סיבוב 2 - משחק 6

itaikuskus

New member
נראה לי 2

בשתי הרשימות יש פגיעות ויש נפילות. הפגיעות פוגעות, הנפילות מבישות. אני אלך עם 2. אין מקום לאלג'יר ומטאליקה ברשימת אלבומים טובים ביותר.

wish i was here

New member
זה פשוט מעצבן

ההתנשאויות האלה,אין מקום למטאליקה,אם אני לא טועה בסיבוב הקודם גם דחית על הסף את אורפנד לנד נכון? מה רע בלהקות האלה? הם להקות ממש טובו,תגיד בכלל שמעת את ג'סטיס פור אול?יצירה אינסטרומנטלית שלא יורדת בכלל מהסטרוויי וכל המוזיקה הקלאסית ששמים פה.ואורפנד לנד-אולי זה יעזור לך שהם פרוג,תרגיש ככה יותר שלם עם לא לשנוא אותם,האלבום שלהם שדחית נקרא מבול,שגם הוא מספר כולו משהו,בדיוק כמו פינק-פלויד,וגם הוא בא להעביר מסר במטאפורות.כן כן,מטאל זה לא תמיד זבל....גם בפרוגרסיב יש זבל.אז אני מבקש ממך לשקול תגובות לפני שאתה אומר דברים כמו "גואל נפש תוציאו אותם מכאן" או "אין למטאליקה מקום ברשימת האלבומים הטובים ביותר"....אז תפסיק להתנשא ותציג סיבות לגיטימיות ללמה כל דבר שיש בו טיפה יותר דיסטורשן מהרגיל הוא חרא...

itaikuskus

New member
hold your fire

לפני שאני נותן דיעה על להקה או סגנון מוסיקלי, אני תמיד בודק אותו מכל הכיוונים. מטאליקה היא להקה שנואה עלי, שלא היה לה מה להציע חוץ מטראש מטאל זול שכל להקת חקויאקים מהפרברים יכולה לעשות (בתחילת הדרך),רוק מגעיל וחסר השראה שהיווה חץ בלב למעריצים התמוהים שלהם (באמצע הדרך) וניו מטאל מביש שגרם למעריציהם הנותרים להסתיר ראשם במבוכה (נכון להיום). היום כשתשאל מישהו אם הוא אוהב מטאליקה (ואם הוא אכן אוהב אותם) הוא יגיד "כן, אבל רק את החומר המוקדם". ג'אסטיס פור אול? מילא היית אומר "תגיד בכלל שמעת את קיל ד'ם אול" או "רייד דה לייטנינג" או אפילו "מסטר אוף פאפטס"...בשלושת אלה הם עוד לא הסריחו טוטאלית. אני בז ללהקה הזאת, לייצוג הממוסחר שלהם והיריקה בפרצופם של אלה שבאמת אהבו אותם רק כדי לקבל יותר חשיפה ויותר כסף (אה כן, והתרגיל המסריח עם הנאפסטר עם כל הכבוד למדיניות פה בפורום). אורפנד לנד חלשים, אין להם מה להציע. "אולי זה יעזור לך שהם פרוג,תרגיש ככה יותר שלם עם לא לשנוא אותם,האלבום שלהם שדחית נקרא מבול,שגם הוא מספר כולו משהו,בדיוק כמו פינק-פלויד,וגם הוא בא להעביר מסר במטאפורות.כן כן,מטאל זה לא תמיד זבל...." כאן תגובתי תתחלק ל3- 1.כמו ששמת לב שדחיתי את אורפנד על הסף, בטח גם שמת לב שדחיתי כמה וכמה להקות (קאמל,יס,קרימזון שהוא לא קורט אוף וכו') בגלל הסגנון שהן מנגנות-פרוג, שאותו אינני סובל. אני גם מתעב פרוג מטאל כמו דרים ת'יאטר וסימפוני איקס. כך שזה בהחלט יעזור לי שאורפנד לנד "פרוג" (לא יודע עד כמה אני מסכים איתך כאן), אני ארגיש יותר שלם עם כן לשנוא אותם. 2.פינק פלויד הם לא פרוג. ויש מספיק אלבומי קונספט שהם לא פרוג, (החל מטומי של המי עד seventh son of a seventh son של איירון מיידן) ויש המון אלבומי קונספט מסריחים. מבול הוא אחד מהם. 3.בנימה הערסית הכל כך נוגעת לליבי "צוציק, אני שמעתי מטאל עוד כשאתה אכלת חול בגן". אני שומע מלא סגנונות. מטאל הוא אחד מהם, ואפילו אחד מרכזי בהם בחינוך ובאהבה שקיבלתי ושיש לי למוסיקה. אל תנסה ללמד אותי "שדיסטורשנים זה לא רעש". אני יכול להרצות לך על זה. בכל זאת רגע לפני שזה הופך למשהו שזה לא צריך להפוך אליו, תפסיק לקחת את זה אישית. אני לא הראשון ולא האחרון שירד על הלהקות שאתה אוהב, אין לך מושג כמה בוז אני רוכש להן, ושמעתי אותן לא פעם. שומדבר אישי כן?

שום דבר איננו אישי...

ולכן אבקש משניכם להזהר בלשונכם, בסדר? ומה זה "חקויאקים"? אני לא מעודכנת בסלנג.

itaikuskus

New member
סלנג

שהוא מן בדיחה פרטית, פשוט לא מצאתי מילה אחרת שתתאר כל כך מדויק את התואר הזה.

שילוב של "חקיינים" ו"קוזאקים"?

הגוזלים ללא בושה שירים של אחרים, ושוחטים אותם?

רשימה 1

שתי הרשימות לא ממש מדברות אליי, אבל ב- 1 יש לפחות את Jazz של Queen (וסוף סוף השגתי אותו!), אמנם הכי פחות טוב מבין הטובים, אבל גם זה משהו. וגם כמובן האלבום המצוין של Jethro Thull.

brotos

New member
רשימה 1.

שיר הלל לרשימה [בקצב הראפ]: יו, רשימה 1 עושה לי את הגרוב אפילו יותר מסלט כרוב עם רדיוהד, ג'ת'רו ומטליקה היא פותחת ת'תחת לרשימה השנייה --- אכן, אלגנטי לאחרונה. *** [רשימה מעולה, אחידה, עם המון מעוף ויצירתיות].

הארכה עד 20:00

מאחר ויש תיקו, 8 קולות לכל רשימה, אני נותנת הארכה להצבעה עד 8 בערב היום. הצביעו והשפיעו!

deePink

New member
ציף אולי זה יהיה קבוע

עד השעה שמונה? הרבה יותר נוח...
(<= חדש - איזה חמוד!)

deePink

New member
1.

מעל שני אלבומים של פ"פ זה מתחיל להעצבן אותי לא יודעת נראה לי מוגזם... במיוחד שאחד מהם הוא הוול... הרשימה הראשונה בסדר יש בה אלבומים שאני אוהבת... למרות שאני לא מבינה מה כולם נדבקו לאלבום של הדורס- דורס?! מה אין עוד?, קצת מטאליקה, קצת קווין (ואפילו בחירה מוצלחת!), קצת ביטלס... קנו אותי... אז למה לא?! אני בוחרת בראשונה. אהה וכמובן שרשימה שיש בה את בייק כבר נותנת בסיס טוב...

והתוצאות הסופיות...

רשימה 1 עלתה לסיבוב השלישי עם 12 קולות, מול 9 קולות (אחד שלי) לרשימה 2.

למעלה