שיוט הרצליה

Sweety Shiri

New member
../images/Emo106.gifשיוט הרצליה../images/Emo106.gif

הייתם
איך היה
נהניתם או לא
על איזו סירה הייתם
מה הכי אהבתם
איזה מקום לקחתם
כל מה שאתם רוצים לספר ולשתף אותנו בו, לפה
נשמח לשמוע...

ט ל י ע

New member
Well,

הייתי. היה בסדר. היה כיף להגיע, היה מבאס בשיוט הראשון אבל אחר כך היה כיף. נהניתי חלקית, היה כיף לראות את השכבה הארצית וזה. הייתי על הנעמה, הסירה הטובה בעולם! ולא יודעת אם יש לנו מקום מוגדר. חחחחחחחחחחח. אבל היה נחמד דוגרי. תחשבו על דברים יותר יצירתיים לחולצות שלכם, להבא!

talitook

New member
אמ.

ת''א חזרו עם שני גביעים אם אני לא טועה, למרות עוד קרבל עם חניכים מת''א לקחה מקום שלישי(ולא קיבלו על זה גביע). תקנו אותי אם אני טועה. חוצמזה היה נחמדD=

Loriella

New member
../images/Emo152.gif

הייתי, היה חביב. בתור חניכה של אדר אדלר, מי שמכיר או שמע, הוא מאוד התרגז על השיוט הראשון, בלבלו אותו ושגעו לו את השכל עם כל השינויים... אבל כשהגענו לחוף אמרו לי שהגענו ראשונים, מי אני שאתווכח? בסוף לא החשיבו אותו, DOUH >< בכל מקרה היה כיף מאוד, צריך לעשות יותר דברים ארציים!

זה די טיפשי לשאול אם הייתם?!...

לא היינו אז לא היה נהנתי אבל לא שמה... הייתי בצופי ים על הזורע ולא לקחתי מקום כי לא הייתי... חחחחחחחח

שיוט הרצליה

טלי, תל אביב לקחו רק גביע אחד. חילקו ארבעה - אחד יפו שניים כינרת (מקום ראשון ושני קרוולים, הפציצו) ואני. הייתי על הלניאדו, והיה נהדר חוץ מהשתיל המטורף אמצע שיוט. אגב שאלה להרצליינים שארגנו את השיוט: למה המצוף קדמיות היה כל כך רחוק??? ולמה מצוף צד היה בעצם מצוף קדמית? סך הכל יום נהדר, ים נהדר ושיוט נהדר.

יפואים ראו הוזהרתם

יפואים יקרים: א. השימוש במכשירי קשר אסור (!) בשיוטים. ב. בשיוט השני, האדווה שינתה את הקו זינוק אחרי צפצוף הדקה כך שגם שמאלי יזנק - והפלא ופלא, כל היפואיות זינקו שמאלי, למרות שבקו זינוק המקורי היה קשה מאוד לזנק שמאלי אז מישה, עם כל הכבוד, ככה לא עושים שיוט, שדודו יעזוב כבר את ההגה של העצמון, שאון יעזוב את המכשיר קשר, ושהאדווה לא תשחק בקו זינוק, כי אתם רק מורידים מהכבוד שלכם, לא מוסיפים. שיוט הבא אני מבטיח לך שאם יהיה למשהו לא כשיר אנחנו נפתח את כולכם. חניך שלי (ט', עם צוות של ט', כשאני יושב ליד התא חרטום) זיין את כולם חוץ מהעצמון, וכשדודו על ההגה ואון על הקשר, זה קצת מצחיק לחשוב מה היה יכול לקרות. הגביעים של הסנוניות היו צריכים ללכת ללניאדו ולמיכל לאחר פסילתם של היפואיות. אתם בושה וחרפה ואין לי יותר מה להוסיף. תגידו תודה שלא אמרנו כלום ותשבו בשקט.

flying fox

New member
תגיד לי מי אתה שתזהיר פה מישו????

