If 3) Metallica - "...And Justice For All" מטאליקה סוף-סוף הצליחו למצוא את האיזון שלהם בין המטאל לבין המלודיות המרגיעות. דיסק חזק אבל נוגע. מושלם.שווה לזכור: One, ...And Justice For All 4) " The Doors - "The Doors פעם ראשונה ששמעתי את הדיסק הייתי בטוח שזה אוסף. לא להאמין שיש כל כך הרבה שירים מעולים בדיסק אחד.שווה לזכור: Break On Through, Light My Fire 5) " Queen - "Jazz אז נכון, יש שאומרים שA Night At The Opera- זה יצירת המופת של קווין, אבל יש לי ערך סנטימנטאלי מאוד גבוה ל"ג´ז". שירי בוקר שפשוט מעברים ויברציות טובות בגוף. שווה לזכור: Fat Bottomed Girls, Don´t Stop Me Now 6) אלג´יר - "מנועים קדימה" – תצחקו עלי, תגידו שאני אידיוט אבל לא מזיז לי. האלבום הזה הוא המהפכה של תעשיית המוזיקה הישראלית. תמשיכו לצחוק, אתם תראו... תראו שאני צודק. שווה לזכור: בתוך הצינורות, ירח במזל עקרב 7) "Pantera - "Vulgar Display Of Power – דיסק רועש בהחלט! תופים חזקים, דיסטורשן עצבני, ולהקה מוכשרת אחת שיודעת לעשות מטאל! שווה לזכור: Regular People (Conceit) 8) " Moby - "Play פסקת האלקטרוניקה פשוט. מובי מצליח שוב ושוב לגרום לי לחייך. והדיסק הזה פשוט מתעלה על עצמו. שווה לזכור: Porcelain, Natural Blues 9) "Air - "Virgin Suicides" פסקול הסרט "חמש בנות יפות" של סופיה קופולה. אייר הם צמד של אנשים מוכשרים. ביחד עם עוד כמה אנשים שהם הזמינו הם יצרו פסקול מהמם ושירים שמזכירים אופטימיות רחוקה. שווה לזכור: Playground love, The world hurricane 10) Beatles - "Abbey Road" איך אפשר לעשות רשימה של 10 האלבומים בלי אבי רוד? אז זהו שאי אפשר. פשוט הקדימו את זמנם... שווה לזכור: Come Together 11) "Pink Floyd - "Piper At the Gates of Dawn: אלבום הפאר של סיד בארט. פסיכדליה מבריקה בערבוב של שיגעון, סמים ושאר מיני מטעמין. ועזבו את כל זה, אין אחד שלא ישמע את השיר Bike , בלי לדפוק חיוך אווילי על פניו! שווה לזכור: Bike, Astronomy Domine 12) "Jethro Tull - "Aqualung: אלבום אפלולי, חד ואלגנטי. וכל מילה מיותרת. שווה לזכור: Aqualung, My God 13) "Pearl Jam - "Ten: אלבום שכולו פיצוץ גיטרות. הקול של וודר מפיל כל פעם מחדש. שווה לזכור: Alive, Jeremy רשימה מס' 2 1. dark side of the moon-pink floyd אלבום ידוע ונחשב למצליח ביותר של הפינק פלויד. 2. the wall-pink floyd גם אלבום ידוע עם המון שירים יפים. 3. abbey road-the beatle האלבום האחרון של הביטלס ולדעתי אחד היפים שלהם. 4. led zeppelin VI-led zeppelin לדעתי האלבום הכי טוב של הled zeppelin 5. sgt papers lonely hurt club-the beatles אלבום מאוד נמכר עם שירים מצויינים לדעתי. 6. meddle-pink floyd אלבום טוב מאוד לדעתי אחרי dark side. 7. aerosmith-toys in attic אלבום מצויין של הלהקה אהבתי את האלבום מאוד למרות שאני בדרך כלל לא שומע aerosmith 8. leggend-bob marley אלבום מצויין אגדת הרגאיי. 9. the essential-little richard rock ´n´ roll במיטבו לדעתי. 10. back in black-ac\dc אלבום מצויין של הלהקה הענקית. 11. lenny kravitz-let love rule ההתחלה הגדולה של האמן הזה 12. rolling stones-sticky fingers האלבום היפה שלהם לדעתי 13. ara you expirienced-jimi hendrix אלבום פסיכודלי מצוין של גימי הנדריקס ההצבעה תסתיים מחר ב-13:00 בצהריים.

