סיבוב 3 - משחק 5(א)

שמיקי

New member
*נמקי..

וכי ברשימה אחת נמצאים המון אלבומים שאני לא אוהבת במיוחד.. כמו alice in chains-jar of flies ו...MC5-THUNDER EXPRESS ו...queen-queenII למרות שיש כמה אלובמים מעולים. אך ברשימה 2.. יש את המנצחים כמו The Who Sings My Generation ו..eric clapton- Eric clapton

itaikuskus

New member
שמעת בכלל אמסי5?

אני עם 2. הרבה יותר תעוזה. ל1 יש כיוון טוב, אבל משהו שם נראה מהוסס מדי.

itaikuskus

New member
רגע על מי אני עובד

לשים את מיינור ט'רט ברשימה ולצאת בנאלי? זין על אריק קלפטון, אני טרו. 1.

Descendents

New member
אם הוא לא אוהב

כנראה שהוא שמע. ואם הוא לא שמע והוא סתם לא אוהב, הוא מפסיד

itaikuskus

New member
יש לך אחלה ניקניים

חשבתי שאני היחיד שאוהב את 2 הלהקות האלה ביחד. בכל מקרה, לא יודע אני לא מסוגל לתפוס איך אפשר לא לאהוב אמסי5, זה בעצם לא לאהוב רוקנרול. והאלבום הנ"ל הוא פחות נגיש אז באמת רציתי לוודא אם מי שכתב שהוא לא אהב אכן שמע, ומה הם רשמיו מהאלבום באופן ספציפי יותר.

melancholy man

New member
MC5 זה רוק אנד רול טהור

את האלבום הספציפי ברשימה 1 אני אוהב פחות (הם הרבה יותר טובים בהופעה) והאידיאולוגיה שלהם מעט מטופשת (טוב, מאוד מטופשת) אבל זה רוק אנד רול טהור ומאוד חשוב (וקאמפי ברמות מפחידות).

melancholy man

New member
להרחיב?

אני לא חושב שיש מה להרחיב אחרי התסרוקת של הסולן תדמינו את אבא של הג'ינג'ית מ"המופע של שנות השבעים" עם אפרו מזעזע סטייל חמיישת ג'קסון וג'אקט של ג'ימי הנדריקס ומופע אורות של פינק פלויד, ככה בערך נראית ההופעה שלהם בביט קלאב (תוכנית פופ גרמנית מעולה מהסקסטיס). אם זה לא קאמפ אני לא יודע מה כן. וברצינות: המילה קאמפ היא כנראה לא הבטוי הנכון במקרה הזה, אבל היא מתארת את העניין מצויין.

Descendents

New member
תודה רבה..

אין ספק שמי שאוהב רוקנרול חייב לאהוב את אמסי5. אבל, אני לא יודע אם הוא אוהב סוג כזה של רוקנרול,בכלל, אם אתה יודע אם הוא אוהב.. זה כבר לא לשיפוטי. לדעתי האלבום שברשימה הוא מצויין. ומי שלא שמע אותו - באמת מפסיד

שמיקי

New member
כמה פעמים אפשר להגיד?!

אני בת!!!!!! אישה, נקבה, יש לי ציצים~! אוף~! טוב הוצאתי את זה :) מצטערת אם נבהלתם... דבר שני.. ברור ששמעתי אותם, למה שאני אשפוט סתם ככה?.. ומה ששמעתי לא אהבתי.. הקול של הסולן מעצבן אותי..ואני גם לא כזה אוהבת את הסגנון.. יש פה ושם יציאות. זה הכל

NIR Y

New member
רשימה 1

ברשימה 2 אני לא מכיר מספיק כדי להצביע נגדה, אבל בגלל שכול כך אהבתי את רשימה 1 ובגלל שאני כן מכיר חלק מהאלבומים ואני רואה שאת הכוון של אחת אני יותר אוהב.

והתוצאות....

רשימה 2 עוברת לסיבוב הבא, עם 10 קולות מול 6 לרשימה 1. בזה תם הסיבוב השלישי. כל אלו שזכו, אנא העבירו אלי רשימות עם עוד 3 שירים לסיבוב הבא, בעוד אני מחשבת איך זה ייצא מספר זוגי של מתמודדים.....

למעלה