יא חתיכת אפס דבר יפה אם הם רימו או לא רימו זה בעיה שלהם ולא שלכם היחיד שרימה בכל היום הזה זה מי שהחליט לבטל את השיוט הראשון. שאתה יא אפס הגעתה בו אחרון... איתי חזק הפיצוף באדווה עדיין לא מתוקן אז תבוא לתקן למרות שנראה לי שאחרי שפתחתה את הפה יעשו לך לינץ אם תדרוך ביפו... וכל שאר הטמבלים שחושבים שאם הם ישבו פה כל היום בפורום ויזינו תמח ויפתחו את הפה על החברים שלהם משבטים אחרים אז זה מראה עד כמה אתם אפסים!!!! יש לכם פורום בשביל להיות בקשר אחד אם השני ולדבר על נושאים שמעניינים את כולם.

zofit5

New member
שלום לכולם

הגעתם לפינתינו הקבועה- למה היו צריכים לפסול את היפואים... והפעם חוק חדש אומר: מפרשית רשאית לקבל עזרה כמצוין בחוק 1 (כל מיני שטויות של חירום ואנשים חולים) אחרת היא לא תקבל עזרה אלא עבור איש צוות חולה............................. בקיצר הסירות שחף והעצמון פרנקו דברו במירסים ביניהם ועם האדווה שהניחה את המצופים שבזמן השיוט הסתובבה שם על טקטיקות רצויות לשיוט... דבר זה אסור בתחלית האיסור בשייט זה כמו ששייטי 470 ידברו עם המאמן שלהם בזמן שיוט וישאלו אותו מה לעשות ושהוא יבדוק בשבילם עם הסירות מנוע איפה יש מכות רוח ואם הוא הטיל את המצופים אז על אחת כמה וכמה... אם הייתי יודע על זה לפני החלוקת גביעים אז הייתי עושה משהו בנידון... ולכל המתפלצפים בשיוט היחיד שנחשב פיקד על הלניאדו ילד בכיתה ט' וקור לא נגע בכלום והוא זה שפתח לכולם את התחת... אז תכירו שם תל אביבי חדש... גיא זקס... חוץ מזה השיוט השני היה מאוד מוצלח תל אביב לקחו שני שלישי חמישי ושישי או ליתר דיוק בגלל שהיפואים רימו ראשון, שני, שלישי ורביעי ובקרוולים לקחו שלישי ורביעי אז כל הכבוד ושנזכה לעוד שיוטים שכאלו... כל הכבוד לכולם...

talitook

New member
גיא זקס.

בשישבת סיום של שנה שעברה בחלוקת פרסים שהצוות עשה לנו הוא קיבל את השייטD= סתם הודעה מיותרתP:

goomal

New member
אז הם רימו

מותר לרמות....אפשר לקופף ת'חוקים אם תופסים אותך זאת בעיה אחרת. הם עשו את זה לא תפשו אותם הם תמיד עושים את זה אין סיבה להתרגש. בשיוט בחיפה היפואים יצאו על הגילי הם היו ביען האחרונים חתכו שתי מצופים וסיימו מקום שישי. לא היו ערעורים באותו שיוט אז לא היה מה לעשות אבל זה לא סוף העולם....

תתחילו להירגע פה !!!

תקשיבו תתחילו לנקות את הפה המלוכלך שלכם!! התחלתם לעשות פה שם רע ליפואים מה קרה ?! אנחנו לוקחים מקומות טובים אז זה קשה לעין?! בשיוט פלצור עשינו את כל המסלול ולקחנו בכבוד את המקום השישי זה דבר ראשון בקשר לשיוטי הרצליה בשיוט הראשון שלחו את האדווה למצוף צד, כדי להודיע לסירות אחרות שהתבטל הנקניק וביגלל שהיפואים כבר באו להתחיל נקניק אז און הודיע ליפואים שהתבטל הנקניק במירס כשכל שאר הסירות ייבשו אותו במצוץ צד! וקור יא טמבל מה את מזיין את השכל שהאדווה שיחקה בקו זינוק בשיוט השני! שלחו אותו להביא את ראש ההנהגה אז הוא לא היה בחלק מהשיוט אז אל תזיין את השכללל את משגע אותי למה תחתוף משוטטט בראש! גם אמרו שאסור להביא בוגרים לשיוטים (צית"א הביאו) ובעצמון הסירות גומי של ההרצלינים היו צמודים לסירות שלהםםםם אז תקשיבו טוב וותתחילו לזכור את השם: שחף! היא לקחה מקום ראשון בשיוט בלי רוח בפור ענק! ש~ח~ף זה השם ובקשר לעצמון לא תתנו לניך בכיתה ט' שהוא בקושי חודשים בשבט להחזיק הגה! "גיא זקס" אני זוכרררר את השם אתם תיזכרו את השמות: תמיר, ישראל ואלכס והכי חשוב עומרי גילעדדד ואם אתם אם אתם רוצים לסגור ענינם בואו ליפו נארגן שיוט רק של השכב"ג ואז נדבר!!! ואם תמשיכו עם כל הזיחוני שכל שלכם פה לא יהיה טוב

למעלה