Shakty

New member
אני עדיין נאמן לבחירות שלי

רשימה 2 - למרות ACDC אהבתי אתSTICKY FINGERS וכמובן את הנדריקס. קרביץ טיפה נמאס עלי למרות שפעם אהבתי אותו.

buffa

New member
ההתלבטות, הו ההתלבטות

רשימה 1: אלג'יר - ויוה לה רבולושן, הדורז - ויוה לה מוריסון, ביטלס - ביטלס, פ"פ - הפייפר הוא אלבום מופת וגם אימא-לב-אטום בכלל לא רע, ג'טרו טאל - אחד האלבוים היותר משובחים שיש, פרל ג'אם - התחלתי לשמוע לאחרונה ועד כה אוהבת מאוד. רשימה 2: פ"פ - אלבומי החובה, ביטלס - יס, סר. סרג'נט פפר. אם ב-1 דובר על מהפכות אז אין כמו סרג'נט לשם כך. ואבי רוד גם כאן, איזה יופי, לד זפלין - להקת-האם שלי ואת זפלין 4 ניתן לשמוע שוב ושוב ולגלות בכל פעם משהו חדש, רולינג סטונס - רולינג סטונס, ג'ימי הנדריקס - ניסוי וטעייה, רק בלי הטעייה אבל עם המון יופי. קיבינימאט, למה לא לשים אותם ביחד באותה הרשימה כדי שחיי יהיו קלים יותר? לפרוטוקול, סלידתי ממטליקה גוברת על סלידתי מאיי.סי.די.סי. שורה תחתונה: רשימה 2 איט איז.

avki

New member
לדעתי (וההצבעה שלי -)

רשימה 2 הרבה יותר טובה, אבל אחת לוקחת בגלל המקוריות. רשימה 1 זו הבחירה שלי.

Liorking

New member
רשימה 2

בגלל דארק סייד, החומה, לד זפלין, Meddle, ג'ימי הנדריקס והאלבום האדיר של הרולינג סטונס (הוא הכי אהוב עלי).

Elinor BC

New member
רשימה 2../images/Emo26.gif

בגלל אלובמי הפ"פ, אבי רואד, סרג'נט פפר, זפלין, בוב מארלי, ארוסמית הדיסק הזה ממש טוב, ג'ימי הנדריקס המדהים!! אבל מה ליטל ריצ'ארד עושה כאן?!!?! איכססססססס אני כל כך לא סובלת אותו.. בלעכסססס.. כמעט ולא בחרתי ברשימה בגללו..
מה הקטע שלו?! בכל אופן, אני חייבת לציין גם שרשימה אחת ברובה גם הייתה טובה!

avki

New member
לכלכת! לילט ריצ'ארד הוא מלך

הרוקנרול (ולא אלביס, או הביטלס)!

Elinor BC

New member
בעעעע ../images/Emo5.gifבחיים לא הייתי מחשיבה אותו

מלך הרוקנרול איכססססססססססססססססססס

מלך או לא מלך

ליטל ריצ'רד הוא מאבות הרוק'נ'רול. אפשר לא לאהוב את שיריו אבל "איכס" זה לא ביטוי שהולם אותו, או את תרבות הדיון בפורום. יחד עם זאת, הייתי רוצה לדעת מה בו את כ"כ לא סובלת?

Elinor BC

New member
צודקת ציף, אני מצטערת על מה שאמרתי

בהחלט לא הולם את הפורום.. אבל פשוט יש משו בחזות של ליטל ריצ'ראד שמעצבנת אותי הוא מן פוזאיסט כזה..וכן גם אני לא אוהבת את המוזיקה שלו הוא פשוט מעצבן.. לכן זה גב רעלי וכתבתי מה שכתבתי.. סליחה.. ניסחפתי

itaikuskus

New member
מה ליטל ריצ'ארד עושה שם1?

צוציקית חסרת בושה, ליטל ריצ'ארד האכיל בכפית את כל הלהקות שאת כל כך אוהבת ומכבדת ללא יוצא מן הכלל ביטלס,ג'ימי הנדריקס,לד זפלין,פינק פלויד והיד נטויה. הנדריקס היה נגן ליווי שלו לפני הביג ברייק. show some goddamn respect הלהקות הגדולות ביותר היו מבצעות שירים שלו בשיטתיות, והוא עצמו ניחן בכשרון כתיבה נגינה ושירה (איזה קול יא ווראדי). את צריכה קצת שורשים.

Elinor BC

New member
אמור לי בבקשה.. מה הבעיה שלך?!

ומה הקטע של:"צוציקית, או כמו שרשמת בשירשור אחר לחבר אחר מהפורום "צוציק"?! ולחשוב שאתה ממש גדול.. כולה בן 18.. וחוצמזה, למה אתה חושב שיש לך את הלגיטימציה בכלל לקרוא למישהו ככה ולהתנשאות מעליו? זה לא עניין של ריב, זה רק עניין של מה הקטע שלך ולמה כל כך חריף לאנשים? אף אחד כאן לא עשה לך משהו רע , רק הביע דעה. אז הירגע, בבקשה ממך, הפורום לא נועד לכזאת גישה(תקני אחרת ציף). וזאת כמובן נאמר בגישה נורא נורא רגועה ויותר בונה מאשר תוקפת. יום טוב שיהיה לך .

itaikuskus

New member
יותר בוכה מאשר בונה (או תוקפת)

זה היה לגמרי בבדיחות דעת...העובדה שאני אכן שומע את אותם אמנים כמו ליטל ריצ'ארד,צ'אק ברי,ריי צ'ארלס,באדי הולי וכו' גורמות לי להרגיש מבוגר אולי, אבל באמת זה נאמר בבדיחות דעת. ובקשר לחריף לאנשים? לא יודע אני אוהב להיות ישיר. לפעמים זה אולי נראה כאילו אני אסרטיבי מדי, אבל ככה אני, וזה שומדבר אישי נגד אף אחד ולא התכוונתי לפגוע. יש כאן אנשים עם חוש הומור לא ממש מפותח ומחסור חמור בביטחון עצמי. תירגעו חבר'ה. ומעבר לכל זה שנפגעת וזה (באמת זו לא הייתה הכוונה הכל ברוח טובה),תנסי לחשוב באמת על מה שכתבתי. באמת לא יזיקו לך קצת שורשים.

afon

New member
התחשבות ברגשות של אחרים

מותר לפעמים לוותר על ה"ישירות" ולחשוב שניה על מה שאת כותב והאם אפשר לנסח את זה בצורה פחות פוגעת ומעליבה... (ואומר לך את זה אחד האנשים היותר ישירים שאני מכיר :)

היכן כל המצביעים???

ההשתתפות נמוכה, גם כאן וגם במשחק השני. הצביעו והשפיעו!!

Davidson

New member
רשימה 1

אז נכון שיש שם את מטאליקה עם אלבום שאני לא סובל, פנטרה (לא, לא ולא), קווין (לא חושב ששמעתי את האלבום המדובר, אבל אני לא מחבב את קווין מאלבומים אחרים) ופרל ג'אם, אבל גם יש 2 אלבומים נהדרים של פלויד, אבי רואד, אייר (איר? אר?) ורדיוהד. גם באלבום הראשון של הדורס אני מחבב כמה קטעים. ברשימה 2, חוץ מאלבומי הפלוידים (להוציא את החומה, שאני לא מחבב את האלבום) ואבי רואד, לא מצאתי הרבה שאני מחבב שם

afon

New member
רשימה 1

בחרתי אז ואבחר גם היום. אלבומים מעולים, למרות כמה נפילות... וכל הכבוד על פרל ג'אם!

למעלה